Pa mozes, ali TBHWY, O2 radi 100-120 000, i to je to.
E sad, post cat O2 nemaju toliko posla kao ove ispred, i nisu toliko opterecene.
Give it a try.
Printable View
198 eura je lambda u roksped.... u castellanu izgleda da nemaju, a ako imaju onda je 180 eura hahahah.
Neka fala im, narucicu sa neta i sacekat mjesec dana a u medjuvremenu probat sa ovom zamjenom.
To je too much ali i ovako ne valja jer ti trosi too fucking much cak i za tvoje standarde.
evo ih po 50 dolara na net. jos da nadjem nekoga koji ship-uje za CG. A u medjuvremenu cu da vidim sa elektricarom da odradi jednu zamijenu sad za sad.
Makse, trosi mi preko 10 kroz grad :P
Mnogo :(
Sjećam se da sam ja prije jedno 10 godina kupio Bosch lambdu sondu za VW FOX iz 93god. za 110 dolara i to ne preko neta već u AUTOZONE. U to vrijeme dolar je bio jednak euru, sto bi znacilo da je bio 110eura, ovo je bila realna cijena za to auto jer je original bosch, preko prijatelja koji je radio u automehaničarskoj radnji i nabavljao djelove sa popustom tada je ova lambda bila 10$ skuplja, naravno odlucio sam se za autozone.
Nakon zamjene auto se potpuno drugačije ponašao, i mogao je normalno da se vozi. Ako mozeš kupi original Bosch i bićeš zadovoljan, i sa zadovoljstvom ćes voziti auto, nemoj kupovati neke zamjene koji ce ti mozda nakon 10.000km opet stvarati iste probleme.
e ja sam htio da pitam kolika je vjerovatnoca da NTK(NGK) Lambda crkne posle 12000km ???
od cega uglavnom i crkavaju lambde ?
Od prevelikog napona i bad luck-a.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/2201#
Htio sam da trgujem, pa sto mislite? ;)
Kontrolisi dobro mjenjac i Vanos, sasiju pozadi kao i sve druge slabosti EMTRI.
I mislim da trazi jedno 3-4 000 vise.
20+ hiljada eura... priceless !
nadjoh 2 nova bosch senzora na ebay + slanje 90 eura :) vjerovatno cu se malo nacekat dok to stigne iz usa, ovo sad idu praznici itd. Ali dobro, bolje no jedan za 200 eura :D
No eo mjesec dana cekam neki kabal sto narucih, dako se ovo ne oduzi toliko :/
90 eura za origigi?
nisu OEM koji dolaze na auto, tih nema nidje ispod 150 eura.
ovo su bosch 4wire, provjereno rade i svi ih stavljaju.
bosch 15733
đe bi trebalo da se nalaze instalacije za muziku pozadi? nemam zvučnike pozadi a od CD-a polaze žice pa neznam đe da ih tražim? kuda li idu? auto je sa 3 vrata ako šta znači.
sto moze bit....promijenio sam ulje u 159, nema ni 1000km od tada...sipao OMV C2 5-40....i nocas stisnih je malo drugom kroz grad....kad mi se upali preko displeja upozorenje CHANGE ENGINE OIL...bljeckalo tako 5-6s i ugasi se...nivo ulja je na max...pomislio sam da nije upozorenje za servis..ali u meni stoji da je do servisa jos 13000km :?
Trile, bitno je da rade kao fabricke, konstantni parametri su bitni ali l'm a bit scared, nisam cuo da zamjenski rade kao OEM
DACHO, model i godiste?
pug 106, 93-će god.
Nemas instalaciju za pozadi, 99%.
Chochek zna bolje...
Dje imaju povoljno da se uzmu krovni nosači za auto?
Ok. Znači 3 metra kabla i da razvlačim :D
uspi metabond :)
Da ve pitam... Mislio sam brzo put pljevalja da probam fordica sto sam uzeo... Pogonske su zimske, prednja vuca, strasan vozac unutra, stavicu lance na pogonske... Moram li i nazad, nemam puno iskustva na snijegu i ledu?