ne dajem cisto onako nego je pas bio bolestan, oporavio se, recimo, 90% pa bih da mu malo pripomognem s ovim ne bi li se sto prije vrnuo na stazu :)
hvala za info zola.mne, a sparco ako vidim boljitak kod njega, uzecu i sebi jednu kutiju :D
Printable View
ne dajem cisto onako nego je pas bio bolestan, oporavio se, recimo, 90% pa bih da mu malo pripomognem s ovim ne bi li se sto prije vrnuo na stazu :)
hvala za info zola.mne, a sparco ako vidim boljitak kod njega, uzecu i sebi jednu kutiju :D
hahahaha krele, mada moze sto , ja neke kreme za tetive koristim iz vet ambulante nema boljih
Radi li danas azil? Ima li ko broj njihov?
Ima li dje ovo kod nas da se kupi?
http://www.3acyber.com/eBay/894-1.jpg
ili ovo jos bolje
http://image.pushauction.com/ViewPic...4-07a47fecc0f2
ili da narucujem sa neta?
Kako vozite vase ljubimce u auto.
P.S.
Za ove koje ne balave znam, no me interesuju oni balavi ka' moj :)
U gepek, karavan :)
isto...a ovo jedino da narucis...
Da li je obavezna sad korpa ili moze samo povodac kad se izvode opasniji psi?
Sta to imas opasno ? :) ne mora korpa, iako ti budu pravili probleme ne mogu ti nista, jedino koliko vidim u pg zatezu.
Znam da je bilo tako prije,ali reko da provjerim, imam rota, pa mi rekose da su poceli prijave da pise, pa sto ako me policija zaustavi,sto da kazem?
Ja sam Marko Markovic zivim u Zeti, adresa zecanska br 5. Ne mogu ti nista lazno se prestavi i to je to.
Jes ako ti ne traže ličnu :D.
A ako se nađe neki koji baš oće da te zapinje zbog neposjedovanja iste te može privest u stanicu,itd itd :)
Pitacu ih, mada ce vjerovatno zeljeti da me opljackaju :)
Član 29 Zakona o javnom redu i miru CG
'' Ko neoprezno, bez nadzora ili bez zaštitnih sredstava drži opasne životinje, kazniće se novčanom kaznom od punog do sedamnaestostrukog iznosa minimalne zarade u Republici ili zatvorom do 30 dana''.
Znači povodac i korpa.
Sada nadji sto znaci opasna zivotinja .
Šta je ''opasna životinja'', za Tebe ili mene, nebitno je. Citirao sam odredbe člana pomenutog Zakona, na osnovu kojih policija piše prekršajnu prijavu, a organ za vođenje prekršajnog postupka kažnjava (od 150€ pa naviše).
Nema za mene i tebe, postoji ili ne postoji u zakonu. Ako ne postoji onda moze da se ukapira da krava mora nositi korpu, koza, magarac (on zna dobro da ugrize kao i njegov ljepsi rodjak konj).
Ne postoji u zakonu. ''Opasne životinje'', u smislu ovog zakona, su one životinje(pa i krave, koze, magarci i tako dalje i tome slično) koje ''druge mogu prestrašiti ili povrijediti''. To, naravno ne znači da krava mora nositi korpu, već da njen vlasnik istu ne smije ostaviti neoprezno i bez nadzora, baš kao i vlasnik psa.
Zakonom nije definisan pojam "Opasna zivotinja". Samim tim, niko nema prava da odredjuje da li je neka zivotinja opasna ili ne.
Ali dobro,vazno je da mi imamo zakon, to sto on ima nekih rupica, nema veze.
dje cu trgovat korpu za dobermana i posto su onako ofrlje?
Kod onoga iza Pejtona.DO 10e su.Ima više veličina pa je najbolje psa da povedeš.
Ovakve su:
http://www.svezakucneljubimce.com/fi...metal-koza.jpg
hvala za info.
sto ce tebi korpa za hektora? vise tebi treba no njemu ?
bolje mi je da mu metnem korpu i da ga pustim po plazi da skace no da ga na povodac drzim.
i da pliva s povocem... kako ne
bogami ces imat problema svakako sa debilnim narodom, idi nedje po lustici ka sto ja idem, sam sa psom uzivate bez restriktora