pratio sam na bet365. bila je jedno vrijeme 3kv na Bidena. sad su opet tu, 2kv je trenutno
Tapatalk
Printable View
Bilo je i očekivano da će razlika u odnosu na Trampa da se smanjuje kako se budu brojali glasovi putem pošte. Nije to nikakvo iznenađenje. Da li će mu to biti dovoljno, ostaje da se vidi. Nije Tramp pokušavao da sabotira i poštu i glasove koji stižu poštom tek onako.
U MI Djoe je smanjio zaostatak na 213000.
Znači situacija je takva da ako Biden uspije održati prednost u Nevadi i Wisconsinu treba mu još jedna od ove 4 (MI, PA, NC, GA) države da bi pobijedio.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Michigan je na oko 84% obradjenih. Trump ima 4% prednosti. u Pennsylvanii na 64% Trump ima osjetniju prednost. ali tamo tek treba glasovi putem pošte da se broje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Upravo zbog toga su upozoravali podržavaoce oba kandidata da ne luduju previše ako vide da u nekim državama Tramp na početku ima ogromnu prednost a u drugim Bajden. Neke države prvo broje glasove sa election day pa onda early vote, druge suprotno. Dok se svi glasovi ne prebroje teško da se može proglašavati pobjeda bilo kog kandidata.
Evo i ja da jednom pogodim makar upošteno. Rekoh biće ovdje tijesno i nategice fine:)
Usput, ako bi se na preostalih 20% u Atlanti i još nekim crnačkim okruzima u okolini ostao isti omjer glasova, možda bi se i Džordžija stigla za nekih 80-90K. Mada teško.
Najjače bi bilo da Bajden uzme Nevadu, Viskonsin i nekim čudom Mičigen da ga Detroit pogura koji je na 48% izbrojanih.
tada bi bilo 269:269. Pa se uzmu kokcie...
Do 10. novembra se broje glasovi (Nevada npr).
Tacno ce Tramp izgubiti Michigen. Kako mu se topi prednost tu, nerealno... Sad je svega 70 hiljada prednosti, bilo preko dvesta prije sat vremena.
Pri tom je u NV razlika za sada minornih 8k glasova... WI isto klacka... MI je razlika 70k glasova, na 87% obradjenih...
Ken aj hev en AR-OU-ZI-EJ-DZEJ-I...iiiiiiiii lecgo Rozaje! Ajmo brze, ajmo jace to yebala ve štampa, kakve štampače koriste ovi penali te im toliko vremena treba? Samo da pobijede gud gajz, naprijed naši! Ko se ne umije snać, taj nije ni za vlast - kako bi reagovao Tramp da ih neka muka ili rat poklopi kad su na izbore ovako tunjavi? Sad se vidi ko je ko kad je stani pani. Sprdali se Bajdenu, a peset godina iskustva iza čoeka, vidi se da zna čoek znanje!
Evo Biden kaze da se čekaju glasovi iz Rožaja...
Ako me matematika dobro služi bajdenu treba još mičigen(ili dzordzija) uz Nevadu i viskonsin za pobjedu jer te države nose po 16 elektora,e kad bi kojim slučajem obrnuo u sjevernu karolinu(15),onda bi imali 269-269...
U pravu si uz NC je 269:269 i bioskop
Bling bling bling dolla sign
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Arizona je otisla demokratama valjda,tako da ostaju ove 3,mada je u ove dvije bas tijesno,pa da se i taj micigen dobije trebat vidjet šta će ovamo bit[emoji18]
Sad svega 55k prednosti u Michigenu, a svega 2% odradjeno od proslog apdejta, kad je bilo 70k. Ovo je stravican trend, nema trika Tramp da sacuva ovu prednost. Cao, zdrao...
u Arizoni Biden ima manje više stabilnu prednost od 3-4%. u Michigan je Biden nadoknadio prilično
Javljaju mi sa terena Mičigen uzeo Biden.