Brni ono ističe ugovor 31-og u ponoć, ne govori se o produženju?
Printable View
Brni ono ističe ugovor 31-og u ponoć, ne govori se o produženju?
http://www.calciomercato.com/news/vu...isfatto-563132 Demantovao je navode medija, pisao je na fb i twitteru da nije nezadovoljan.
Ima li i jedan igrac iz prve postave da je odigrao u zadnjih mjesec dana
Po svim informacijama Brna ostaje danas, nek je sa srecom
Brna ce kao Dusko da pusti korijenje u savezu!!!
Nemam srca da postavim link sa vijesti:)
Ja vise se opterecivat necu, imam osjecaj da je oko i u samoj reprezentaciji nikad gora atmosfera. Kao i dosta toga u ovoj drzavi evo i sport postade privatna svojina. Pa neka iim je sa srecom. Znam da ce posle dva kiksa ga mac ali tada ce bit kasno i za trece mjesto
Sent from my GGR Sonic Next Gen using Tapatalk 2
Tuga ljudi moji... ovaj brav da nas vodi sad kad su šanse za plasman na Euro veće nego ikad. Pih.
Ima li on sam obraza brav jedan gadni? PIH
kraj:dispirited:
Tako vi je to kad nas vodi Savicevic nepismeni genije
Da smo pjevali Brna ostani , i da su mediji posle kval pisali o fantasticnom treneru - dejo kompleksas bi ga ispratio....
Ništa neočekivano, mislim da je to svima već unazad par mjeseci bilo jasno. Ja sam već par puta ponovio ovdje i opet ću, mene neće gledat' na stadion dok je ovaj diletant na mjestu selektora, čisto kao moj skromni doprinos protiv nepotizacije i privatizacije nacionalne reprezentacije. A do sada nisam propuštao priliku da budem na stadionu, ukoliko sam bio u mogućnsti.
Nešto gledam malo statistiku, Brnovićev učinak u zvaničnim mečevima je 4 pobjede, 4 remija, 6 poraza. Od toga dvije pobjede protiv San Marina koje i ne treba računati. Bitno je da su tu prijateljski mečevi sa Islandom, Letonijom, Luksemburgom kako bi se prikrio stvaran očajan skor. Iako znamo kakav su zicer sledeće kvalifikacije, ja se baš nešto i ne nadam sa ovakvom situacijom kakva je sada. Već čujem na kraju sljedećih kvalifikacija priču kako smo bili do kraja u igri za treće mjesto, kako je atmosfera sjajna i ostala luzerska prdnjava.. uz Šukovića i slične novinarske znalce koji će sve ostale koji se s tim ne slažu nazivati polusvijetom i kako ne. Tuge tužne.
Bio sam na skoro svaku utakmicu, stadion me vise nece gledat dok je ovaj genijalac na klupu.
I to baš mora da ostane kad planiram gostovanje za kvalifikacije, tačno ćemo za koju godinu bit u šestom šeširu sa ovakvim savezom..
Izgleda da je i Brna dobio danas onaj mail za strucno osposobljavanje.
A sto nam se desava sa sportom majkoooo moja...jedina svijetla tacka nase drzave pocinje da crni najstrasnije.FSCG funksionise kao klub, samo i iskljucivo se pita jedan covjek.Tamo niko ne smije da ima misljenje ako nije kao NJEGOVO!!!
Samo bi dodao da ja ne idem na utakmice radi Savicevica, Brnovica, Krancara niti da gledam Vucinica , Jovetica itd nego idem zbog sebe i grba za koji se ti momci bore i ljube poslije golova. Nece mi Dejo i kompanija pokvariti uzitak kad citav stadion himnu pjeva. A nicija nije do zore gorjela pa nece ni ni njima
Slazem se sa lepetancem, nisam ni do sad isao zbog Deja, Brne i ostalih pa necu ni sad bojkotovati. Odavno smo znali da ce Brna da ostane i to je katastrofalna odluka kao i sve ostalo sto radi Dejo, pih.
Da, nece mi ogadit nesto sto je moje makar koliko i njihovo. Al razumijem revolt i sve koji ce bojkotovati.
Ne dolazi ni Savic, Basa ili Mirko(on tek... , mislim da ni ne prica sa ovim penalom) zbog Deja ili Brne vec zbog repr, neki i zbog nas koji ih podrzavamo kao niko nikoga.
Ali ja kad pocnu kval moram navijat za svoje, u ovim okolnostima na prijateljskim utakmicama nece mi smetati da primimo 7 komada i da ovaj mozda ode.
Sramota da je ostao trener koji je na zadnje dvije utakmice kuci primio 9golova. Ostao da vodi repr koja planira borbu za EP....
Sramota je blaga rijec, a ako me nesto nervira vise od toga sto ce ostati, to je sto cu da gledam Kasalicu, Volkova i slicne fudbalske neznalice dok nasi sugradjani koji su mozda i bolji od njih ni na klupi nisu.
I zvanično...
http://www.vijesti.me/sport/zvanicno...-clanak-168066
Mene su i igraci odje razocarali jer sam ubijedjen da su "odusevljeni" idejom da ih ova penalčina mrzna opet vodi. Dovoljna je bilo da Mirko ili Joveta fino reču našem "geniju" dvije, pa bi vidjeli kako bi pakova kofere smrduljan ;)
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Mislim da je svima manje vise jasno bilo da Brnovic nece poci, kad nije imao obraza da sam podnese ostavku posle one sramote protiv Moldavije. Covjek nas je kostao EP i SP i ponovo dobija sansu da zajebe jos jedan ciklus. Ponovo ce kad jurimo rezultat ubacat 4 spica, ponovo cemo biti u igri do kraja i onda ispasti. Ponovo ce mladi igraci poput Bakica, Djordjevica sjedeti na klupi da bi ljubimac varvara igrao. Al' dobro...
Nikad više ja na stadion, dok ne ode čovjek bez obraza.