Bas tako grupa A i nasa su jedine dje nema evidentnih favorita od dvije ekipe, ako u ovoj grupi ne mozemo biti drugi onda pisi propalo
Printable View
Austrija je u kvalifikacijama za SP bila u grupi sa Svedskom i kuci su ih dobili 2:1, u gostima izgubili istim rezultatom.
Ne precijeniti Rusiju i Svedsku, ali ni potcijeniti Austriju, Moldaviju ( koja nas nagrdi onomad) pa i Lihtenstajn, koliki god autsajderi bili.
Over and out!
Mislim da možemo do tog trećeg mjesta i onda žrijeb, samo da ne z******o nešto pri kraju..
Kad izlazi raspored?
valja napomenut da ce rusi odje bit kao svoji na svome!
:)
Dobro je osim Svedjana ovi ostali nisu vicni igri na 3+ golova tako da smo dobro prosli osim ako Ibrahimovic ne poludi pa nam uvalja neki het trik.Ja se dok nam je Brnovica na klupu ne nadam nikakvim rezultatima nego samo da izbjegnemo bruku i nakantavanje.Inace zna li ko ima li neka low cost avionska linija iz Podgorice ili Dubrovnika do Svedske?Cuo sam u tu Svedsku ladno al standard:-D
Volio bih da prve 2 igramo tamo s Austrijom, i kuci sa Moldavijom ili Lihtenstajnom.
VijestiQuote:
Brnović: Svako svakog može da pobijedi, sa svima se može igrati
Komentari (0) A A A
Selektor Branko Brnović bio je zadovoljan ishodom žrijeba u Nici.
http://www.img2.cdm.me/sites/cdm.bil...02/23/brna.jpg
- Grupa je mogla biti i teža i lakša, ali možemo biti zadovoljni protivnicima koje smo dobili. Rusija, Švedska i Austrija su mnogo dobre selekcije, ali i selekcije sa kojima se može igrati. Uspjeh u kvalifikacijama najviše zavisi od nas samih, ukoliko budemo zdravi i spremni imamo realne šanse da izborimo jedno od mjesta koje vode na Evropsko prvenstvo. To ne znači da će biti lako, jer smatram da u ovoj grupi svako svakoga može da pobjedi - rekao je Brnović nakon žrijeba za sajt FSCG.
u 16.30h na: www.uefa.com
Realno gori smo i od Rusije, Svedske i Austrije, tako ce bit pravo cudo ako ostvarimo neki dobar rezultat, ja se nadam, ali tesko.
FIFA RANKINGS
Russia 22
Sweden 25
Austria 43
Montenegro 52
Moldova 107
Lichenstein 150
Vaduz,Lihtenštajn 1300km, kao i Vijena,Austrija 955km, na ta gostovanja lagano autom, u Švedsku ce ja vjerujem bit čarter, a do Moskve Montenegro Airlinesom, karta je oko 350e
Ma sa normalnim selektorom i zdravim igracima mogli bi se sa svima nositi bar u Podgorici a sa Austrijom vjerovatno bi mogli igrati i u Becu ali obzirom koji duduk nam je selektor nezahvalno je bilo sto zeljeti i prognozirati.
Mislim da je bio neki carter let preko Dubrovnika za 100 eura do Stokholma
a neeeee moldavija, neeeee :D
ne potcijenjivati austriju nikako....imaju opasan podmladjen tim i odlicnog trenera....svedska bez ibre realno na nasem nivou....rusi standardno opasni....
realno mozemo se borit za jedno od prva tri mjesta
Ja mislim da bi trebali ponovit izvlacenje, Brna je htio Spaniju ili Njemacku.
Ne ljudi bez zajebancije, mi sa njim nemamo ama bas nista da trazimo. Moze li se pokrenut kakva peticija na sajt onaj vlade, da se trazi njegova smjena? Ja sam siguran da bi bilo potpisa brdo. Da imalo obraza ima taj coek ostavku bi davno podnio. Usra se u reprezentaciju i bukvalno pocera mene i mnoge sa stadiona jer sam se zakleo da ga krocit vise necu tamo dok je on trener. Sad ce neko rec pa ne dolazis zbog njega no zbog momaka, jednostavno u reprezentaciju vise ne vjerujem.
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Možemo biti bar najbolji trećeplasirani,ali i tek četvrti,a možda Brna Moldavac smisli i peto mjesto http://news.bbcimg.co.uk/media/image..._montengro.jpg ,a najbolje bi bilo da smisli da ode :D ,ali sad je najbitnije da ne smisli tj. da ne prihvati da igramo utakmicu u junu sem eventualno protiv Lihtenštajna i da se ostavi Rusija za sam finiš kvalifikacija,pa makar to bilo gostovanje,jer oni dotad mogu obezbijediti jedno od prva dva mjesta,a nama možda baš ti bodovi budu potrebni za direktan plasman ili baraž.
Sa Grofom bi mogli bit barem drugi, klati se sa Rusima za prvo.
Sa Brnom smo osudjeni na grcevitu borbu za 3 mjesto.
A sa Brnom u baraz hahahah....Da nam dodje Malta izbacice nas u 2 meca, jer je to najgori takticar na planeti zemlji.
Ukoliko ruski navijaci naprave neke nerede, stize im kazna od 6 poena:
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...spended-881167
Nista, idemo undercover misija sa ruskim salovima i da palimo Gruzijsku zastavu :D
Može li neko da nabroji naših potencijalnih prvih 11? Ja baš sad pokušavah i ne ide mi nikako.
Kapelo: Ovdje nema favorita, Crna Gora je jaka
Selektor Rusije Fabio Kapelo opet će se sudariti sa Crnom Gorom, koju dok je vodio Engleze nije dobio iz dva pokušaja (0:0 u Londonu, 2:2 u Podgorici).
"Nismo favoriti u ovoj grupi, ovdje nema favorita. Rusija, Švedska, Crna Gora i Austrija - sve su to dobre i ujednačene ekipe, svako ima šansu", oprezan je Italijan.
Ponovo u Podgorici?
"Neće bito lako, Crna Gora je dobar tim, posebno opasan kući", riječi su legendarnog trenera.
Slično razmišlja i selektor Švedske Erik Hamren.
"Moglo je i lakše i teže. Izjednačena grupa, gdje je Rusija blagi favorit. Sve je otvoreno. Austrijance dobro poznajemo, sastali smo se u prošlim kvalifikacijama".
Crna Gora?
"Ne znam mnogo, jer nisam pratio u posljednje vrijeme, ali znam da se radi o ekipi koja je bila odlična na startu prošlih kvalifikacija. Čekaju nas dva vrlo teška meča sa Crnom Gorom".
kako ce nas kantat. Moldavija nas je prosula a ne Svedska ili Madr Raša. pa jos sa polovnim Jovetom i Mirkom (jedan prosa zenit, drugi ne moze 3 meca svezat).
piši propalo.
Evo da i ja budem malo pesimista :)
Misljenja sam da cemo pod broj jedan zbog Brne imat bas problema i treci da budemo a drugo je situacija sa igracima.Lise Base i Savica mi u neki ozbiljniji klub nemamo standardnog igraca.Luka Djordjevic od kojega se dosta coekuje vecinom guli u Twente B,Marko Bakic takodje potencijal slabo ulazi u Fiorentinu,Alic od kojega ocekujem dosta i fino je odigrao svaki mec za reprezentaciju igra u Viljareal B u trecu spansku ligu.Pricam o njima jer ocekujem da oni pocnu da igraju ovaj ciklus.Od igraca koji su vec tu imamo masu momaka koji su prosjek tipa Kecojevic,Simic,Kasalica,Vesovic,Bozovic,Krkotic i ostali od kojih se bas nista ne ocekujem.Tu imamo i Sava koji ce nadam se da se oprosti polako,Dzudovic i Pekovic takodje ,a od tih igraca od kojih se najvise ocekuje imamo Zverotica koji ga ne zapinje u Fulam,Jovetica koji se povredjuje dva emca nije sastavio i sa Vucinicem ista stvar.Situacija je prehaoticna i masu toga treba da se obrne u narednih 7,8 mjeseci jer nas igracki potencijal je trenutno ni za 5 mjesto cini mi se.
I nadam se da ce se ovaj put pozvat Vladimir Boljevic.
Karikiraj koliko hoćeš, ali nas ni Murinjo, Kapelo i Gvardiola zajedno ne mogu pokrpiti. Mi stvarno trenutno nemamo ni 11 igrača, počev od golmana, pa nadalje. Brna je upropastio prethodna dva ciklusa, gdje smo imali realnu šansu. Sad je nemamo ni na papiru, iz prostog razloga - nemamo igrače, u "leru" smo - u sred smjene generacija, koja je, zahvaljujući našim vizionarima na svim nivoima u Savezu, izvedena tako da su ključni igrači iz prethodnih ciklusa pred penzijom, a da sad nikog nema da ih zamijeni. Tužno je što smo došli do toga da ne možemo biti ni u 24 u Evropi, ali, šta da se radi, treba dati šansu djeci iz U21, u nadi da će neko od njih kroz repku naći dobar inostrani angažman i to je to. Zato i pitam, navedite potencijalnih 11 reprezentativaca koji su standardni u svojim klubovima (sa izuzetkom T-com lige, naravno).