Korisnički servis možete kontaktirati i na broj 12755.
Printable View
Ukoliko želite da potpišete aneks ugovora zamolili bi Vas da nam u inbox proslijedite br. korisničkog ugovora, adresu na koju je potrebno dostaviti aneks i kontakt tel.
Greskom sam se bio registrovao na moj sbb sajt(isti je kao ovaj telemach za Cg). Instalirao sam EON ali za svaki kanal dobijam nesto kao "Niste pretplaceni na odabrani kanal". Zvao sam call centar i prijavio oroblem preko emaila na telemach sajtu ali nista. Jedino što vidim je da mi broj korisničkog servisa vise nije sbb-ov vec telemach-ov. Da li zna neko postoji li opcija brisanja naloga, da obrisem i kreiram novi nalog.
Kad obicno pustaju racune na mail za total ?
8.9. i 10.11. su meni stigla dva zadnja, tojest četiri.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
prva kisa odma steka signal.. a zadnjih 4h ga nema uopste
Jel jos kome AXNspin bez tona?
Da li nam možete u inbox proslijediti br. korisničkog ugovora i kontakt telefon?
Mislim da sam nedje i komentarima vidio da je jos nekome,da nije samo meni...
evo jes i meni..sad pogledah.
Sent from my 6055P using Tapatalk
Tebi je to danas bilo petog decembra. Danas je 14i decembar i meni u Igalo jos nije stigao racun. Pa tacno je kriminal kako radi ova firma.
Em mi stigne racun redovno oko 17-og popodne, 19-og popodne krene ona glupost od opomene u plavoj boji preko cjelog ekrana - kad ih pozoves i pitas zasto ti to pisu - oni kazu da nije evidentirana uplata. Pa naravno da nece bit evidentirana kad je racun tek stigao. Da ja letim u banku cim mi postar stavi racun u sanduce - ma nemoj!
A ovo sa blokiranjem signala, to je tek kriminalna radnja! Placas servis, a oni zatamnjuju ... Ma nemoj! Ajd to uradi u sloveniju mamin sine!
nista od otkljucavanja kanala pred novu godinu , kao proslih godina ?
Otvoreni dodatni paketi.
Sto se desi sa dodatnim paketima prvo ih sve otvorise a onda ih sve zatvorise.
niti su pustili kanale , niti mogu da pristupim EON-u , javlja da je nespravan mail ili lozinka . Zvao 10 puta , non stop zauzeti operateri , tek posle zilionitog pokusaja dobije neku stvarno kulturnu djevojku , ona pogleda sta je problem i kaze da ce u narednih pola sata biti rijeseno , naravno nista od toga :crushed:
Bili su pustili i onda blokirase opet mora da nesto majstorisu [emoji3]
Ima li total tv kakve televizore u svojoj ponudi ?
Oće li puštati ove HBO pred novu?
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Koji je mejl za prijavu munjo, totalno sam neupućen?
Pa čekaj, mogu li se prijavit da mi uključe sve pakete ili samo jedan?
Ja sad aktivirah hbo i cinemax preko mojtelemach.me, traže za registraciju ID korisnika (to imate u gornji lijevi ugao računa) i broj ugovora. I mail naravno.
E ja ne znam sto komlikujete, udjoh na mojtelemach.me i za 20 sekundi aktivirah sve i bukvalno odmah su mi pusteni
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ja zvah rekoše imaju neke probleme pa će do ponedeljka sve biti riješeno, ažurni su to je čudo jedno
Lakše ti je preko interneta aktivirat. Odma ih uključe.
Đe se može viđeti ID korisnika ?
Ja kucao onaj sa računa , on nevažeći.
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Kako da aktiviram sport klub kanale na EON-U? Posto jedino njih nece da mi otvori?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Otvara ti ih samo ako si povezen na telemahov internet
Na pocetku svakog mjeseca popunis istu uiplatnicu samo mijenjas potiv na broj, koji je formta: par brojeva 2017 XX, dje je XX mjesec za koji uplacujes. I tako svaki mjesec i ne moras da cekas racun da ti stigne jer je pretplata ista svaki mjesec.
EDIT> Ovo je za Telemach. Sad vidjeh da je ovo Total TV thread.
koliko se placa dodatni prijemnik za total tv kuca?
Da li nam možete proslijediti br. korisničkog ugovora kako bismo Vas obavijestili koji je Vaš ID br.?
Koliko treba da prodje vremena dok se registruje ugovor na sajtu telemacha? Evo mi jos nije registrovan, citav dan.
Ja evo cekam 3-4 dana.
Kaze, "registracija je u toku"...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk