Kakav start DOKTORA... Mali Niko loše.. baš baš
Printable View
Kakav start DOKTORA... Mali Niko loše.. baš baš
ima na RAI, nije blokirano...
mali niko loše, ali petrov poslije alonsa i šumiju zatvara putanje..
inače, strašan start oba renoa..
Nevjerovatno, Massa je pretekao nekoga u toku trke.
Ima na Extra TV, program PRO SIEBEN, oni prenose RTL. Tek sad nadjoh, prije sam se patio na justin.tv
Užas... Sauber je brži od Mercedesa, od oka se vidi...
Tačno ga treba svoga $ekirom iscijepat, i ne izvodit ovo na stazu... pi
Sto bi ovome Fetelu te se pomami, sekundu po krugu. Srednji sektor ih gazi preko 0,5s...
Algersuari ispegla Nika i to na stint.. kakvo je ovo smece, ni tu brzinu na koju se pozivaju nemaju...
Steta za Alonsa, bio se bas zaletio :P :P :P
Jel realno ovo što se desilo Petrovu...ostade mu volan u ruke hahahahahaha...dobro je prošao...
Kakav start DEDE. JAO!!!!!
A ono je Hamilton malo *****sto uradio, no dobro, bitno da je sjebao wing Zalosnome, koji nije BRZ.
E da, i Zalosni je istu stvar uradio u Bahrein 2008-e.
Yeeeeeeeeeeeeahh baby, dominacija se nastavlja... greota od petrova dobro je vozio ahahahah al najjace kako mu osta u ruke :)))
Ovima iz FIA-e nije dobro:
http://img6.imagebanana.com/img/332w5n9i/Capture.JPG
I imam osjecaj da RBR nema KERS, uopste.
Eh da, Haidfeld je sa ovim postoljem opravdao zamjenu za Kubicu...
Bogme da, a zamisli sto bi radio Kubica sa ovim bolidom.
da da i ja obozavam ovakve komentare... aj pogledaj sve moje postove na f1 topicu pa nesto pricaj... odavno sam rekao da ne navijam za timove vec za vozace, za vettela navijam od kako se pojavio u f1 i jos davno sam sa drugog akaunta izbacao njegove klipove, jos od 07-me... ako ti smeta sto momak dobija to je tvoj problem...
ne znam sa snimka bi se reklo da je ono Alonsova greska..a i trebao je da zna da ce hamilton pokusati tako nesto, Button ima neku vajnu brzinu ove godine..
Sad bi trebao fino Ros da izađe i kaže: Momci, jbg, napravili smo sra*e auto, što da se radi...
A ne prosipa priču prvo kako će iznenadit sve kritičare u Maleziji, i da bolid ima mnogo neotkrivenog potencijala i da je brz i td... sra*e, ali baš..
Koliko se samo Niko danas mučio sa njim...
NAJVEĆI opet bez greške, sjajan start, ali nekonkurentan u ovom smeću...
ma podesili su ih za kisu 100%...da je pala kisa bili bi na podijum..
Ops... Crnjo i Žalosni po 20 sec...
Lewis Hamilton and Fernando Alonso have both received 20-second penalties following their collision during the Malaysian Grand Prix.
Alonso’s finishing position is unaffected by the penalty, but Hamilton drops from seventh to eighth.
Kamui Kobayashi inherits seventh position.
Počinje opasno da me nervira sa njegovom filozofijom...
Mercedes čekao kišu
Upravnik tima, Ross Brawn objasnio je kako su trku isplanirali u nameri da iskoriste eventualnu kišu. Ali, kako kiša nije pala, rizik sa dužim stintovima nije se isplatio.
"Imali smo nekoliko stintova koji su se pokazali predugački. Ostali smo malo duže na stazi jer smo hteli da vidimo hoće li nam vremenske prilike pružiti šansu," objasnio je.
"Odluke smo sami doneli, ali kako se kiša nije pojavila platili smo cenu i izgubili jednu ili dve pozicije."
Kad je bolid kanta u Maleziji, biće svuda kanta.
Jedna od danas...
http://www.f1racing.com.hr/images/st...ront_curve.jpg
Pocisti ga Niko,opet
posebno na startu! Dzenson u svom stiulu lagano. Nick je ponovo quick, Reno ima ludilo bolid, steta za Kubicu :( Petrov je debil nije imao srece ali nije smio da skrene onako naglo desno da presjece citavu stazu neko ga je mogao raznijeti ! Da nije Fetela i RBR bilo bi zanimljivo ovako trt, e i dalje ne mogu vjerovati da za 9 mjeseci nijesu mogli(benz) da naprave bolid bolji od ovog sranja, pih!!!