Uzmi mene, SDI.
Ako hoces benzinca onda 1.4 16V.
Printable View
Uzmi mene, SDI.
Ako hoces benzinca onda 1.4 16V.
Sta moze bit na golf 4 tdi na ler se cuje nesto sto se "utisha" kad stisnem kvacilo do kraja. Na gas nece da se utisha samo na kvacilo.. Znaci da cu morat da mijenjam nesto uskoro?
Crk'o kvar. :D
odje se od hrvastine opstat ne moze...
neko ko radi hromiranje,cinkovanje u sivu i zutu boju itd? ima li i koliko se krecu cijene? informativno
Bila je tema za akumulator nedje prije al ne ne nadjoh. Koji da kupim? Dje? Koliko parah? Mislim da mi je 74ah.
Bosch ili Varta.
I to je to.
zna li neko dje mogu danas kupit i postavit gume?
nidje ja mislim :torn:
@archi pretpostavljam dokle god ne osjetiš promjene na gore u vožnji, ako ti je taj zvuk jedini problem zasada a auto se skroz normalno ponaša i nikakvih drugih problema nema, ćeraj dalje
To ubija sve a ne samo to :). Hvala na odgovorima i savjetima momci.
curi mi letva upravljaca na krajevima sipka spona vidim da puni mandzetne pa se sliva dalje...Prosle godine mi je isto curila bas puno i najedanput je stalo djelimicno al sad vec vidim da omoram dosipati po malo ulja svako 5 dana... Servo pumpa je elektronska znaci ne ide preko remenice itd.Dali bi nesto poput ovoga bar djelimicno umanjilo curenje? http://www.kupindo.com/kupljeno/9640...rvo-upravljaca
Jedno pitanje za ljude koji se razumiju u alu felne..Sta mislite o Mak felmama/felgama, da li ih staviti na novo auto..Naravno predlozi za neki drugi brend su dobrodosli uz to da ih ima kod nas..Hvala!
Tesko.
Nemoj ni da bacas pare oko remonta, nadji polovnu.
idem za Sarajevo za vikend. a auto se vodi na ocevo ime. on je vadio zeleni karton prije 2-3 mjeseca. moram li ja da vidim zeleni karton na moje ime ?
Zeleni karton ide na auto a ti moraš imat potvrdu ovjerenu(zaboravih kako se zove) da ti je auto dato na korišćenje al nisam siguran ni da li sa njom možeš ako vlasnik nije tu.
punomoc
dje se to vadi u amscg ? kolko kosta znas li ?
to se vadi u sud ili u opstinu.
mislim da ti je u opstinu jeftinije
kosta 3-4e
To je to,nego mi mozak trokira :D
Ali,ako se dobro sjećam skoro je donešen neki zakon po kome se ni sa punomoći ne može preko granice ako vlasnik nije u autu.
Zna li neko dje kupiti polovnu šoferšajbnu za Daewoo Matiza?
I da ko radi punjenje klime u PG ili NK i čiščenje farova i po kojoj cijeni?
jel ovo znaci da je protokmjer odradio svoje?
P0101 - Mass Air Flow (MAF) Circuit Range/Performance Problem
postavio bih i ocitavanja tokom voznje, no izgleda da postoji neko smjesno ogranicenje od cak 2kb za attach...
u svakom slucaju, razlike su u nekim momentima i do 3 puta...izmedju izmjerene i ocekivane kolicine vazduha...
Probaj da ga očistiš, pa ako to ne rijesi problem, novi :)
imam ja jedno pitanje....da li audi a4 1.9tdi 115ks 2001god ispunjawa euro 3 normu
173 g/km, znaci da.