Ne treba, u slucaju da ti traze reci da je potpisan sporazum izmedju CG i Albanije (posto umiju blesavi da se prave, kako bi ti trazili 5-10e za ulazak)
Printable View
Ne treba, u slucaju da ti traze reci da je potpisan sporazum izmedju CG i Albanije (posto umiju blesavi da se prave, kako bi ti trazili 5-10e za ulazak)
odlicno...a evo sad nadjoh taj tekst. Samo da me ne cimaju tamo
e da . uskrs se poklapa pravoslavni i katolicki. cisto da znate radi guzve, neradnih dana itd...
jos jedno pitanje :) Blue express avio...da li treba da se stampa karta ili moze na salteru?
mislim da sam je stampao. parking drugi (otvoreni) dosta jefitniji a isto obezbijedjen. mozes u povratku eurima zaracunace ti njihov neki imaginarni kurs ali je to sitnica.
a zaglavio mi je brat u Rimu jer mu je pomjeren let za Brisel pa ne moze da stigne na onaj za Pg pa mora da se snalazi sad. Najjeftinije mu je za Tiranu pa ocu da odem po njega pa ne znam da li treba da stampa kartu ili moze samo na salteru
ao, znaci zbog toga. ne bi rekao da imaju onaj aparat da odstampas kartu na aerodromu tako da :( onda mu ostaje da proba.
a tebi srecan put do tirane i nazad kroz onu ludu kucu
Za aerodrom ne prolazi kroz Tiranu
isao sam vec do aerodroma tako da znam...nista strasno sem Skadra ali to je par km
a moze izaci pa naci neki hotel nema mu druge
Update: Cisto da znate nema online check in-a. Samo unutar Italije i iz/ka Grckoj
Ljudi, koja je najbolje varijanta do Bona? Negdje u maju/junu..
ja sam isao iz Kelna za Dubrovnik pa pogledaj tu konekciju. Germanwings
250 eura za period kad meni treba:/
Pozdrav iz milana ljudi :)
Grehota je ne ici svaki vikend ko moze :D
Sent from my ALE-L21 using Cafe Del Montenegro mobile app
Milano je drugim danima nego ostali letovi? Cini mi se da su svi ostali cetvrtak subota. I ryan i wizz.
Utorak subota...
Iz Milana i to bas sa Malpense kompanija Merediana ima direktne letove za Havanu a cijene znaju biti najnize sto sam do sad vidio 400 eura.
Ja rekoh da se registrujem na sajt njihov da mi salju ponude na mail kad nema Crne Gore na listi zemalja i ne mogu da unesem svoje podatke,sprdnja.
Napisao sam im mail i na adresu korisnickog servisa i na njihovu fejsbuk stranicu pa da vidimo oce li nas dodati jer ovako ne moze se karta kupiti kad ne mos unijeti svoju zemlju i pozivni broj telefona program ti ne dozvoljava da nastavis a nema opcije other :)
Javljam ako sto urade :)
Bio vec u milano. Moram pogledat kakva se tura moze napravit rentacar za ovaj period subota-utorak.
Torino jedan dan i jedan dan Bergamo
Iz Milana preporucujem izlet do Verone. Fantastican grad u kome se osjeti prava Italija.
Brzi voz iz Milana (frecciarossa ili blanco) putovanje traje sat i petnaest minuta, karte su 10-15 ojra po pravcu - sto se uzme ranije karta je
jeftinija.
Na sajtu trenitalia mozete sve odraditi.
http://www.trenitalia.com/tcom-en
Ja uzeh voz za djenovu.. I mozda odem u komo
a znaci ti si zasluzan sto su dodali MNE? :)))
ZG-Singapur 260e
Nemam racunar sa sobom a uzasno sporo mi ide preko telefona dok se u subotu vratim doma a ovo mi je kinda hitno pa ako moze mala pomoc.
Treba mi iz Tampe, majamija ili Njujorka do Dubrovnika - Beograda - Tirane ili Podgorice sa sto manje presijedanja let za 25 ili 26 februar,ako ima sta povoljno. Bitno je da su letovi poslije podne za 25. A za 26 bilo kad
Dje si nasao ovo na skajskener mi ne izbaca. Ovo bi sjajno bil
Momondo
Eo nadjoh nesto
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...756109f2dd.jpg
Nadam se da ce moci da se bukira
Attachment 145632
Baš taj nađoh. Preko Moskve.
Kako jeftino do dablina u avgustu mjeseci?
Viza za irsku u bg? Kako sto? Na mvpei pise da je u budimpestu? Ja sam mislio da je to kao za uk.
Nije ko za Uk... Predajes u Bg, oni salju u Budimpestu, pa vracaju u Bg i ides da preuzmes... Ranije se moglo slati postom da predas, a preuzimanje nije moralo licno, ne znam kako je sada...
Idealno bi bilo nedje kod Limericka... :-)
Zar.nema neka linija za Dablin iz Hrvatske?
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока