Panatinaikos-Cska H2
Strajkovali su kosarkasi u Grckoj za vikend ,pa je i Olimpijakos sinoc lagano izgubio...lako moze Cska doc i cista 2
Printable View
Panatinaikos-Cska H2
Strajkovali su kosarkasi u Grckoj za vikend ,pa je i Olimpijakos sinoc lagano izgubio...lako moze Cska doc i cista 2
a i dule se mora oprat za poraz od milana.makar bi trebalo usko da bude
znaci dvije prve su sto odsto ali odvojeno a zajedno vise nisu 100 odsto. Sto se cini;)
Kako mi samo ovaj Nalbandian skace po zivcima...
sto
D. Nalbandian 664
G. Simon 372
evo brejk napravi simon....pihhhhh
Vodi 1-0 u setovima.
Vodi 5-4 u drugom i ima svoj servis.
Vodi 5-4 u tie-breaku drugog seta i ima svoj servis.
Vodi 4-2 u trecem i ima svoj servis.
I jebeni retard uspije da izgubi.Mamu ti ***** popisanu indijansku,***** plavokoso.
Guess who had money on Gilles? :D
Ali ima tu jos ponesto da se ceka...
aoo rodjace, kakav sisar sve mu *****...
ne da se ova cibona.a igra sam i ja 2 na nju.
6 razlike ima u prvu
ja odigrah 2 cska,bari 1,bilbao 2,tipsarevic 1,real p1 sa 5 dodje 110 eeeeeee
kako mi je živce pokidala fener sa onim glupiranjem.a sve mi se čini e će bilbao da ih pospremi tek :D.pošli su izgleda sa prvim timom ma se ovi indijanci posle realovog nameračili i na njihov skalp :D
momci znam taj osjecaj, cesto sam tamo, uz vas sam :p
evo ga uvališe,kad bi još par da potvrde i da me na drugi tiket održe :D
a sto je owo danas svaki mec u DOHi po 2 sata traje...!!tek sad ce klajsters.... ufff :(
sto bi nieminenu,gubio je 6-3 tiebreak drugog seta i za minut preokrenu 10-8 i to nije ima nikakve znake zivota
bagdatis prvi set 7:5 i ja se poradovah e se ovaj drugi momak neće dat kad li ga kipranin opuva u drugi set.ja naravno 22.5+ igra.
evo i klajsters zajebava.sve sam ih igra u neki sistem mamu im,dako izvuče neko.
a fino je bilo krenulo.ode panatinaikos na 6
edit: 9 :(
Mene izvukose Real i Fener na hendikepe.Tenis me posteno posrao danas.Za nocas:
Vasington 6+
Orlando H1
Juta <209.5
bruka što napravi cska.onakve greške ne možeš u jadransku ligu da vidiš a ne kod tima koji je bio prvak evrope prije koju godinu.centarska linija im je raspad,mada ni za trojke ne valjaju 5 para
Kako GAZI OVA KLAJSTERS!!!!! :D