Ne zezaj da je vesna clan?
Printable View
Ne zezaj da je vesna clan?
Wait what?
Arhitekta je chetnik? :shock:
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Nosi crninu?
E stvarno je moguce da je to ta likusha opichena,kad se sjetim nekih pm-0va hahahaa
@starwalker bači špicu i ode :D i aj sad ti pogodi na koga je mislio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не поклапа се, архитекта не пише дуже од три године.
Гдје је ујка џо?
A dje je Mugi? :)
Nema ga od 2012
Ko je to od forumaša ili bivših forumaša poznat? Ne moraju im se imena uparivati sa imenima profila nego me zanima ko je to bio na forumu a sad je poznat.
Pa imaš pjevačicu Tanju Šeter, imaš onoga Aleksandra Dragićevića ekološkog aktivistu, ima ih, ne znam šta po tebi spada pod "poznat" @ćepanica :)
Kako se računa to da poznajem forumaše a oni ne znaju da sam to ja, remark [emoji23]
Znači ja sam NEpoznat.
Znao sam prije par godina za nekog ko je postao javna ličnost i od tada batalio forum, ali sam zaboravio ko je bio u pitanju. A sad mi pade na pamet i portparol SDP-a, Mirko Stanić, i on je bio aktivan jedno vrijeme. Vjerujem da imamo još tu ljudi koji se bave politikom profesionalno, samo što ne otkrivaju svoje pozicije :)
Đe ga je Vlado?
Isto je malo dosadno bez onih koji su označeni kao spameri/trolovi i štatijaznamštasvene.
Ljubim vas hej, mi smo tu, ko niie propusta zlatno vrijeme imzedju dvije vlasti ovo je za istoriju [emoji8] krkna, goozica i savršeno za bitratea :)
Đe su Fidel i Rakun?
Koliko pitam za ovog Raša, pomislio bi čoek svašta. Istina je da je dosadno bez njega i njemu sličnih.
Vidjeh novi klip, u Boginju ušla Draginja. [emoji38]
Isto sam pomislio aahha kakav emotivni naboj
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk