ajde jadan jednom sam ostao bez ulja sa njim i trpao banane u motor, ide ka sat
Printable View
E pa evo malo i od komsija really!
Ko nije upucen ko su i sta su sve radili do sad momci iz 011 racing teama, nek pogleda njihovo poslednje cudovishte :vampire:
www.011racingteam.com
http://s3.postimage.org/dUC0i.jpg
http://s4.postimage.org/ODBmA.jpg
http://s3.postimage.org/dosCi.jpg
" Mogu slobodno da kazem da su fotke ekskluzivne jer se radi o prvoj Subaru Imprezi na svetu sa tjuniranim sestocilindricnim boxer TwinTurbo agregatom od 3.0L! Agregat je radjen u jednoj renomiranoj tjunerskoj radionici u Engleskoj a dorada automobila (skoljke) i spajanje sa motorom su obavljeni ovde kod nas.
Za ovu priliku su iz Engleske doputovali i momci iz tjunerske kuce koja je radila agregat jer se najvise vremena provodilo oko testiranja, odnosno mapiranja. Iako postoji jos nekolicina decijih bolesti i problemcica koje treba otkloniti - auto je brutalan!!! Po njihovim recima kada posao bude doveden do samog zavrsetka i kada auto bude spreman za 402m - agregat ce razvijati oko 1200ks! "
Bolest. Bas bolest.
Nije ti ovo za mene ja ti imam 15-16 godina (tako makar Sparco kaze, a kad on to kaze onda je tako), slozena je ovo materija za shvatit... Ja ne umijem ni ombudsman pravilno napisan, a kamoli da znam pojmove tipa apelacioni sud, prvostepeno odlučivanje.... previse prava za moj pojam...
Probaj sa Snake-om, on ti razbija te pravne pojmove...
A ako nadjes neki clanak o nekom ko sa Ladom Nivom vozi 550km/h kroz grad to posalji meni... ;)
kvake, nema toga VW u koji sam usao a da nije ona kvaka od ladica ostala u moju ruku :)
sparco, a shalterica, sto si 5 puta ostaja na sred puta zbog nje?
Jes da koshta 1.5e, ali umije napravit probleme, pogotovo nekome ko ne cacka sam oko kola ;)
e to jes jednom, i na drugog golfa jednom i na seata jednom mada je i to golf
seat=vw=audi=skoda
Jedini kvar na juga je sto mu prozore morash shrafcigerom otvarat i zatvarat, a da udjesh u njega morash da orvarash vrata sa unutrasnhe strane. :D
"Pa jeste li popili?" -"Nisam, ovaj jesam, nisam, malo sam." Hahah kakav je fail, ovoga u zatvor da se otrijezni.:rolleyes:
A i eto ideje, sad Kejs i KejdUn mogu da tuze vijesti zbog pretrpljenih dusevnih bolova i povrede chasti i ugleda, ocigledno imaju jake shanse za multimilionsku naknadu :lol:
klevetanje, povrede ugleda, paljenje da brze voze... sve su to strucni izrazi :D
@Acid: prevedi to za Gruzina ;)
dobar trap kad izdrzi 450k.
Dobro je sto vi vjerujete :)
kupio sam ga na 150000,a prodao na 450000,vozio sam ga jedno 10-tak godina,i ova kola shto se danas voze su qurchina obichna za njega,sve je bila chista mehanika na njega,motor redni shestocilindrichni 2400cm...
a acid je infidel ?
Ponuda BMW-a Vladi Slovenije
Njemački proizvođač automobila BMW vladi slovenačkog premijera Boruta Pahora besplatno će dati sto novih limuzina serije 5.
Novac koji je vlada uštedjela zbog ovog poklona biće iskorišćen za gradnju solarnih ćelija na krovovima javnih zgrada. BMW je sa vladinom kancelarijom za lokalne poslove koju vodi Jernej Stritih dogovorio donaciju 100 novih limuzina serije 5 (osnovni model u Sloveniji košta 42.000 eura, model s jačom dodatnom opremom ide i do između 50 i 60.000). Dogovor je postignut za period od pet godina, a BMW će svake godine automobile zamijeniti novim.
Prvo će biti obnovljen vozni park ministarstva spoljnih poslova, a nakon toga će na red doći i druga ministarstva i vladine službe. Nakon pet godina, vlada u Ljubljani vozila će moći da otkupi. Prema Stritihovim riječima, vlada će na ovaj način na godišnjem nivou uštedjeti više stotina hiljada dolara.
Sindikati vladinih sektora pitaju se da li je vladi potrebno 100 novih automobila i ko će sva ta vozila voziti.
- Zvuči predobro da bi bilo istinito. Pitam se šta od toga ima BMW jer to sigurno ne čini iz dobrote ili ljubavi prema okolini - prokomentarisala je donaciju ekologa Lučka Kajfež Bogotaj.
BMW-ov potez zadao je udarac ostalim automobilskim markama koje su dosad punile protokolarni vozni park, jer znaju da u narednih pet godina neće prodati nijedno vozilo javnim ustanovama.
Stvarno zanimljivo!
ovaj bmw se jos vozi u pg i lik shto ga je kupio(inache moj drug)jos uvijek nista ne radi oko njega(jes da ga je malo zapustio),ovih dana treba sobracajnu da mu podignem u mup...
a josh jednu stvar da ti kazem,da ti djelovi shto kupis za golfa su smece,da kupujes originalne djelove golf bi bio auto koje bi svako izbjegavao...
Pa ne voze ga sigurno jer je velik, udoban, pun opreme....
Ja kazem da ga voze jer se ne kvari, malo trosi, a i kad se pokvari jeftini djelovi.
Pravo auto za nekoga kome auto sluzi samo da se prebaci od tacke A do tacke B i kome se ne daju velike pare za auto
P.S sto se nerviras sto ga ljudi voze zbog djelova? :)
koji je trip sa ovom narandzastom groznicom?
je li ovo moguce?