samo cekam ko ce prvi da kaze da je i ovo vrh i da pohvali vozaca, kao u slucaju ovog nedavnog CG nadmudavanja...
Printable View
fanatsticno, ovako cu ja moga da celicim !!!!
trebali su da napisu 190
sveisto su kreteni pa nek je bilo i 20 km/h
kad je mogao Majkl Dzekson sina sa prozora hotela, mogu i oni iz golfa. Mora da je bilo "oces kabrio da tata kupi, a? E evo ti kabrio!" :p
na idola CG omladine koji je bjezao policiji, pa ga je ufatila za...
:p
Po tebi je ovo i to - ISTO? :lol:
Fantasticno razmisljas, nema sto. :p
Najjace da nije isto
bespotrebno rizikovanje svojih i tudjih zivota zarad dokazivanja neke glupe poente. Mozda je i vozac palio suvozaca da izbachi dijete kroz prozor, i samo zbog te paljevine su to uradili, inace su uvazeni docenti na Fakultetu prirodnih nauka i ambasadori dobre volje UNICEFa :p
Ni tebe Case niko nista ne pita pa ti pises po forumu ka' navucen...
Idem da vozim bicklo po sred ulice dok auta idu i sa jedne i sa druge strane, pa cu izac na televizor, danas sto vecu budalu napravish od sebe to si popularniji...
DOKAZ -----> http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4
Cudi me da jos nema Sparco-a, da me pita sta cu da budem kad porastem ..... Ne shvatam zasto napadate ljude u popularnoj cvajti, vjerovatno su imali razloga za to sto su uradili... na kraju krajeva djetetu nije nista, ne uzbudjujte se mnogo, i ne izigravajte obdusmane :rolleyes:
Najjaca stvar, ja na komp sad, cujem neko dao gas i TUP! Ja na prozor, momak u krivinu udario u neko auto, djevojka (njegova) mu pocela vikat, uglavnom, pokupise se i odose kao da nista nije bilo, kako ce se neko obradovat ujutru..
Gruzin, sta ces biti kad porastes?
Ne mislim fizicki, vec da odrastes u smislu da budes zreliji mico....
a poenta price gore nije vezana za tebe, ali jeste za automobilizam (s' obizirom da nisam znao gdje to da napisem)
1. Ne brigaj ti za mene (hvala u svakom slucaju)
2. Znam da je prica vezana za automobilizam, a moj komentar se odnosio na poentu tvoje price... jer svaka prica treba da ima neku poentu, ja je jednostavno nisam pronasao u tvojoj, zbog toga sam potrazio tvoje pojasnjenje....
Bjezi dijete, nemam kad, ocu da spavam.
Laku Noc...
Drug obrati malo paznju na ponasanje, nema potrebe da dolazi do konflikta... ne prijetim, samo upozoravam...
http://www.youtube.com/watch?v=3VrPpmjd6ZI
gruzin odrasti ;) , a kad smo vec kod odrastanja jesi razmisljao sto ces da budes ? ;p hhehehehehehehheeh
hahahahahhahahahahhahahahahahha
i ti nas brate crkosmo grupno iscekujuci da se pronadjes
cijeli pdf automobilizam
Je li jes??? moze li se znat samo razlog smijeha???
nista te ne shvatam sad, omg, ljudi vidi li ko sto i ja, rodjak vesnin..................
i sad ide ono pitanje sta ces biti kad porastes?:mrgreen:
zasluzio sam +rep da yebe oca za ovo ahahhahahahah
O cemu se radi??? imas neki pik na mene
a vidji sto dobih na pm, vidi se coek je mlad i zelen
Povedilla, nerviram li i tebe ???
odgovoreno ti je na mail , sinak, odrasti sad zbilja, vidi se da si mlad i zelen, ovo je internet ljudima sluzi za odusak zezanje i rapsravu, kad budes dovoljno dugo odje skontaces kako se nekad uzme jedan korisnik i opuca ponekad, skotaces i ko je vesna i svasta nesto, sad se ne ponasaj ka da ti je 15 , (iako imas 16 max) i skalaj sa tim nervoznim nastupom , opusti se i cosaj zezaj se kaci facepalm kad vidis da se ljudi glupiraju (kucaj na google images facepalm da shvatis sta je)