Ne vjerujem da su ti to stanari, prije ce bit nasljednici, stan stoji prazan, racuni pristizu a nece niko da ih placa...
Printable View
Je li realno da su u pg ovolike cijene stanova, ovo kao da smo u parizu , ko kupuje tolike stanove?
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
A sto su po tebi realne cijene, zivota ti...
Glavni grad male zemlje u Evropi, bisera Mediterana i ekskluzivne turisticke destinacije...
Za uru do plaze, jezera i planine...
Realno, cijene su vise nego povoljne i samo mogu da idu gore
Nerealno da na prostoru bivseg city hotela cijene stana u izgradnji idu do 1600, a recimo u budvi između 1400-1500 ili tivat.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
A dobro to mlate malo agencije. Bi prodajom stana da se obezbijedi za ljeto gazda.
Ali je 1500 bila od starta.
Drugo varas se za ove cijene u bd i tivat. Posebno tivat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kao rodjeni Budvanin ne postoji grad i zemlja koju vise volim od ovog grada i ove zemlje ali floskula da imamo sve najljepse je iz doba Tita . A onda covjel malo prosteta i udari ga istina u vr face . Plaze nam prenatrpane sa svim i svacim . Planine igramo dodole da pane snijeg .
Tako da cijene jesu precjenjene ali to je ponuda i traznja . Jednostavno dok postoji traznja cijene ce ici na vise . Zasto bi neko zaradio 10 posto ako moze 50 posto .
Prvo, nema sanse da se u BD i TV nadje stan za 1400 da valja
Oko 2500 su dobri stanovi, a po meni ta cijena bi trebalo da je bar 2x visa...
Alooo, Bu2 je metropola turizma, kraljica mediterana, nocni provod, grad koji vazda zivi...
Tivat je simbol luksuza i prestiza vazda bio, da ne pricam sad kad se napravio Porto...
A 1700 za onu lokaciju pod Ljubovic, brat bratu da ga daje valja toliko... mir, tisina, blizina svakog dijela grada...
Ne radi se cak toliko o samoj lokaciji, vec o stanarima koji ce tu da zive, kultura zivljenja, ko su ti komsije, cream de la cream
Hahahah ne zna ni on, ali kaže da bi kvadrat trebao biti još skuplji, 5000, koliko nije ni u jednoj zgradi u Portu. 😂😂😂
u suterenu zgrade nam često izbije kanalizacija kad su veće kiše. ima li tu nekog rješenja?
Uobicajni problem kada se ne radi po standardima. To je neko spojio u jedno atmosversku i fekalnu kanalizaciju (koje moraju biti razdvojene i po zakonu), a tada se desavaju ove stvari. Vjerovatno (ne mora da znaci, ali je najcesci problem) je neko oluke spojio na fekalnu kanalizaciju, pa kada su kise ista ne moze da servisira tu kolicinu te dolazi do izlivanja... To bi bio prvi korak, onda dalje...
Sent from my Motorola 8400
Ima li neko iskustvo sa trazenjem temeljne dezinfekcije ulaza? Posredno dobih informaciju da Art Gloria to naplacuje 50 eura ili vise (zavisno od velicine zgrade), pored redovnog odrzavanja. Kako je kod ostalih firmi?
nama je super clean, al ne znam za koliko pa pitaj 067562982
Ako nije bilo da probamo da azuriramo listu postojecih agencija za odrzavanje ulaza...
Art Gloria
Perla
Ulazi Podgorice
Koliko je svrsishodno dezinfikovat komplet ulaz? Mislim da je bolje za ovu situaciju bolje,kritične površine(interfone,kvake,liftovske ručke i dugmad) čistiti što češće,možda i par puta u toku dana,što nijedna agencija ne radi.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
To se radi dezinfekcija na bazi hlora, to je preporuka IJZCG, da nema efekta mozda ne bi preporucivali. Mi takodje dezifikujemo i sve kontaktne povrsine (kvake, tasteri za lift, gelenderi) no opet ako covjek kine u saku, a poslije se dohvati gelendera... sve je uzalud.
Sent from my Motorola 8400
Upravo to i mislim.Ako neko poslije komplet dezinfekcije uđe i kine,zaludu rabota koja je velika,skupa i dugo traje.Znači svrsishodnij je je brisati(normalno,dezinfekcionim sredstvom) kritične površine što češće(2-3puta na dan).Za to treba manje vremena ali imati i raspoloživu radnu snagu.
Nama je Art Gloria koja inace odrzava zgradu na svakih 7 dana to radi,i naravno naplacuje kako ste ranije pisali. I oni naravno napisali da to rade svakih 7 dana u 8:30. I mole stanari da izlaze pola sata od tog trenutka. Eto sjutra je bas red da ciste,da vidim oce li ispostovati vrijeme, prvi dva puta jesi,treci prekoračili
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Aqvila 20e naplacuje 4 puta mjesecno tj jednom nedeljno, znaci ciscenje ide 2 a nekad 3 puta nedeljno, zgrada 14 stanova...
Sent from my P 30 pro using Tapatalk
Prvo. Tosu gluposti.Imam komsiju koji svaki dan prska posle 6sati hlorom ulaz.Rukohvate i cuda.
Kupio covjek nedje hlor,rastvorio i cuda i prska jer mu merak.
E zamisli ti platis agenciji da dodje da ti isprska jednom ulaz. Dodje zarazeni posle 3sata i popne se na 5sprat pjesaka i drzi se rukohvata.Dzabe si ga ti prskao :D
Znaci glupost.
Jedino sto moze je:
Odradit citav ulaz pa instalirat na ulazna vrata onaj aparat kao za sapun pa ruke odma prije ukucavanja sifre,otvaranja vrata,pa isti takav aparat kod lifta opet odradit i to je onda ok.
Ali ko ce to radit i pridrzavat se toga...
Znaci ne brukajte se .
Mislim da je mislio na ovu dezinfekciju, da dodatno 4 puta mjesečno naplaćuju 20e.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Koliko se krecu plate upravnicima, i na koliku zgradu? Da li je praksa da se to uzima ili ne?
Uzimaju naravno, zašto bi se neko kutarao sa svim tim poslom bez nadoknade?