vidjeh na tviteru, nidje ne mogu da nadjem nesto vise, cak ni na kineskoj verziji sajta ovog tima :)
Printable View
vidjeh na tviteru, nidje ne mogu da nadjem nesto vise, cak ni na kineskoj verziji sajta ovog tima :)
Ovo je idealna prilika zbog drugacijeg formata da dodjemo do velikog takmicenja. Nismo imali srece kod prethodnog zrijeba, vrijeme je da nam se to vrne
Grcka/BiH, Madjarska/Irska, Slovacka/Slovenija, CG, Kipar/Sjeverna Irska, San Marino/Malta
jel to jovetic povrijedjen posto je igrao 15 tak minuta samo
jESTE.
Nije se valjda opet povrijedio, a sto je to.
Staklen Jovetic.
Nastavi li ovako kao i VYcko igracemo sa napadacima iz nase lige...Nije za njega Engleska liga nikako...
Imao je jedan dobar udarac sa 25m, mora da je tu istegao zadnju lozu.
vukcevic n. kako je dobio crveni karton nije ni na klupi vise, jedino ako nije neka duza kazna.
Ne smije on da sutira sa preko 15 metara. Ao a sto je to.
Kakvi su ovi mozgovi nasi
https://www.youtube.com/watch?v=GjdrcYZ682w
"Stevan Jovetic felt his hamstring so we will see what the doctor says."
Nešto se nadam da mu nije ništa. Nije moguće toliko povreda na jednoga čoeka.
hahaha, zbilja je ka od trske :), sjutra da se prati od 12 ovaj žrijeb, kad vec mora neka jaca, dako na ulete njemci ili španci.
Ja bih baš volio Njemačku ili Španiju, a potajno priželjkujem Holandiju i gostovanje u Amsterdamu. :lol:
S obzirom da ne možemo biti prvi nikako, volio bih da nam iz 1. šešira dođe reprezentacija koja će igrati čitave kvalifikacije ozbiljno do kraja. Španci, Njemci i Holanđani su taj tip ekipe, koji će da glatira sve do kraja i nabija gol razliku. Na taj način mogu da se izbjegnu eventualne kalkulacije, namještanja i puštanja u zadnjih par kola, zavisno kako kome bude trebalo. Masu bi me smorili Englezi ili Italijani. Ne bih volio Grčku, jer bi oni igrali loše, a dobili nas 2:0 pa bih se nervirao.
Portugal i Ronaldo pod Goricom bi bio spektakl. :D
Ovi veli svi nose krvate. hahahahahahahh a što me nađe majko sveta
Kristijano na Vlada Božovića i pjanoga Mrvu... to bi bilo sjajno.
Mada generalno ima mnogo smisla sve što si napisao.
Pogotovo ovo za Grke. Samo ne 2:0 nego 4:0.
A Portugalce bi možda i dobili kakvi smo bravi...
Inače šteta što na videu nije ispraćena sva konverzacija, jer Brna poentira suvereno,
a glavu dajem da priča nema veze s mozgom.
Nadam se povoljnom zrijebu.
Moja zelja:
Portugal ili Grcka
Madjarska ili Irska
Austrija ili Slovenija
Bilo ko sem Gruzije i Azerbejdzana, zbog putovanja. Moze npr Kipar :D
Neka nam je sa srecom jos malo...
Sta imamo da se brinemo za zrijeb i ko će biti protivnik kad imamo Brnovića. Ko god dodje on mu je naredan
apostrofirase nas ovi sa Sky-a da smo reprezentacija za izbjeci iz cetvrtog sesira.
kakvi amateri!
Evo ko prati preko neta
http://www.rojadirecta.me/goto/aovivo.pw/index.php
Prenose imate takodje i na BHT, RTS 1, HRT 2.
Portugalija u maloj grupi
Dosta je frustrirajući princip po kom izvlače. Prve pa zadnje, pa koga onda... ne znam čemu ovo muljanje.