Prva transakcija u CG je odvnoobavljena, da se ne zaluđuju :peach:
Printable View
I ima li sto novo na ovu temu?
Mozda bi neko napisao da ima a?
Koristiti paypal u Crnoj Gori ti je rizik veliki, jer cim oni vide da ti je prijavljen na neku drugu zemlju, a ti stalno ulazis iz CG blokiraju ti ga i mozes da se pozdravis sa parama..
Upravo tako, a i ja sam do sad imao barem 30-40 transakcija, nisam imao nikakvih problema.
Covjek tacno prica. Cim vide da pristupas iz druge zemlje trazice ti verifikaciju i zarobiti novac na nalogu. Oni su striktni po tom pitanju, pa i ako se preselis moras da otvoris novi nalog za novu zemlju prebivalista.
Okle vam ta priča. Ja sam preko100 trgovina ima i nikad mi se tako nešto nije desilo. I vraćali mi pare i sve živo i nikad frke.
i ja evo par godina trgujem preko pej pala, imam preko 20 trgovina i sve mi je stizalo ..(osim zadnje narudzbe :( )....
Ja vam ozb kazem da ti mogu zarobiti novac na nalogu, znam jer je drugu zamrznuto oko 250 dolara, ulazio je stalno odavde a pp mu se vodi na englesku i zato se ne pravite pametni, no ce te kukat ako vam se to desi neki dan..
Nikom bez tvojem drugu nisu, mora da je neki potomak cara justinijana
Da ne bih sada vrtio stranice i stranice, treba da primim novac iz inostranstva preko paypal. Ima li nacina da to zavrsim? Moj account je podesen, ali posto CG nema u paypal sistemu, stavio sam Hrvatsku, sto posiljaoca onemogucuje da to uradi. Ima li rjesenja?
Na moneybookers sam logovan, ali mi veli da ne mogu primati novac iz inostranstva. Jel ima neki dobrovoljac koji mi to moze uraditi preko paypala?
Ja bar 2 godine imam nalog pod firmom Hrvatska, a koristim Mastecard iz CKB-a. Verifikacija mi je tražena pri prvoj transakciji, ne sjećam se više šta je tačno trebalo, ali uglavnom sve je glat prošlo i onda mi je nazad legao na karticu taj 1€ i nešto centi. I od tada bez problema plaćam za eBay kupovine.
Nema sanse da primim pare iz inostranstva, a da ne uzmu neku proviziju. Ma daj... meni nece da prodje ako stavim Hrvatska. Trazi verifikaciju i onda me obavijesti da kartica ne odgovara odabranoj zemlji.
Ta fora sa Hrvatskom,Bosnom i Slovenijom više ne prolazi. Ko je ugrabio, ugrabio je (na nisam od tih srećnih)
Ako ti provizija od 5% nije velika, paypal account mozes otvoriti entropay virtual karticom.
Mislim, da postoji sansa, da kad primas pare ti blokiraju account ako je registrovan sa laznim podacima... nek me ispravi neko ako je vec radio primanje pare
Evo da pokusam ja da pojasnim... Ko ima PayPal nalog i koristi ga samo za online kupovinu, prilikom placanja novac mu se skida direktno sa kartice, i on prakticno nikada nema novca na PayPal racunu, samo na svojoj kartici u svojoj banci... U tom slucaju, ako se pravilno koristi, mala je vjerovatnoca da ce ga provaliti i blokirati nalog... U drugom slucaju, ako PP nalog koristite i da primate pare, npr ako obavljate neku uslugu online i neko vam posalje pare na vas PayPal nalog, i vi onda pokusate da te pare posaljete (Withdraw) na svoju karticu, tada ce nalog proci provjeru, i bice blokiran zajedno sa svim parama na PayPal racunu do potvrde vase adrese (naravno ako ne uspijete da potvrdite, sve pare sa naloga odose njima), medjutim vasa kartica i vas bankovni racun su bezbjedni, ne moze vam PayPal uzeti sredstva sa kartice, on je samo provajder placanja.
Meni je Moneybookers radio tj primao sam pare. jeste da ih nisam podizao vec dalje trosio....
Ali naravno prije toga je bilo dosta verifikacija adrese, bankovnog racuna itd. Trebalo bi da radi i slanje para nazad na bankovni racun.
Radi na moneybookers, sve bez problema i potpuno legalno.
je li probao neko u poslednje vrijeme da se registruje preko hravatske ili slovenije ?