ima nas jos sto smo bili u gornjoj polovini...
s druge bande, jedva se provukoh da naduvam gumu :)
Printable View
Ja sam bio na 1/4, sto je rekordno nisko. 51 euro i bok.
Inace komentar broj 5 je objasnio vama parasima.
I ja sam bas u inat cekao poskupljenje da pokazem ovima da sam pun para i da sa prezirom gledam ove sto oce da iskoriste manju cijenu.
Not
Na ovu pumpu u ovo vrijeme je vazda ovako,svaki dan....Tako da nema veze ovo sa poskupljenjem :)
A ispada tako moras priznati, ovo je samo odraz naseg jada kad svi moramo gledati cijenu goriva u par centi. mada to je i zdravo razmisljanje i tako i treba. parama se samo razmecu oni koji ih nijesu zaradili na pravi nacin, tako da nije za osudjivanje red za jeftinije gorivo. za osudjivanje je rasipnistvo.
Pazi, ja sam imao ovdje na forum oglas za one kupone sa aliexpresa. Sa toga sam zaradio par eura uz trud i rad. Znaci nije mi bilo muka napravit oglas, dopisivat se sa forumasima koji su htjeli nesto da poruce, cerat se sa kinezima itd itd za dobiti 40-50centi. Dakle nisam rasipnik nikako i vrednujem svaki cent.
Ali kad nesto nema smisla onda nema smisla, cekati ovolike redove, nervirat se, gubiti dragocjeno vrijeme, i na kraju je upitno koliko goriva potrosis za sve to. Nakon svih ovih minusa ostaje ti mozda usteda 50centi. A to ces mozda jos potrosit sto vozis full natankano auto po gradu. Eto tako.
kolike redove ljudi? na svaku stanicu se cekalo do 10 min max, a na slici iznad je sleper zakrcio prolaz na ostale stanice.
Ja sinoc isto usuh kod autobuske, kad sam dosao do ulice je bio red za ovaj `drugi pistolj` a samo jedno auto na prvi, tako da ja stadoh iza ovoga i zavrsih to za minut.
Hahahahha, fantastic :D HAhahahahahah
nemoguce hahhhahahahhhahahaahahaha
Očekuje se poskupljenje goriva u Crnoj Gori
Komentari (1) A A A
Autor: Aleksandra Obradović Od utorka se u Crnoj Gori očekuje blagi rast cijena naftnih derivata, saznaje je CdM u Ministarstvu ekonomije. Iz tog Vladinog resora ističu da kretanja vrijednosti naftnih derivata na svjetskoj berzi u zadnjih mjesec dana bilježe skok za oko 20 odsto, kao i da je u zemljama regiona u posljednje četiri sedmice zabilježen rast cijene nafte.
Znaci 10 cents up all.
Blagos nama.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sta lazu?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Za ovaj skok od 20 %.
Pa i meni se ucinje mnogo
Daj da pokrenemo peticiju da se sad (tj. prvi utorak sto dodje) digne gorivo na 1.50 €. Tako smo mirni do ljeta.
Ima li ko da iznajmi cistijernu. Kupiš noćas i prodaješ sjutra po 5 centi skuplje po litru. Zaradu imaš a i mušterije..
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Blago nama
http://www.cdm.me/ekonomija/od-ponoc...zel-sest-centi
Brzo ce dakle stici do stare cijene sa ovakvim skokovima.
I preskociti stare cijene kako je krenulo.
Majku im lopovsku!
Koliko vidim trenutno je barel 60 dolara, a bio je kad je bio najmanje oko 48, na osnovu cega povecanje od 10 centi? Kad je barel bio 116 dolara cijena dizela je bila oko 1,30, , barel je pao 70 dolara a cijena 32c. Znaci ako nastave ovim tempom ako barel dodje opet na 115, cijena goriva kod nas ce biti oko 1,50.
I treba, ne 1.5e no 3 pa dako pocrkaju više pojedini glasači :D
Ici cemo biciklom po kisi i zegi ali pocrkati necemo!!!
Da je srece pa svi na ulice,blokirati pumpe i bojkovati gorivo 3 dana pa bi druga prica bila...
Sent from my Kauč using Daljinski
Sto se desava sa plinom?On stoji 60/65c duze vrijeme,koliko vidjeh.
Ugrabih ja sinoc da natocim 20e 100-ke na petrol.Kao da sam znao.
Danas tek u kola mogu kasno śes',a bice guzve kao prosli put,nemam zivaca cekat kolonu i poklone deda mraza.
Imate na Euro Petrol 100tku po cijeni 98ice.
Kolko palamudite zbog 5 centi, kao da je 5€ poskupilo pa ono osjećate to poskupljenje...
Beale tamo.
Meni je to 30 eura mjesecno.
a neka to no ce opet po 5-6 za 15 dana, neizbjezno je
samo polako na ljeto ce vi bit 2 eura al jbg trazili ste gledajte