Originally Posted by
AdO_pG
Da,volim moju drzavu bez ikakvog interesa za razliku od mnogih.
Branim je od onih koji su je opljačkali i osiromašili nas narod,zarad svoje gladne guzzice.
Isto tako je branim od onih koji bi da odvajaju djelove nase teritorije,pa previše smo mali da nam i ovo diraju.
Treba biti samo realan,sto je odje na forumu stvarno teško,više puta sam zbog pisanja kritikovan sa obije strane kao sto rekoh u zadnjem postu.
A te strane nam yebase majku i zbog njih ne možemo naprijed nikako.
ponašamo se odje kao da smo neprijatelji jedni drugima,evo par godina već je toliko neke safre i netrpeljivosti na forumu,rijetko ima neke korektne diskusije,mislim da je stvarno nepotrebno mnogo toga sto se piše u zadnje vrijeme od mnogih forumasa.
Sto se tiče ovog sto je guvarana napisao i time otvorio ovu temu oko boke,ja razumijem šta je htio reci i da je narod dolje nezadovoljan odnosom drzave prema njima,ali opet kažem nadam se da će se u skorije vrijeme to promijeniti i da će Bokelji dobiti to sto zaslužuju,odnosno to sto im pripada isto kao sto bih volio da se država okrene malo sjeveru,kao i nikšiću,cetinju koji su zapušteni prethodnih decenija.
Sent from my iPhone using Tapatalk