Originally Posted by
chochek
dugogodisnji sam korisnik total tv,istekao mi je ugovor koji nisam produzavao ali naravno i dalje sve uredno placam...zvao sam korisnicki servis da prijavim smetnje cim je neko nevrijeme,ustvari ne mora ni nevrijeme,neka manja kisica ili oblaci,tada mi nestaju kanali (zbog toga sam uveo i mtel televiziju,takodje imam i IPTV...) ali mi gospodja koja se javila kaze da ne moze nista po tome pitanju da uradi dok ne obnovim ugovor,to jest da ce mi naplatiti to stelovanje antene ili sta vec treba,bukvalno me uslovljava da potpisem novi ugovor,koji ja nema sanse da bih potpisao,pogotovo ne nakon ovog uslovljavanja,a u sustini mi i ne treba total tv jer sam pokriven sa svim kanalima i zadovoljan sam ostalim televizijama koje imam.
Nije mi jasan taj njihov stav,da nece da posalju nekoga da zategne tu posranu antenu i zadrzi joj jednog korisnika,vec ga gubi nekom kretenskom pricom i uslovljavanjem !?
Da vidim sta ima da kaze ovaj njihov predstavnik,osim sto ce mi traziti broj ugovora koji ja ne mogu naci...