svaki profesionalni sportista je na nakoj "hemiji". tako je da je smijesno o tome raspravljat.
Printable View
svaki profesionalni sportista je na nakoj "hemiji". tako je da je smijesno o tome raspravljat.
To nije istina, jose aldo je rekao da nikad nista nije konzumirao, I ja mu vjerujem jer je dobar lik I skroman, pravi primjer borca kao i.machida. Ovi sto koriste bilo kakvu hemiju ne zasluzuju gram postovanja.
poslato paukom
Ja luđi meč od ovog gledao nisam, Hrvat klasična sirovina, bije se kao da je na ulicu. :D
Boban odličan borac, trenirao sam sa njim kratko u GO gym, i što je najvažnije strašan momak!
https://www.youtube.com/watch?v=EGhngCK0VP8
Ovaj Hrvat je psihopata i cini mi se da je tezi makar 5kg?
Kakvo je ovo takmicenje bilo?
Odlican mec jbt. Mislim na premnogo tehnike ni strategije ali to je dobro haha
poslato paukom
Dobar je januar:
Attachment 128811
UFC Fight Night: McGregor vs. Siver January 18, 2015
Featherweight Conor McGregor vs. Dennis Siver Lightweight Donald Cerrone vs. Benson Henderson Middleweight Uriah Hall vs. Louis Tailor Lightweight Norman Parke vs. Gleison Tibau
UFC on Fox: Gustafsson vs. Johnson January 24, 2015
Attachment 128812
Light Heavyweight Alexander Gustafsson vs. Anthony Johnson Middleweight Dan Henderson vs. Gegard Mousasi Light Heavyweight Phil Davis vs. Ryan Bader Featherweight Akira Corassani vs. Sam Sicilia
UFC 183: Silva vs. Diaz January 31, 2015
Attachment 128813
Middleweight Anderson Silva vs. Nick Diaz Welterweight Tyron Woodley vs. Kelvin Gastelum Lightweight Joe Lauzon vs. Al Iaquinta Middleweight Thales Leites vs. Tim Boetsch Welterweight Jordan Mein vs. Thiago Alves
Po najavama: UFC 188, jun.
http://www.fightsite.hr/ufc/mega-obr...-188-u-meksiku
http://www.fightsite.hr/insula/img/w...dum3232323.jpg
E sta radi Cerrone, totalno je vrisnuo. Popizdio je nakon ove zadnje borbe jer mu protivnik nije pruzio otpor pa je odmah prihvatio borbu.
Ide treci put na Bensona...Dako ga dobije vise.
Bermane Stiverne vs Deontay Wilder za WBC prvaka teške kategorije, subota na neđelju 18.01.2014. MGM Grand,Las Vegas
Stiverne won 24 (KO 21) + lost 1 (KO 1)
Wilder won 32 (KO 32) + lost 0 (KO 0)
Može bit dobar meč i Don king se upetljao
Ovako dugo sučeljavanje do sad nisam gledao
https://www.youtube.com/watch?v=Xgos8uvlYp4
Bermane Stiverne vs Deontay Wilder
https://www.youtube.com/watch?v=Y7bLv5dY5go
CroCop opet potpisao za UFC.
A zezas, a sto ce mu to da ga biju nije mi jasno... ostsra je brate
poslato paukom
nek uzme koju paru dok još može boli ga uvo
Ao...Bice opet da mu se noga izvrće i to. Totalno je vrisnuo. Ne odgovara oktagon njegovom stilu borbe. Jos ona njegova staklena brada. Bice pravo iznenadjenje ako ikog pobijedi.
Cim se dovatio K-1 i ringa, odma su kickovi proradili i brzo se vratio u vrh, ali sad ce opet da ga skupljaju po Nevadi.
Iskustvo je to. Mnogo odgurkivanja po kavezu, baci koji lijevi zadnji direkt,tek pokoji high kick. Ako ga klepe prebaci u hibernation mod.
I za to primi masnu lovu. Meni je čudno samo što postoji interes da mu se plati za to.
On je legenda sporta, ne vidim zasto mu se nebi platilo, jedino mi je bzv da dodatno kvari sliku o sebi iako je mozds njegova zelja da ura di suprotno. Njegov stil borbe nije tezak za provalit i prilagodit mu se, ko god ima dobrog trenera ja miskim da lako moze izac na kraj sa danasnjim cro cop-om.
poslato paukom
Dovoljno je pokvario sliku o sebi. Onih 4-5 nokauta u UFC je pokvarilo sliku o njemu, a bio je legenda. Mislim, legenda je i sad, ali ono je morao bolje da odradi.
Vatra se ugasila kod njega davno. Nije to onaj Mirko iz Pridea. Nema vise onogo ubilackog nagona kao nekad. Njegovi ''staredownovi'' su bili najjaci u to vrijeme. Sad je pravi UNCLE TOM, sto bi rekao Muhamed Ali.
Gonzaga ga je onda sahranio. Njegovom tehikom. Ubio ga je onda. Mirko treba da zadrzi svoju slavu koju je stek'o. Isto kao Fedor. Pametan covjek, on bi i dalje mogo protiv mnogih ali bi se uvijek naso jedan da ga dobije (godine su tu...) i da porazi ono sto je steko. I u pobjedi i u porazu treba bit dostojanstven. Ali evo za pare danas se preko svega prolazi.
Cro Cop - Gonzaga 11. april Krakov, Poljska.
Znaci mirko oce da se osveti :D, bice zanimljivo 100%
Ne svidja mi se Mirkov stil borbe. Oslanja se samo na cuveni lijevi high kick, parter mu nije nesto znacajan i vecinu vremena je defanzivan, odbrana samo. Napad-da ono krene prema protivniku i udje u njega i pokusa da rijesi mec, slabo da ima. Kad ga je Gonzaga pokosio davno je to bilo, mozda jos u najboljim godinama... Vidjecemo sto ce sad da bude. Valjda mu se osveti za onaj udarac, koji ga je vjerujem, zabolio najvise u karijeri.
Kada pocinje main event ovoga Ufc-a iz Švedske i dajte neki link za live : )
Pocinje u 2 sata ujutru,da bi se prilagodili gledaocima u ameriku jer fox direktno prenosi,samo ne znam kako ce sve to uticat na publiku u Svedsku i na borce...
Borci se jednostavno bore, iz njih to ne moze da izadje. Ta zelja i predanost treningu. Mozda je Mirku bilo pametno da batali sve. Uzeo je Pride pojas, bio je K1 sampion i sa svim onim sto je postigao mogao je da sjedi mirno kuci i uziva. Eventualno da trenira druge. Ali ovim sto se vratio je pratio svoj instikt i nema nkog osudjivanja sa moje strane. Mnogi se u njegovim godinama bore. Ne vjerujem da je on zbog para usao opet u tu pricu, vise zeli sebi da dokaze da i dalje moze.
Ovo veceras ce da bude ludnica. Event pocinje u nenormalno vrijeme, prosto mi je to ludilo. Navijam za Rumbla jer mislim da on moze protiv Dzonsa.