Originally Posted by
zvoncica
Mojsije, isto kao kod nas predsjednik, Mojsije, ni on ne može biti na čelu države ako nije neku školu završio grom u nju uždio! Ja sam pismena, pomalo čitam, ne mogu se pohvaliti da sam pretjerano temeljna, ali sasvim sigurno znam da je nafta otkrivena šezdesetih godina i da su gospoda koja su odjednom postala nenormalni bogataši mahom bili nomadi! Nešto ne znam da su od tog "društvenog" bogatstva svi stanovnici Emirata bezobrazno bogati...a bilo bi i više nego bezobrazno da ne žive svi dobro od tolike nafte...Ako je tebi nerasipanje bogatstva nagrađivanje zlatom koliko je ko težak, najvećim dijamantima i dragim kamenima ikad viđenim, 48 ferarija u garažama, građenjem istovjetnih vila na 40 svjetskih lokacija da se đe gođ dođeš osjećaš ka da nijesi niđe mrdao, onda ja ne znam što je bahatost i rasipanje bogatstvom! O odnosu prema ženama koje nijesu njihovog staleža aa pogodne su da budu seksualni objekti da ne pričam...nego, uvijek me iznenadiš ovakvim reakcijama....
Internet konekcija mi puče pa ne stigoh da napišem tj editujem....ispada po tebi da "civilizacije" koje se prema ženama odnose kao prema nižim bićima smatraš demokratskim primjerima? Evo ne znam, loše valjda shvatih, ali veliš da su oni demokratski napredniji?