Najgori trap u istoriji. Metar lufta ukupno.
Printable View
Najgori trap u istoriji. Metar lufta ukupno.
Jesu li se ovo ispucale tablice PG MN. :D
Vidjeh danas novi Mercedes GL > PG MH 001
Mogli su PG MNE 01-99 :D
Cekaj malo, pa to ispade sa CG i MN blizu 5000 vozila?!
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Evo vjerovao ili ne, žena koja je "direktorica" vrtića ovamo kod nas, vozi službenu Škodu CG tablica godinama već i koristi je kao porodično auto. Posao, pjaca, vikendi po okruženju, subotom u grad i to... Malo ona, malo mužić.
Tacno tako.
Mnoga su udarena/Crkla/Prodata i onda nemaju kadar koji ce da ukljuci mozak > koji ce odrzati stare tablice nego se placaju i vade nove.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Komsija PG MN Vw auto staro 4/5god nije preko > sto je uradio od njega i koliko puta ga je udarao eto auto izgleda kao da su ga sad iskopali iz vijetnama. :D
Sanitarna inspektorka vozi Mokku, ujutro malo posao, popodne vraca unucad, uveče sa baleta, engleskom ili muzicke, oko 23h familijarno iz grada... Što je strašno? Nista a.
Poslato s Jadrana
Koji organ je nadležan za tu "zloupotrebu"?
Idu mi na nerve opasno, svakog ću slikat i prijavit i neće me bit sramota, pa nek me zovu špijunom, boli me ona stvar.
Moja firma moze da plaća 20K eura PDV-a svake godine, a gospoda će glumit ludilo...
Kako ćeš dokazati zloupotrebu kad ce imat obrazlozenje da je na radnom zadatku? Jesu li ih jurili onog ljeta po plazama pa nista od toga.
Poslato s Jadrana
gledam ja te drzavne ljude i u kotoru,tivtu i budvi svaki dan.voze ta auta i poslije radnog vremena,voze im djeca i ko zna ko,ali to narod,tj,mi placamo i onda taj isti dodje i naplacuje kazne zbog,lupam,deklaracije jedne koja fali u butiku sa vrijednosti robe mnogo.....gledati to boli,a kao sto kaze Tom,ne moze im se nista.jedino ulica,protesti,da se krene..
Ja i dalje mislim da mora neko, pa makar NVO da vodi računa o tim stvarima.
Cijena remonta turbine nije uvijek ista. To zavisi od vrste turbine i djelova koji se moraju zamijenit/reparirat.
Da li moze da se reparira plivajuci zamajac na PASSAT 5 1.9tdi 74kw ?
Ako moze i ako znate koga saljite kontakt ...
Sent from my iPhone using Tapatalk