Drugi strani jezik I
27.01.
9:00
Drugi strani jezik I
2.02.
10:00 (PC Palada)
Fax, kao i uvijek i nesposobno osoblje koje ne zna da postavi tacnu informaciju da li je 27 popravni ili 2, svasta, kako su nestrucni boze mili.
Printable View
Drugi strani jezik I
27.01.
9:00
Drugi strani jezik I
2.02.
10:00 (PC Palada)
Fax, kao i uvijek i nesposobno osoblje koje ne zna da postavi tacnu informaciju da li je 27 popravni ili 2, svasta, kako su nestrucni boze mili.
što 'turaju' u dnevne novine svako malo ove dodatke, ala Namos namještaj i ovi marketi sa akcijama, mamu im... cim otvorim novine ono mi se sve prospe, i svaki dan mi se napuni kanta za smeće :???:
bravo, i ja poludim od toga
vjetar.
Podgoricanka koja se na slilu smije drugoj dok joj ova prica nesto "smijesno"...
"axaxaxax, a kraljica je..."...
Ivan Bosiljčić i gospođa mu...Ne mogu ništa otvorit od časopisa, a da oni ne prdoklače o 'blaženo trudničko-porodiljskim danima' i prepričavanju kako je zaprosio riječima
- Uzimam te u Hristu...
i Stojkovića mi je preko glave..'oće mlati, neće mlati...
A sad ove fore sa slikama sa vatrepolistima, aoooo...
Savrsen dan da manje inteligentni vlasnici profila na vukajliji zarade stotine pluseva, cisto stavljajuci slike reprezentativaca Srbije i Djokovica uz neki umni komentar, tipa - "Muda, nema ih svako !" i slicno.
Jbg, kad nedostaje i minimum kreativnosti ceka se neka medalja i da se iskoristi maloumnost naroda.
Vjerujem da vec ranije spreme poster i samo cekaju pobjedu i odmah objavljivanje prije svih, jer jbg plusevi su to !
Jes, niko nema sportiste ka' oni.
Nije to fora, nego sto bi se jebali za plus. Koliko moras biti jadan ?
I naravno, svuda po fb-u vidim te postere.
Poprilicno jadan.
Pizdim od ovih narodnih veselja.Zloupotreba sportista i sminkanje dnevnika RTCG i RTS.Nebeski narodi i sportisti kakvih nema van nasih okvira.
Pizde me doceci cija se organizacija placa iz budzeta.
u ove 2,3 dana za koga god sam navijao izgubio je.
"sto ce rec narooood?"
zabolje me...!
pi!
http://www.kurir-info.rs/sport/mediji-u-cg-ne-pominju-zlato-delfina-vec-samo-svoje-srebro-176548.php
Prosto se covjeku zgadi kad procita ovakve stvari. :mad:
http://cdnza.playfair.co.za/kickoff/...8d9944e343.jpg
mora da sam nesto ruzno sanjao.
nerviraju me asistent i mentor..tako su neodgovorni da je to za nevjerovat..
kada drugarica stalno kasni, i to 20 min.