kojeee jan..nista bez kakva kafanica fina sa drustvom..onamo po lokala je cijeli sljam podgorice
Printable View
Zimske gadosti...
Odgovor sefova iz firme na pitanje sta se desava sa radom i platom: Nema nista. Nista se ne desava. Nema nista.
Nemas nista u mozgu sve li ti na svijet!
Tacno imam osjecaj da su oni dobili plate a nas ko.....
Poc cu im tamo i zapalicu firmu bar da znam zasto mi duguje pare!
-.-
Tuzno jeste, zao mi ptice, ali mi je narod jos zalosniji sa njihovim debilnim komentarima ispod teksta.
Zbog toga ne citam "Vesti", jer konkretno za ovaj clanak ispade da ga je DPS ubio sa clanskim kartama. :stupid::cower::hopelessness:
I ne samo za ovaj clanak nego o bilo cemu, za sve im je kriv DPS. Kriv je i za Caja, kriv je i za kisu sto pada.
E ako me isto moze inzervirat', to je toliki debilizam, retardiranost. Pih. Gadluk, dje ja zivim.
Da i ovo da dodam, jos ne vidjoh ni jedan portal koji ti trazi JMB, adresu stanovanja, broj telefona i sl. da bi mogao da komentarises. To je cisto zaziranje u privatnost i protivustavno.
+ ako komentar nije u pravcu u kojem "Vesti" streme, one ga nece objavit, iako su sva pravila ispostovana (bez vrijedjanja svih oblika itd).
Gadluk od portala.
slavlje jovanke radicevic.haha mora sam :)
oni koji traže dlaku u jajetu...đevojke dobro igraju, zasluženo dobijaju, a mora nešto da smeta...što drugo, no Joka Radičević koja se potpuno neprimjereno raduje kad da go! E crni dane, crna sudbino! Što nijesam živjela prije 1000 godina ili za 1000 godina, valjda bi se ovaj narod NEKAD opametio!
NAPRIJED JOKE ZA CRNU GORU!!!:D
@Mufljuz ne dipr djece ti. Joka je glavni motivator u timu. Uf cigrica mala :)
Ove bi cure mogle dati primjer ostalima, kako se poštuje zemlja za koju igraš... Kaća, koja nije iz CG, pjeva himnu, a naše pojedine fukare (zna se i koje) neće ni da ustanu kad se intonira... Toliko o tome...
Vala, je li ijedna bila gravidna nako Vojvotkinja od Kembridža...Evo vele da se ratosiljala hamburgera i gumenija bombona da bi ostala trudna...Još da nam reče kako je napravila bebu, pa da umrem naučena...
Jutro, topla soba, krevet, a ja moram da se ustanem i smrzavam u kupatilo.
Aoooo... svako jutro to prozivljavam :hurt:
Radje bi da me neko macom u glavu ubije.
Debili koji zimi kukaju kako se smrzose a ljeti kako prokuvase... mogu ih zamislit kad se kupaju koji im je crnjak kad im je voda malo mokra :miserable:
Sto potrosih 666-ti post na glupost... -.-
Budjenje u 6 ujutro
kada mi telefon zablokira od pretrpanosti poruka,pa moram bateriju da vadim.
AR156 - One man show.
da vozim ne smijem, taksi se ne može dobiti ni uz sve molbe Svevišnjem a pješke je opcija jedino ako želiš da provedeš novu na ortopediji
KAKO DA BITIŠEM, PITAM JA VAS?!
...kad mi se burek o'ladi....
one budaletine od miceva i pavicevica sto daju jos gluplja imena ciklonima..
Nerviraju me nesposobni ljudi koji ne umiju da se nose sa vremenskom prilikom koja je normalna za ovaj period godine.
I da,to me svake godine nervira,al' ove najviše.
Ne može mi niko ništaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ista stvar.
pff
pravda za zimogrožljive, osetljive duše!
T-Com Webmax!!!
A ugaiste ga ako ne radi! Vise mi je preko glave da mi mailovi nestaju i pojavljuju se kako njima cefne. Da ne pricam da stizu sa po 3-4 sata zakasnjenja.
Bolje sami da se ugasite da ve ja ne gasim e vas niko upalit nece sve li vam na svijet!
Pih!
Fukare koje za sebe kazu "lako je prekoriti junaka"...
Kako bi ga preko zvala odvalio.
kad neko smrdi ispod pazuha.a nemoj to oca mu *****
nervira me kad vidim nekome onu SMOLU u uvo i glib ispod noktiju
nervira me kad igram fudbal u sali u kojoj je -25 pa me lopta pogodi u nogu a ja u šorc
Rihanna
širenje veša..izađem ka' čo'ek, vrnem se ka' pingvin...
kad izbace bebe tek rodjene na FB...jedno 100 slika
a i uzivo je crnjak. pokaze ti slike bebe, mislim insistira, kao da te zanima, ali moras se folirat' , takve situacije je tesko izbjeci. i moras rec da je beba "swatka" iako je ruzna. ali "trenirala" sam za te situacije, spustim obrve, napravim neki glup smajlic i kazem: oooo kako lici na tatu(ako sam sa tatom) ili oooo kako lici na majku(ako mi majka pokaze slike) ...uglavno u tim trenutcima moras bit licemjer inace nemozes se "izvuci".
Papa na twitteru...Jos Amfi da napravi fb...
Offtopic...
Jedan poznanik ulazi na profil i tamo na coveru neko dijete...i ja odma ispalim "Vid' sto je grdno ovo dijete"...
Kasno skontah da je to, ustvari, njegovo dijete...Nesto isprebacah na salu i izvadih se...
Inace...isto me nervira sto se za svako dijete kaze da je lijepo...Ne cuh da neko nije rekao ono "Kako je sladak/slatka", a nije da nema ruzne djece.
Tako da mi je u neku ruku i milo sto se izleceh...