Jer mi se cini da je pricao da je za njega benzin-plin zakon, i da je tds jedan od najgorih dizela, kao sto i jes realno. U svakom sl. ako ga je uzeo neka je srecan.
Printable View
aaa brao to je to :pP
Ma ovaj je krama.
Odlucio sam da ga stavim na 4 klocne i polako da ga rastavim i da prodam djelove.
A jeftini su ovi TDSovi, 1300 mi je ispao.
potvrda.
kome smeta neka saceka da prodje...
samo neka dimi
I ja kazem.
i stetniji je duvanski dim, nego chadj iz dizela, samo da znate!
jeste, kad ste vidjeli na dizela nalijepljeno "cadj ubija"?
A utiče li čađ na plodnost?
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
samo na impotenciju, ne dize ti se dok vozis tds
zavisi, ako dizel motor trese puno, moze da ti unisti moshnjice!
juce se fabia provozao do HN sa tds-om...
sto znam,malo dimi i ne ide bas najbolje ali zato i jeste najgori bmw koji je napravljen.
Eto, i sam si vidio.
Ma sramota kako dimi. Svi me gledaju kroz grad.
Ja mislim da ce me iskljucit i saobracaja.
Pa imash li chime to da rijeshish to shto dimi Fabia? Ovako kad prichash o tome nekako zvuchi uzasno vec na pomisao da non-stop dimi... Dobacuju li ti ljudi kakvu ragu vozish?
koga si ovo slepa brate? ;p
http://www.youtube.com/watch?v=_il4iII2ksE
jel to onaj Bmw za koji se priča da je vozio šef BMW-a? radjen po narudzbi? kolioko te ispa Fabia?
momci jel problem da pitam odje sto mi se desava sa bembarom, jer ne znam dje cu drugo. Znaci sve je pocelo u ponedeljak ujutro otisa sam da ga upalim ,nece. Saceka sam pola sata upalio je,ali!!!!!!!! turbo prekida znaci kao da oce da krene i stane,kao da se auto gusi ,preko 3hiljade obrtaja tesko ide i prvom treba mu pola godine . U pitanju je e46 330d 184 konja . nocas sam se vracao iz grada i upalila mi se lampica DDE i cuo se nekako cudno bas ono ka golf 2 kad cuka ! parkira sam ga i nisam proba da ga upalim ,ne znam sto cu s njim ako mi vjerujete :)