Nije jos doktor, sanitet je
P.S. asso, izvini sto te pitam, koje auto vozis?
Printable View
Nije jos doktor, sanitet je
P.S. asso, izvini sto te pitam, koje auto vozis?
ae pokazi mu ga (msm na auto :) )
http://www.youtube.com/watch?v=kdSBe...eature=related
27hp za 17 godina..
TG se ionako ne uzima za ozbiljno :)
Mora auto sa bude savrseno ocuvan i odrzavan (mislim na motor) da bi izgubio 27 ks za toliko godina/km.
kakav inicijator! :p Sto sam ne pocnes, eksterijer, enterijer, ovo ono
ja mislim da je asso zapravo sponzorusha, pa hoce da se uvali kod forumasa sa najboljim bimom! E pa onda nema preko moga bimme! :D
nista, drag race, pink slips, winner takes it all. Jel moze? :D
svako auto gubi snagu, odrzavaj ga kako hoces...
pa ako su svi filteri i senzori OK i mašina ima dobru kompresiju onda nema na šta da izgubi snagu, jedino na auspuh/katalizator koji nije više protočan kao kad je bio nov...
http://forums.overclockers.co.uk/sho...php?t=18050419
a ovi svi lažu? (mada, overklokeri su u pitanju :lol: )
Ma zaboravi.
ajde dobro :)
kojim djelovima?
pa recimo klipovi, vremenom se takoreći izližu jer se metal tare o metal i onda nije ista kompresija kao kad je auto novo.
ja zato i kažem ako mu je kompresija ista :) imaš motora koji nakon pola miliona imaju kompresiju kao fabrički.. :)
to je sve 'potrosna' roba i takve stvari se mijenjaju naravno.
ne ocekuje se valjda da ce bmwu ili bilo kom autu maf/map da rade 15 godina...
Auto koje je pazeno i mazeno i cascavano novim uljem svakih 5000km, sa svim novim senzorima, filterima itd, novim katalizatorima ili maknutim katalizatora moze da zadrzi istu snagu i poslije 10 godina.
Da kacim dyno printout od stock 2.7 motora u S4 i RS4 od npr ove godine?
Senzori se mijenjaju kad ne rade, osim O2. Ako stavis sve senzore, ako je usisna cista, ako su ti turbine nove onda ce imat barem 97% snage.
Jedan senzor da brka malo, npr imas zamascen je senzor temperature usisne sto je cesta pojava kod turbaka i atmosferaca sa CC ventilom onda sigurno neces imat ful snagu.
ja i dalje mislim da vi ne jebete nista, ama ni zere, ni cvonjak...............
trenutno vozim bmw e39 525tds 97 god...ful oprema za to godiste,koza dupla digitalna klima,komande na volan itd znate sami o cemu pricam! svi nesto osporavate to auto,ja sam dosta zadovoljan sa njim.auto maximalno ocuvano gledano sa bilo kog aspekta,limarijski,unutrasnjost,motor sve zivo preslo pravih 208 000...potrosnja grad maximalno 9,otvoreno 5,5-6...postavicu slike cim ugrabim da ga slikam da vidite o cemu se radi!
vidim svi komentarisete njihova paljenja,dimljenje..ovaj pali kao lud i hladan i vruc,ne dimi,radi ravnomjerno...sva elektonika mu radi,do najsitnijih detalja!!
unutrasnjost maximalno ocuvana,sve radi od podizaca do pepeljari,do drzaca za case i naprijed i pozadi!drugi sam vlasnik auta u cg prethodni ga je vozio 10 godina ovdje i maximalno odrzavao...
Ja imam e39 525 tds. Nit ide, nit vuce, dimi i ne pali kako treba. Trosi 12 u grad, sad zimi sa klimom i 13.
Najgori auto ever.
ko je tebi kriv sto ne umijes da odrzavas auto kao asso.
To je Fabia zato što su tvog održavala ona 2 lika iz Karabuškog polja :clap: :D