zna li ko kad ce, oooo SVEMOCNA, SIBERIA 3?
Printable View
zna li ko kad ce, oooo SVEMOCNA, SIBERIA 3?
pichi mi na full detalje...nije ni jednom zakochio...sad ne znam minimum zahtjeva...i mali EDIT : nije demo nego beta verzija full igre...
A kako dodje do toga...? Sheruj info, budi drug... :)
Da ne otvaram novu temu.
Je li ko prob'o Champions online i ako jeste kakvi su utisci?
http://www.youtube.com/watch?v=xuBjWHdbQmc
Muka mi sad pisat duzi post, igrao sam malo, nimalo mi se nije svidjela igra. Jedino character creator je fin da kreiras lika kakvog oces
igra nije za duze igranje, nedelju dana max.
kao sto rece N_L mozes napraviti lika kakvog oces i to je dobra stvar, kvestovi nisu nesto, ali ima dosta igraca. najbolje ti je instalirat je, malo odigrat', pa ako ti se svidi, dobro je, a ako ne, nije problem ni da je deinstaliras :)
Ja sam cak stigao do 18-og levela dok mi nije dosadilo. Mozda bi mi bilo interesantnije kad bih imao sa kime da igram. A cujem da su free igraci mnogo ograniceni i da je igra ustvari mnogo dobra ako je igras sa pretplatom. Ali necemo se toga igrat.
Shank....skinite obavezno...kratka 2D arkadna pucachina....zabava ipo!
Znaci dzabe je download-ovaki. :)
Vidjeh slucajno reklamu na Steam pa rekoh da probam, ali po komentarima vidim da je u najmanju ruku sr*nje.
delete
FEAR 3 beta izashla
BTW DEUS EX "traje" do 1vog boss-a ...ali dovoljno da se vidi da je odlichna igra
.
Meni jos nije gotov download, a jedva cekam... Kakav je sistem zaklona, kao u Gears of War ili GTA IV posebno ima taster za to, ili malo komplikovanije kao u Splinter Cellu?
Deus Ex je strasna igrica, steta sto nije popularna kao neke druge igrice, jer je stvarno dobro osmisljena :)
Kako je luda ova igra Alice Madness Returns krvava verzija Alise u zemlji čuda samo kao da su programeri bili na nekim teškim drogama kad su je pravili
Nije popularna? Deux Ex vazi za jednu od najboljih i najpopularnijih PC igara svih vremena a gameri cekaju Deus Ex 3 kao sto Hriscani cekaju drugi dolazak Isusa :D
EDIT: Alice: Madness Returns vrijedi probati. Interesantan dizajn, old school akciona avantura iz treceg lica. Potpuno bolesni likovi i dijalog. Atmosfera i muzika odlicni.
ljudi kazite mi koju igru da igram.
ja volim stamo strategije kao glest,age of mithology,warcraft 3
Dobre vijesti za PC gamere danas: L.A. Noire ove jeseni na PC
http://www.rockstargames.com/newswir...this-fall.html
Je li ko igro Fable 3 i valja li šta? Tek sad vidjeh da je izašo pa ne znam da li da skidam, prvi dio sam igro čim su ga izbačili i masu mi se svidio...
Nisam,mogu reci za alice : the madness returns da je prezabavna(+bolesna) i da je fear 3 tu i tamo...to je ono shto trenutno igram...
Team Fortress 2 na Steam je odjednom free-to-play. Pa ko ga nema neka ga skine jer je jedna od najboljih online pucacina
Odavno je imam i jedan je od najboljih multiplayer shootera danas ;)
Mnogi pokusavaju da kopiraju ga, Brink npr, al je popularnija od svega :D
Ispade li ovaj fear 3? :D
Jeste ..i odmah te hapsim :)
Koliko vas je u civilu bozhe sacuvaj. :D
Ja gledam po torentima, samo ima da se downloaduje neki od 4.5 GB, nesto mi to malo za ovakvu igricu? o.O
zato shto je uboga kratka...8 nivoa...koje mozesh posle da prodjesh sa fettelom...al trt mrt....
Ja igram FEAR 3 ništa posebno bolji od dvojke a slabiji od jedinice.S obzirom da je sad malo kvalitetnih igara u opticaju ovo dođe kao prekraćivanje vremena.Vidim ja du ću opet da uvatim krug na Witchera 2
igra li ko gta san andreas preko interneta?
koje igre su izasle a da su dobre da mogu da ih igram,ja volim strategije,krvave igre mrzim?
Sutra (pon), u 12 sati ce se znati kad pocinje Diablo 3 beta !!!
Nije igra, ali je ve zano za buducnost grafike u igrama
AAA, sta mi radi 2k!
Pazite koje igrace ce da ubace u NBA 2k12 pored Jordana: Larry Bird, Magic Johnson, Julius "Dr. J" Erving, Kareem Abdul-Jabbar i vjerovatno jos. Evo i 3 zvanicna omota:
http://multiplayerblog.mtv.com/wp-co...2k12covers.jpg
Skoro nikad ne igram sportske igre jer su mi namrtvo dosadne. Ali NBA 2k sam uvijek volio da igram. A misljenja sam da je 2k11 najbolja sportska igra koja je ikad napravljena. Nadam se da ce 2k12 biti jos bolja.
Deus Ex: Human Revolution dobija fenomenalne kritike. Skoro sve preko 9, a ima cak i nekoliko savrsenih ocjena 10. Ne cudi me, jer sam igrao leak.
I ja, a izasla je full verzija + crack.
posalji i meni pls