Ovi iz entropay-a nisu normalni, kod njih su 45$ = 42 eura .........
Printable View
Ovi iz entropay-a nisu normalni, kod njih su 45$ = 42 eura .........
mene interesuje, ako ti sa kartice skidaju u DOLARE, jel se onda obracunava po kursu moje banke u kojoj je kartica?
Autorizacija se vrsi u USD, pa tvoja banka radi konverziju po svojoj kursnoj listi obicno uz 1% provizije.
ima li koga da mi odradi neshto preko peypala , tj da mi plati jedan proizvod ??? ja cu napunit cart , sve ide na moju adresu , nadjemo se u carine na pice da to odradimo ....ovo bi mi trebalo sjutra , najkasnije preksjutra ....hvala unaprijed
sto bi od one price u septembru paypal u cg od 01.decembra....
odes na www.paypal.com probas odabrat crnu goru (montenegro) i imas informaciju iz prve ruke
Mozda cemo od Vise vidjeti neku korist
www.v.meQuote:
Coming soon.
V.me is scheduled to launch in 2012. Explore the site to learn more about V.me.
idemo opet.
vasom karticom na kojoj mora biti minimum 30e otvoricete nalog na sajt entropay.com . na tome sajtu ce te dati prave podatke vase i dobicete virtuelni broj kartice ( u jednom trenutku postojace opcija da izaberete dva nacina placanja stisnite ovu opciju lijevo). ovako dobijen virt. broj kartice najbolje bi bilo da odstampate. ovaj sajt uzima 5% provizije. znaci za 30e on ce vam skinuti sa kartice 31.5e.
nakon toga sa ,, tom,, karticom pravite nalog na paypal. gdje ce te staviti isto vase podatke 81000 podgorica ,montenegro (npr) i stavljate dolje HRVATSKA .
pravite i nalog na ebay. nalog na ebay vezete sa nalogm na paypal mada nije neophodno, tacnije to se radi samo kad prodajete nesto.
posle toga vrsite placanje preko paypal-a, izaberete shipping adres(adresa ebay,adresa paypal, neka treca).
sa onom virt. karticom ,, entropay,, takodje mozete izvrsiti placanje na neke druge sajtove dje postoji ona opcija VISA... bez ikakvog straha.
ENTROPAY nalog dopunjavate. paypal ne, on ce sam povuci sredstva sa entropaya. a entropay ih povlaci sa vase kartice samo kad vi to uradite.
Neka admin ovo prebači u prvi post,tako da se ne traži opet
@acs: koliko je tebi trajala verifikacija naloga na PayPalu ? To jest da dobijes onaj kod ma statementu entropaya kad ti Paypal uzme neki mali iznos u tu namjenu...
Zna li neko da li ova fora sa entropay+paypal funkcionise na svim sajtovima za shopingp+amazon?
Za Amazon ti ne treba PayPal, plaća se direktno karticom preko njihovog checkout-a.
A đavola, mi funkcionalno postajemo članica STO na proljeće tek...
Vidim da na vecini sajtova prolazi,mozda nisam dobro postavio pitanje,zanima me funkcionise li dostava?
Neko nedje rece da amazon ne dostavlja kod nas nista...
Nope.
Na Amazonu uredno rade kreditne kartice CG banaka, nisu potrebne virtuelne. Ja skoro 10 godina narudžbe s Amazona plaćam Masterom iz CKB. Stvar je što oni imaju sopstveni checkout na kojem se nalazi i CG (nekad je bila SiCG).
A što se dostave tiče, sa Amazona u CG šalju selektivno, npr. štampane stvari, CD-e, majice, novčanike i još ponešto od tih sitnijih stvari. Nešto krupnije teško.
a vjeruju u tamo neka plemena :))
Možda mi mislimo da smo suviše dobri. U svojim očima je svako predobar, a oni ipak mnogo bolje znaju o našem bankarskom stsemu i našem zakonu nego mi sami.
Mislim ne primaju nas niđe,i kadanas prime prime nas na jedvite jade, što ovi naši predstave kao ne zna mkakvu pogodnost. Znači da mi u očima svijeta nijesmo baš cvećke kakve smo u sopstvenim očima.
jel probao neko da se registruje sa Atlas Mondo karticom u skorije vrijeme?
šalju i krupnije samo moraš naći prodavca koji šalje
Na većini proizvoda obično pored Amazona imaš i spisak
New: xxx Used: xxx Colectable : xxx
npr.
Attachment 73960
Kada klikneš na dotični link dobiješ spisak:
Attachment 73961
Kada sam kupovao preko Amazona obično sam ubacio u korpu od svakog od prodavaca i prilikom čekiranja mi javi koji prodavci šalju, a koji ne šalju
ja sam sa amazona dobijao ogromne kolicine suplemenata kozmetike svacega , bilo vece bilo manje, samo sto kaze bugi izlistas sve ubacis u korpu i javlja ti prilikom potvrde moze ne moze, posle samo izgubis malo vremena i nadjes drugog koji salje ;p
Pokusao sam ovo da uradim, ali ne moze. Kaze mi da ne moze skinuti pare preko paypala. Kad kreiram racun na paypal, kaze mi da ne moze karticu prihvatiti jer 'The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.'
I ja dobijam istu poruku. Koristim NLB Visa electronic karticu, a prijavio sam se preko slovenije i nece da je verifikuje....
Da si malo citao topic, znao bi zasto ti ne radi verifikacija.
Necu reci da sam sve procitao, ali dosta jesam ovo moje nije bilo pitanje samo konstantacija na prethodni post refan-a. pozz
A zasto ne mogu vise da se registrujem na paypal ljudi?
i'm just kidding...
Ja se prije nedelju dana registrovah, kartica entropay, zemlja Hrvatska, sve radi.
Jedno pitanje , planiram otvorit peypal preko jednog prijatelja iz Hrvatske , on ce izvadit neku karticu , vezat je na peypal nalog ,verifikovat , odradit sve i poslat mi je ovamo ....Mene interesuje ima li kakve provizije izmedju OTP banki u dvije razlicite drzave ? cuo sam da nema , pa planiramo to odradit bas preko OTP a jer bih onda lagano tu karticu mogao ovdje kod nas da dopunjujem po potrebi i normalno je koristim bez da placam provizije . Moze li fizicko lice imati vise peypal naloga na svoje ime , taj tip ima svoj nalog pa me interesuje moze li jos koji otvorit za mene i burazera na primjer .
mogu vidjeti da stalno koristis karticu registrovanu u HR u drugoj drzavi tj MN pa ti blokirati nalog
Ignorisi Omega-in post... nema veze s vezom
ima li provizija izmedju OTP filijala u razlicite drzave ? Moze li fizicko lice imat vise peypal naloga na svoje ime ?
Zar nije lakse da ti prijatelj plati to sto hoces... a ti mu pare posalji preko moneybookers ili nekog servisa koji legalno postoji kod nas? Svakako je povoljnije nego preko banaka.