ma na kraj cu preves auto na majku pa neka pisu kolko oce
Printable View
ma na kraj cu preves auto na majku pa neka pisu kolko oce
Ali 99,9% nece voziti tom brzinom. Naci ce se budala koji ce akati kroz grad, pa i malo je tih 2000! Oduzimanje auta i momentalno presovanje u staro gvozdje. Ili paljenje na zetatrans :)
Onaj kome nije problem svoj zivot i zivot drugih oko njega da se trka kroz grad onda ni tih virtualnih 2000 eura ga nece sprijecit da radi sranja...
Ali tih 2000 eur dobro dodju za neki novi znak, semafor, lezeci, obiljezavanje pjesackog....
Mislim ja to tako zamisljam, hoce li biti tako ne znam :)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
tako dodje u idealnom slucaju...al tesko da ce otici u te svrhe...
poce i njihov dzep ka i svaki cent sto im platimo
Zaustavi me sinoc drot i htio da mi napise prijavu zbog MAGLENKI koje se pale kad motam.
10 minuta mi je trebalo da mu objasnim o cemu se radi.
Meni maloprije napisaše za nepropuštanje pješaka. Kao prvo nisu bili na pješačkom, a što je najjače, ispred mene je bila E klasa, MN zatamljena, i njemu je samo mahnuo rukom da produži a mene zaustavio, napisah žalbu nego džabe kad je njihova rijec protiv moje na sudu... Zna li iko ima li neki video nadzor na ovoj raskrsnici, volio bih to da mogu da dobavim... http://goo.gl/maps/YyaCl
Daako "ode" ova mojkovacka policija prije nego procesiraju tvoj slucaj ;)
Ljudi sta se pravite budale. Ko da ce neko da da 2000e za kaznu, nema niko toliko para. Svi ce da odaberu da odleze u zatvor tu kaznu, a zatvori ionako prepuni. To ce im bit veliki kiks, pa ce opet smanjit na pristupacnije kazne, ipak je to unosan biznis..
cega 2000,mozda krsha morackih,dacu im ja **** mudaljev,vishe bi mu se obradovale te *****cine...
ada malo ce kome dosudit tu kaznu od 2000e, to je samo raspon, pise od 300 do 2000, vecina ce ih bit ono -da ti ucinim eo ti namjanja 300e... bas bih volio da vidim toga koji je plati 2 puta oce li treci, pa sve i da kaki pare?
nego, kolike ce bit kazne za nas jadnike koji prekoracimo 15 preko i slicno?
e ovako jutros u 6 krenem na posao nekim obavezama zagorich preko morache aerodrom i u pola devet nazad, idem laganeze 40 50 , bonaca opusten sam, tako vozim po gradu inace sve uredno po propisu, i naravno na ulicama guzva najstrasnije cak i tad, i zamislite nesto not a single fucking one za volanom ne vozi po propisu, a to sto mi sviraju pizde oce da me udare je posebna prica, tako da se pokrijte usima i trpite, uveo bi kazne po 10 000 eur
naravno, ko nije za drustvo ide u zatvor, ko nije za saobracaj ne treba da ucestvuje u njemu, niko to pravo nije stekao rodjenjem
new memberi treniraju spamovanje kako bi nakupili dovoljan broj postova da postave oglas...
Kako su posteni ovi Slovenci.
Kako Maribor kažnjava brzu vožnju? http://bit.ly/QukSu8
Cisto da znate da sam u prednosti u odnosu na vas, vec sam predao papire za otvaranje privatne firme. :)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jesu li bazdarene te kamere (tj. radari) ? :D
trazis mu na licu mjesta da ti pokaze naljepnicu na aparatu, mozda ste primijetili to je ista naljepnica za datum ko na pumpama (brojevi dana, mj i godine idu u krug). Ako nema tu naljepnicu onda na licu mjesta pisete prigovor da po zakonu o metrologiji tim uredjajem se ne moze vrsiti mjerenje jer nema naljepnicu da je bazdaren/ispravan. Ako ima naljepnicu, bacis pogled na datum.
a koji datum trazimo? tipa 6 mjeseci prije, 30 dana? godinu?