Zajebavaju se ka Poljaci :)
http://www.vijesti.me/sport/sukobi-u...-srbija-842562
Printable View
Zajebavaju se ka Poljaci :)
http://www.vijesti.me/sport/sukobi-u...-srbija-842562
Mene zanima samo jedna stvar. Ko igra danas sa dva defanzivna vezna igrača i ko je onaj mali sa brojem 4? Jes da sam batalio odavno, ali zaisto bih bolje lopte dijelio jer je ono užas blago rečeno.
Peco majstore igraju ti dva krila i dva defanzivna isto kao da ti nisu igrali. Giga kukali mora da se spušta svaki napad da je on okrene preuzme da pas. Sve živo je morao da radi. Ščepo je pokušavao da nađe prostor između linija ali baš je falio tu još jedan igrač. Dva defanzivna vezna, to još gleda nisam. Klasičan višak igrača na poziciji na dijelu terena...Ćiro je dovoljan bio na zadnjeg da igra, trebao je još jedan u vezi da ima dubine i ritma taj posjed i širine, a ovako samo odbijanje ka od zida.. Moglo se glat' proći ali eto, oće naši treneri da čuvaju rezultat' izgleda.
Privedose posle utakmice neku zenu jer je donijela zastavu Srbije, ako se vec drze zakona trebali su privest i one sa juzne sto su nosili albanske..
Sent from my PAP5400DUO using Tapatalk
Da nije možda falio Igumanović ??? Nisam gledao utakmicu ali opet kad se sve sabere i oduzme Mladost je na 4 utakmice dala 6 i primila 7 gola !!! Obzirom da protivnici nisu bili slabi ( kakvih je sve ekipa bilo ) to je dobar učinak i ono što je najvažnije ljudi su gledali dinamičan fudbal !!!
Treba je izbit dobro
Što se tiče onog skandiranja, Albanci(inače, čini mi se potpuno ok grupa, nisu pravili incidente) su počeli nešto da skandiraju put zapada, iako ih niko razumio nije, neko sa onog dijela tribine što je bliži jugu počeo da skandira "Srbija", ostali se popalili i to je to, prije toga bilo sve normalno kao da se igra protiv Kazahstanaca
Hahahahahahahahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tripletice,jesi bio na jug? :)
Ne batice, ni blizu CG
Samo ova priča i vječita žrtva su mi presmiješne
Mladost prosle sezone odgledah bar 15ak puta... Lagator me ni jednom odusevio nije, tj svaki put je bzvz odigrao, pa se cudim zasto opet igra? Ko mu je menadzer?
Tip je zasluzio nocas makar 4 zuta kartona.
Giga i Pejovic se izdvajaju u ovom timu.
Da nece moderator amnesiac sankcionisat ove sto vrijedjaju nazivajuci nekog "oranguntani" i "telad"..
Ili se slaze pa mu i ne smeta , taj objektivna dobrica...
slazem se s tobom @1987pg.
@amnesiac,kazni ove sto vrijedjaju orangutane i telad...
e ovi sto pricaju da su ti sto su skandirali bili djeca, nisu bili na stadion.
70% cijele zapadne tribine je rikalo, prosto nevjerovatno koliko je ovaj narod retardiran.
Plus sto tim arlaukanjem nisu doprinosili igri na terenu, niti pomagali igracima... ali ko je dosao da gleda fudbal pff
Oce li mi ko objasnit na koju foru Salcburg i Rapid Bec, kao prvi i drugi iz svog prvenstva pocinju isto od treceg kola kvalifikacija za LS?
Isto i sa predstavnicima Ceske, Plzen i Sparta Prag.
Ovaj golman je strasna azdaja.
Neugodno je ovo bilo za golmana, kroz noge igraču automatski slabije vidi i refleks kasni. Ako neko nađe pregled utakmice neka okači.
Šta uradi, moj Živkoviću (golman).
Nasi su ispali.Fala vi.
Mali klubovi su osudjeni i na velike nepravde. Gledam AEK naseg Vlada Boljevića i primise gol poslije ofsajda kojeg svi vidjeli osim sudije