Kako se ođe ljudi gađaju minimalnim potrošnjama svaka čast :D
Printable View
Kako se ođe ljudi gađaju minimalnim potrošnjama svaka čast :D
1.6 16V 80KW = 8 mix... Grad ~9.... otvoreni ~6
Upaljac... :)
Viđi potrošićeš 6 eura na 100km ali ako te neko gura.
Što se tiče donjih kokota i puta za nikšić, na dionicama sa konstantnom vožnjom, svako auto troši minimalno ali stvarno je pretjerano pisati da za 6 eura neko pređe 100km gradske vožnje... Konkretno ne odnosi se na tebe ali vidim neko i to piše.
ne ja sam rekao 6 litara benzina prosjek, a eura to zaista nizbrdo da vozis pa pitanje bil bi onaj auto to postigao.. mada ako cemo pravo mene taman izadje 6 eura :P
drug vozi passata b5.5 130 ks kojeg samo vozi na otvoreno. grad gleda samo sto mora proc kroz njega da bi izasao :) pa mu je prosjek na passata 5.5l/100km.
koliko kosta sad litar benzina a koliko nafte posto odavno na pumpe ne svrcem :)
1.32 bmb 95
Motor 1.8 da troši 4,5 litra na 100km. Hmmm. Dobro, nema što bez da se divim tim tvrdnjama. :D
evo nek ti vili potvrdi. onaj dan smo nasuli 25 litara. otisli do vrela, pa do kokota kasnije ja oprao kola kod lakovica i otisao za nk. tacno ispred zgrade 100km predjenih. upalim test mod 6.0 (koji provjerava stanje goriva u rezervaru 20 litara, prosjek bo pordu 5.0).. sad mi je tenutni prosjek 6 :) i motor je 1.9 :)
on ce na kraju izaci i 6.5 prosjek ili cak 7 plafon, jer ga vozim samo po gradu sad, ali za onaj auto je zaista kao da se vozim sa dizelom, a ne isplati mi se plin stavljati kad mi je benzin euro litrar
Dje vi kupujete ta auta sa tolikom potrosnjom, nizom od fabricki predvidjene? :) :)
vidite li da vas pali? :)
Najgore je što je svako mrtav ozbiljan
Sparco je ozbiljan. A ostali....
ja sam takođe mrtav ozbiljan, mada mozda sam i pogrijesio, nekad trosi 3 litra.
17 litara 190 km vangradske voznje :D
pg-sutomore-bd i nazad.
ka' upaljac hahah
E ja ne znam kako to vozite.. meni gradske trosi 8/8.5l ... 1.9 jtd
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
fataju zelene talase i voze posle 2 ujutru :)
Voze nizbrdo :)
jos gorivo euro :)
ja vozim clia 1.2 trosio mi 10l zimi kroz grad (ne guslam u njega)... a 5 5 ipo na otvoreno,malko iznad ogranicenja...
meni pasat 5.5 1.8 turbo, automatic kroz grad trosi oko 9 litara dok otvoreno 7.5
sa upaljenom klimom 0.5 vise
banja :)
da, posto ti grad racunas relaciju Tuzi Podgorica...
danas vozim tudjeg pasat na tehnicki za reg. 1.9tdi automatik idem i ne spusta na bord potrosnju ispod 10 klima nije ukljucena...