Tek ce poslije derbija da bude u sjenci, njega je u finalu LS Pujol zaplakao driblinzima :) :devil:
Printable View
Resino idite i ti i tvoja ekipa u 3 lijepe.
atletiko se raspada... ali baš se raspada
ko će koga u derbi??? viđećemo! do derbija ima još dosta. prošle su se izvukli sa bunkerisanjem i SAMO 2:0!
c. ronaldo je fenomenalno poceo sezonu, ako ga zdravlje posluzi, ima sanse da obori rekord od prije 2 sezone u man utd...
Presmijesne su odbrane Hereza i slicnih timova...Sprda se sa njima coek.
30+ golova sigurno.
Ako Atletiko ovako nastavi na ljeto ce prodat i Forlana i Agera.Nisu ludi da ostaju.
Stvarno si mi smijesan sa ovakvim odgovorima,kao i dosta forumasa. Umijes li odgovorit na njegov post postom koji ima veze sa tim sto je on rekao? Odma' mijenjas temu i napadas tim za koji on navija bez obzira sto ovo nije ni tema za to,niti ima ikakve veze,a to se radi u nedostatku argumenata.
I Milan se pokazao u derbiju samo zato sto su ranije dobili priliku od Reala. Imam neki osjecaj da se ni tvoj tim protiv svog vjecnog rivala nece proslavit.
dace barem 2-3 gola ;)
Sinoć Barsa dobila malagu 0:2 i zadržala 100% učinak u šampionat. Ibra ponovo strijelac, drugi gol Pike!
real rutinski protiv svoje (stare) crne beštije, atletiko se provukao protiv valensije, a sevilja utišala osokoljeni bilbao!
Sevilja sledece kolo ima tu cast i zadovoljstvo da proba da prva ove sezone nanese poraz Realu, mada cisto sumnjam da moze iko osim Barse.
5-5 skor ibrahimovica za sad.
jede malu djecu...
Vele ljudi da Ibra daje golove manjim ekipama! Ima li što bolje od toga kad imaš igrača koji ti prelomi mečeve tipa osasuna, valjadolid, malaga, majorka, bilbao, rasing... na te mečeve se uzima titula a ne da 2 derbija. No dobro još uvjek je rano prčat o njemu kao golgeteru.
Sve mečeve Barselone (ove godine) imam na komp i sve sam ih pogledao. Zaključak: Ibra i Anri ne mogu ni 2 pasa razmijenit, jednostavno se ne kapiraju i ništa skupa ne mogu. Ni dupli pas najobičniji ne uspijeva kad su oni 2 u pitanje. Mesi Xavi Iniesta vrlo dobro se sinhronizuju sa Ibrom. Sve u svemu, za sad, Ibra odrađuje svoj posao!
Vec vidim Anrija na ljeto za 17 miliona u Milan.
I ja sam primijetio da ne mogu on i Ibrahim zajedno...
anri se mora pomiriti sa tim da ce sad sve cesce i ranije izlazit' iz igre i njegovo mesto ce zauzimati krkic
Meceve protiv Bilbao-a i Osasune nikako ne bih svrstavao u kategoriju ni "lakih" ni "malih" - ni za Barselonu, niti za Real...
Imam slican utisak po ovom pitanju, kao i vecina, vidim...Ali dobro, treba im dati sansu, mozda se skapiraju vremenom.Ipak su to igracke velicine, a ne neki zatupljenici...Quote:
Ibra i Anri ne mogu ni 2 pasa razmijenit,
sta ovo vidim da IN nece ponovo prenosit spance u 5 ???zna li ko zasto ???
Radi sira :D
Cuh od momka koji radi tamo da je frka oko regularnosti prenosenja Primere.Kolko je to tacno,ostaje da se vidi.
Trka se nastavlja. Real prvi.
Odlična partija Kake juče, ušao umjesto Granera, a onda više nije bilo spasa za Tenerife.
svi vele da to neće bit trka samo između Barse i reala, ali eo te dvije ekipe se već po svemu izdvojiše!
a što se prenosa na IN tiče, biće da ih je neko provalio da kradu signal, pa su se primirli!
U svakom slučaju, na stranu sad sva subjektivnost kad su 2 tima u pitanju, mislim da će utakmice između Real Madrida i Barselone, ove godine predstavljati najveći fudbalski događaj uopšte.
Pogledajte samo te dvije ekipe kako igraju, em što svakome daju po minimum 3, (eto, uz izuzetak Viljareala i Malage), em uopšte skoro ne primaju golove (Real konkretno samo u prvom kolu od La Korunje ona 2).
Biće ovo izgleda trka udvoje, a prvi pravi test za Real u nedjelju, protiv Sevilje.
Tu će se vidjeti šta i kako.
Ibrahimoviću svaka čast, ali i slijepac vidi da bi čak i najveći neigrač onoliko milimetarski tačnih asistencija pretvorio u minimum 2-3 gola po meču.
Ronaldo je nešto drugo, momak uzme loptu na centar i odradi posao.
Ibrahimović to nikad neće moći, može vam bit pravo ili krivo, ali tako je.
Zato hoće Mesi. I to će biti najveći duel svega, Mesi - Ronaldo.
Ostale ekipe su maltene smiješne. Nemaju nikakve šanse da se umiješaju za titulu pored ovakve dvije ekipe, koje bi bile šampioni svake godine, kada bi igrale u 2 odvojena prvenstva.
ebem mater ovom IN-u smrdljivom...
e pa čudo... jel bio pregled španske danas? znam da do sad nije bio nijednom. mada kad čujem šofra ovako prehlađenoga onda mi se i ne sluša. daj nebojša pokrij se po noći, zaladnilo je! jbg sad u ovaj period se najlakše prehladit...
Zbilja ima li uopste pregleda spanske lige ?
Pregled je od pocetka sezone bio samo prvo kolo.
Nije ni cudo sto je preladjen, gleda sam ga nedje ranije da u decembar lagano seta ulicom u sorc i majicu i kopacke oko 12 uvece.
Ne bojte mu se, sto je u decembru u sortsu i majici, nije kao onaj cetinjski radnik isao da primi julsku platu.To je nedje imao prakticnu prezentaciju kalca.
A sto je uopste uzimana bilo koja liga kad nije spanska, zamislite ne daj Boze da ostanemo uskraceni za derbi Barse i Reala ?
ne brini... nać će neđe da drpe daj signal!
On je rekao da imaju pravo prenosa za jedan mec po vikenu.
Sjecam se kad je prije neku godinu mlatio kako ni tequilla kanali cak nisu mogli da otkupe pravo na derbi, a oni su coce mogli.
Ada imate svi manje vise ove kablovske i digitalne televizije,a ko nema ide kod rodjaka i zavrsena prica.
Pricajte o necemu korisnom,da cujemo neke korisne informacije i sl,a za sofranca gubeljavoga ima poseban topic.
Kase malo je pristrasniji od tebe, a i to malo je diskutabilno. I nije korektno za nekog ko nije tu lijepiti takve etikete.
Imate odje da pogledate golove kad vec IN ne daje.Par sati nakon meca mozete pogledat golove,a nedje i cijele highlights-e utakmice sto vas interesuje
http://livetv.ru/en/video/
Ja sam pristrasan u pojedinim slucajevima kad se o Interu prica.
Ali kad se prica o fudbalu opste,tesko da ces realnijega coeka odje nac.
Izuzev Bilana naravno,te fudbalske velicine koji je satira Bari od *urca na sred San Sira :D
Kase bice da sam ja tebe sa nekim pomijesao.
ronaldo će bit spreman za sevilju! Barsa će protiv almerije po 1. put (ili može bit 2.) ove sezone zaigrat sa najjačih 11 igrača, što znači Valdes, Alveš, Pujol, Pike, Abidal, Xavi, Iniesta, Ture, Mesi Anri i Ibra. Povratak Inieste u tim masu će značit i igra će bit masu kreativnija, mada i isto pero i laganija jer se Keita seli na klupu!
derbi kola, ipak: Sevilja - R. Madrid
mnogi ođe očekuju prvi kix reala. ja baš mislim da će real (a i Barsa) kixat tamo đe se to najmanje očekuje, u neki baš lagani meč, jer mečeve tipa sevilja viljareal valensija atletiko svi igrači svate ozbiljno i tu su šanse za kix smanjene. dakle očekujem laganu pobjedu reala protiv sevilje.
interesantan meč igraju A. Madrid i Saragosa. tu ćemo viđed oće li (konačno) abel resino dobit otkaz ili se nastavlja sve...
Bice jako tezak mec protiv Seville, ali tu ce se taman i provjerit odbrana Reala, posto Sevilla ima strasan napad, ja cu bit zadovoljan i sa 3 boda, cak iako ne budu igrali previse atraktivno, ali mislim da ce bit puno dobre igre u tom mecu, Real se tek uigrava, ali vec je krenulo kako treba :)))
Vamooos Real Madrid!! El Mejor Club del Mondo!!!! :)