Ja je ne gasim, uopste, uvijek je na LOW, hladjenje sjedista na 3 i td.
Printable View
Ja je ne gasim, uopste, uvijek je na LOW, hladjenje sjedista na 3 i td.
drzis li ga na low ili na auto? a dobro tek hladjenje sjedista.. vidio sam u pasata da ih ima cc grijanje hladjenje i masaza. (od ovih jeftinijih)
samo mi reci da je i to sad stetno. bas je nikad ne gasim, poceo odavno i tamo do oktobra konstanto je klima upaljena ;)
mislim da kod automatskih uredjaja(nisam siguran je li svih ili samo novijih) jedinica klime saceka par sekundi posle paljenja ( tacno do kad se stabilizuje ler gas) i onda salje signal komp.
Mali oko 90 u alijans 140, veliki kako dje nadjes djelove i majstora, od 200- 300...
Vidi ovo, jes da je 1.9 ali ne izgleda lose, momak je radio kod šahovica na stari
http://www.renaultforumserbia.com/in...804.msg#652804
Ja sam nekada radio servis kod Sahovica, motor 1.5 105 ks. Mislim da je bio oko 240-270. To ti je u stvari veliki i mali. 50K km daje garanciju, auto se vozi vec 3 godine i nikakvih problema.
Mali servis nije skup u Alliance, sa svim filterima je mene kostao (dok sam vozio taj 1.5) 105 ili 115eur. Radi se na 10k km ili godinu dana. Na svaki drugi put se mijenjaju filteri, tj drugi put mijenjaju samo ulje i podlosku.
Ne sipaju Elf ulje vec Motrio, cisto da znas. Inace treba da trazis Elf da bi njega usuli ali mislim da je tada dosta skuplji. Litar Elf 5-30 dpf u Alliance 12.5 a u Trend auto (preko puta Dan-a) 9.5
Najbolje je da se raspitas koji su najkvalitetniji djelovi za taj model. Onda fino pokupis brojeve tel od prodavnica djelova po pg(onih bitnijih) I vidis dje je povoljnije. Uvatis vezu za popust (moze popust da zavrsi I neki majstor) I nadjes majstora provjerenog koji ce to da ti ugradi. Dogovoris se kad ce coek da ti ugradi te djelove poneses 2litra kole paklo cigara napunis bateriju na tel. I stolicu,uvalis se u hlad I uvjeris se da ti je majstor ubacio tvoje kupljene djelove. Sa original I kvalitetnim djelovima mozes prec 100.000 lagano,a ne da ti garantuju likovi 50.000. Tako je moj drugar uradio za pezo 308 I sve ga je ispalo 250-260 eura. (Veliki sevis) a Knezevic mu je trazio 300 eura, garancija 60-70.000 nisam siguran.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li na Megan II odgovaraju zadnji pojasevi samo od istog ili moze od nekog drugog auta?
da pitam odje, posto je to sve renol alijans grupa.
Dakle, kako se pokazao Nissan Qashqai 1.5 dci? 0d 2012-te pa mladje? Kakvi su za odrzavanje? Kakva j potrosnja, je li klasika kao megan 1.5dci?
Auto odlican. Motor za *****.
ovaj mi se cini dobar, cijena je ok s obzirom na godiste i opremu i predjene km:
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/417183
Ne budali uzmi nekog japanca
Kaze, Qushqai, tdi, minivan.
Kolko je debilno napravljen Renault Scenic 2005 god...
Sinoc uvedem auto u dvorište. Sama se pale svijetla aj ok reko naštelovano da se pale i gase sama. Radio svira (dok je auto upaljeno) ok rekoh. Ugasim auto (izvadim karticu) svijetla i muzika i dalje radi. Ok reko dako se ugasi kad izadjem iz auta (izadjem iznesem karticu) 3 minuta sačekah i dalje svijetla upaljena, muzika svira. Udjem u auto prekidač svijetla na 0 stoji (izgašeno) muzika na dugme za isključivanje NE RAGUJE (samo može da se smanji i pojača i da se prebaci stanica). Posle 2-3 minuta sve se samo izgasi. 5 minuta nakon gasenja auta svijetla i muzika se sami gase? Meni je to nešto debilno, obzirom da sam navikao da čim izgasim auto da se sve odmah ugasi (eventualno ako je na dugme ostalo upaljeno)... Eo ne znam.
Na nijednog renoa ne radi muzika kad izvadis karticu posle 6,7 sec se ugasi, to je vec nesto do tvog auta
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
A Reno ima najmoderniji sistem, follwo me home uz malo mjuze.
Srećom nije duže od sat vremena ostao kod mene. Znam da na Espace čim otvoriš vrata sve se gasi, al ovaj Scenic ne znam, možda je to tako naštelovano.
Ista ti je prica i na Scenic i na Megane, cim otvorits vozaceva vrata sve se gasi...
ako si ugasio auto, kad otvoris vrata ce ti se ugasit muzika
ako ti se desi da otvoris vrata pa izadjes i potom se vratis i ugasis auto (vrata otvorena) nece ugasit ni muziku ni svjetla dok ga ne zakljucas
a ako si ga uzasio pa ugasis svjetla i onda ih vratis na auto/on - onda ih ne gasi uopste dok ih ne okrenes na off
Bacanje para
Nisam stručan ali evo neki moj predlog;)
Ako moze neko pojacalo da se doda na taj fabricki CD,onda jos kupis onaj kabal sto moze da se spoji sa tim CD da pustas muziku sa fleske,promijenis sve zvucnike sa nekim mnogo dobrim i to je to..ce da te kosta sigurno polijepo ovaj moj predlog ali bi bilo dobro;)
Zvanicno predstavljen najnoviji megan.
Ja bih rekao djulieta sa znakom renoa.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...b18e7a7eeb.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...992835a860.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...81e6c86154.jpg
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Sto je ovo,puca od steroida,plasticnih. :D
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Nisam fan neke odredjene marke vozila pa sad da pljujem na Reno čak što više simpatišem ih, ali ovo je za neki moj ukus "užas i katastrofa"
@AR156 kako radi ta makina zaboravih da te pitam;)
Ovo je top
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Po mojem ukusu nisu ga mogli goreg napravit. Pričam vizuelno preodvratan, motor ne znam ni koji je ni što al što god da je sa ovim izgledom me ne bi privuklo.
Prvo farovi ovaj jedan dio kao da visi odvaljen od fara, stopovi skoro pa spojeni nisu da nema znaka bio bi ukupno jedan stop preko cijelih vrata. Ovo sa strane ima poneka sitnica, al može da prođe.
Naprijed Reno Talisman
Strane Clio
Pozadi Djulieta
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Ne vrijedjaj djulietu. Ovo ne lici ni nasta.
@METZ ka boca,100 god moze ovako sto se mene tice. :)
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Rugoba.
Koja je svrha tabletizacije enterijera novih modela? Osim sto kroz 4-5 godina ti ekrani nece raditi i morace da se zamijene/tj kupe od zastupnika...
Mada mozda kinezi smisle neke kopije.
Jaooooo kakav ce da bude pistolj :DDDDD
E mogu mislit, ono ratkapuša edišn bijeli...
valja li sto Megan Cabrio model onaj kao patkica, tipa 2008god.
Predpostavljam da je sto se tice djelova manje vise identican sa patkicom... ali isplati li se iskesirat 2000e vise zato sto je kabrio ?
Bilo je price o njemu prije par dana. Benzinci su rage teške, troše. Obrati paznju na mehanizam krova, leze li fino na rub, klizi li pri radu sve ili steka. Neka pumpa im je bila kriticna i skupa u tom mehanizmu.
Valja li sto ovaj vel satis 2.0 benzin 120kw sa sekvent plinom? Znam da su dizeli crkavali cini mi se svaki drugi. Treba mi jedno veliko auto sa velikim gepekom a ono cak ima I dosta opreme...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk