kakvo je zadovoljstvo gledat ovog xavia
Printable View
kakvo je zadovoljstvo gledat ovog xavia
auuuuuuuu kakav go pedra
u spaniji nista novo.
kakve mashineeee, sto je ovo brate mili.
djelovalo je kao da su igrali u trecoj brzini, a xavi i messi su se vukli po terenu u drugom pol. i pored takvog pristupa, dosta sansi i fine igre, mada opet previse opusteno. messi je u par momenata bio sebican, bezveze je bilo, pa neka juri zlatne kopacke i rekorde, ne treba mu to. deportivo je taman stidljivo poceo da ide naprijed kad ih je pedro presjekao sa field goal-om sa pola terena. doduse gol je bio prazan, ali je ipak tesko onako pogoditi sa tolike daljine.
evo ko nije vidio: http://www.dailymotion.com/video/xcy...lacoruna_sport
a koji ibrahimovic...ne treba im nista ali bukvalno nista. protiv intera isti trio naprijed pedro, bojan i mesi i gotova prica. neka ibra igra protiv espanjola.
e dje ga nece prodat onome sitiju na kraj sezone.
zaista sam mislio da ce biti extra pojacanja ali me razuvjerio igrama. barsa sa njim gubi na brzini i ljepoti igre a samim tim i na efikasnosti.
dva različita koncepta - barsa stvara igrače iz svoje škole koji su okosnica tima + poneko pojačanje, a real svake godine 5+ novih igrača, velikih zvijezda koje donose profit, a ne rezultate! evo jutros u štampi piše da se ronaldo već otplatio od prodaje dresova samo u madridu! a barsa plaća i da nosi natpis unicef na dresovima..
nije malo para, ali otkad su oni dovedeni - 6 titula prošle godine, vjerovatno osvojeno prvenstvo ove godine i šansa za ligu šampiona, moguće finale za prv.svijeta i superkup evrope! malo li je za dvije godine gvardioline generacije.. i opet više nego duplo manje utrošenog novca od reala..
Uh, uh... Alveš 32 miliona €, Ibrahimović 46 miliona € (+ Eto).
Milito nije dostigao svoj nivo zbog povrede. čak i sad poslije svega , iako ga već i godine sustižu, pruža sasvim zadovoljavajuće partije. Za Ibrahimovića i Čigrinskog treba sačekat, ne kupuje se igrač samo za jednu sezonu. Svakome bi trebalo vremena da se oklupi u mašinu Barselone (eto ti Anri, pogledaj mu skor poslije prve sezone, a onda pogledaj poslije druge sezone).
I naravno, i da su sve svote novca duplo veće od ovih koje pišu, BARSA JE ZA 1 SEZONU OSVOJILA ŠTO NIJE NIKAD NIKO. Svaki € je višestruko vratio i što se tiče obrta nova i što se tiče toga da su ti igrači donijeli Barsi dosta više od tih para. Tako da te priče kako neki igrači nijesu zadovoljili, niti su realne, niti ih treba potencirat. Ne znam zašto nijesi naveo da je Barsa za 5 miliona € kupila Pikea.
A ako već navodiš kako Barsa troši pare đe ne treba, onda ne navodi Keitu i ostale igrače koji igraju odlično, nego fino navedi Kaseresa ili Hleba, za koje je Barsa izdvojila ukupno preko 30 miliona € a skoro pa ništa nisu uradili, najviše zbog toga što nijesu ni igrali ;)
Ne, ne, tu je u pravu Trojkam. Plaćen je 24 miliona €!
ma znam ja to, nego mi je cudno sto bas to pominje... U pravu si, stvarno se ne treba raspravljati.
Kao sto rekoh, Real je nista drugo do veliko uspjesno preduzece, a fudbal je tamo samo sporedna djelatnost.