onda se zalis da ti nije dosao poziv i okrivis postara :)
Printable View
onda se zalis da ti nije dosao poziv i okrivis postara :)
Policija je žestoka mafija ,jer ako i niste krivi a imate bilo kakv manji ili veći prekršaj u saobraćaju i alkohol u krvi sve će da svali na onoga koji ima alkohol u krvi..
Zbog toga nikada ne konzumirati alkohol kad ste uravljač bilo kojim motornim vozilom u saobraćaju..
Meni su dolazila dvojica policajaca i kad sam rekao da bježe from my property i da ih imam pravo pobiti od tada se više ne pojavlju..
ne moze po akcijama da naplacuje kazne nego po zakonu...valjda
tacno tako..zna se kolika je kazna i kraj :) nema ljetnjih i novogodisnjih akcija i snizenja :)
sad će novogodišnji popust - ako napraviš 3 prekršaja, onaj sa najnižom kaznom se ne računa.. :)
zna se - kazna po zakonu i nikako drugačije, osim ako ne za*ebu nekog na licu mjesta..
pojas je 15 eura..
ajmooo akcija do nove godine, ako ti napisu prijavu za telefon, prijava za svjetla gratis :D
Trenutno je valjda aktuelan predizborni popust? :)
jeste.... komezacija moze do nedelje jos...vozacka za licnu :D
Drug ciji drug radi oko presretaca tvrdi da kamere na pasatima ne valjaju,tj vrlo cesto prikazuju brzinu kojom oni idu.
Ma to su price pricine. Ako ide iza tebe 80 a to odmices polijepo ne treba mu nikakva kamera...
Mene su jurili prije par jutara do Kapa, tj poceli su od carskog sela jer su tu bili parkirani i vidio sam da su krenuli odma i ja po gasu :) na kruzni sam ih samo cekao..ja sam prosao i skoro bio na skretanje za kap kad su oni izlazili iz kruznog.. Sacekao ih ispred kapije :) malo popricali i svako svoj posao :)
Sent from my 911 GT2 Turbo
kako im neces pobjec kad vozis 911 gt2 turbo :p
Koliko sam ja skapirao ili se na dva mjesta se u zakonu pominje ovo. Na jednom od ta dva mjesta piše 50e ili su se u 'promotivnom periodu' išlo na sud pa je uvrćano za sudske troškove. Sa mobilnog sam pa ne mogu tražit.
Sa druge strane za korišćenje mobilnog telefona u toku vožnje predložena je kazna od 60 do 150.
Zavisi li kazna od partije/grada/policajca ne znam ali je takva.
Sent via pisaća mašina Galaxy Note
Svjedoci smo da je jedan 190D lose zavrsio, ne bih se ja puno igrao.
i treba! i da povecaju plate da bude prosjek 1400e da mozemo to da platimo :)
Ajmo da vidimo ko ce prvi 2000e kaznu da okaci!
qq, 4 auta ka moja :lol:
masala, cim prodjose izbori odma po dzepu
ovo je izglasano u junu pa se znalo i prije izbora za to al divna stvar i normalna je nema vise oduzimanja vozacke na dva mjeseca nego na 10 dana max, i to u roku od 7 dana mora mup traziti sudiji odluku pa sudija za 3 odgovoriti i onda moze uzimanje, tako da s obzirom da ne radi administracija nikad kako treba eto vam je nazad uvijek
u redu da povecaju kazne,ali 2000e? pa ljudi 90% naroda jedva ima 300e platu....
srediće oni na rate da se plaća