Ili neće. Ja evo pola godine imam problem. Dolazili su nekoliko puta i opet isto. Prekida.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
Ili neće. Ja evo pola godine imam problem. Dolazili su nekoliko puta i opet isto. Prekida.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja bih onda raskinuo ugovor,jer najvishe mi je sad zbog Stremia.
Pozdrav,
u korisnickoj sluzbi Mtel-a ne razumiju problem, pa nemaju ni rjesenje. Da li je mozda neko rijesio slican problem?
U jednoj sobi je koaksijalni kabal, optika itd. U sobi pored nema nista od prikljucaka.
Dobili smo produzenjem ugovora uredjaj da mozemo da koristimo TV i u drugoj sobi.
Posto nam se ne buse zidovi i ne razvlace kablovi - postoji li drugo resenje za TV u drugoj sobi? Bezicni risiver, ili smart tv + aplikacija? Ili nesto trece... Imamo Box 4.2 paket.
Mozes - u sobi sa kablom ostaviš recimo kablovski risiver, a u drugoj na android boks instaliraš move TV i registruje uredjaj, svakako imas pravo na njega. Android boks kacis preko wifi na ruter
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
Hvala! Znaci ne treba mi ovaj Digital cable receiver koji su mi dali, nego da trazim android box? Ili se on kupuje?
Pa nakacis taj move box na wifi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je, ako je move box. Slikaj da vidimo kakav ti je taj risiver što si dobio.
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
Ima li neki pojačivač signala da se stavi...?
Ovaj ruter za Move zeza,u dnevnoj je signal ok,ali mi tv u sobi gubi signal i stalno se kači na obični net umjestona 5G...kako to riješiti...?
I kad maknem sa tv-aobični net da bi se kačio samo na 5G,Move ga opet nekako nadje,kako,ne znam.
Vidi da bude razlicito ime mreze 2.4 i 5GHz.
Podesi na routeru/AP pod SSID
2.4 je dosta zauzet spektar, ali ima vecu prodornost.
Kod 5GHz imas punu brzinu, ali je manja pokrivenost.
Jedino da stavis neki repeater nedje izmedju ili PLC adaptere - kroz struju.
E ne umijem to odradit,ako krenem da čačkam...bojim se zajebaću nešto.
Neces. Vidi na mob koju adresu vidis za router/gateway, pa se nakaci iz browsera. User i pass pise na stikeru na uredjaju.
Znate da sam se zalio 100 puta na brzinu odje po forumu...
Prijaljivao kvarove bar 10x, ni jednom nikad nije izasla ekipa na teren.
Preko 1000 jada sam uspio da dodjem do nekog druga, brata, strica,vjencanog kuma sestre od firme od gazde od zaove u mtel, da posalje ekipu na teren...I posle mjerenja, neispravan i gpon terminal i ruter.
Ovo sam placao 4 godine ranije 33e, sad 45eura...
Evo brzine:
https://i.postimg.cc/26W9fgz6/IMG_1226.jpg
Magicno sad posle promjene opreme( koja je iz 2012 btw)
https://i.postimg.cc/25M9MCfL/IMG_1225.jpg
Hvala onome ko ih je poslao do neba...A ugovor jedva cekam da raskinem i da ih maknem iz kuce jednom za vazda
Mtel je kao bmw treba vremena da se sredi ali kad nalegne to je to [emoji854]
Cudno mi da nisu reagovali. Vide sve parametre konekcije i status ONT-a… mogli su odmah da zakljuce sta nije ok.
Prijavis nekoliko puta. Sljedeci put trazis umanjenje pretplate. Odmah bi dosli.
Ako je slucaj takav onda je to definitivno za agenciju za zastitu potrosackih prava, trazio bih neku odstetu i mislim da je moraju isplatiti jer je njihova oprema u pitanju
da nema neko vlan idjeve za internet i telefon mozda sip podatke?
ja imam Eltex uredjaj ali je on u bridge modu i ne mogu da iscupam podatke iz njega kada snifujem mrezu preko wiresharka tj. ruter izgkeda brise vlan tagove prije nego zavrse kod mene
Da li je neko uspio da natjera ovaj technicolor tc7210 u bridge mode?
Crkao mi cisco modem, sad mi uvalili ovo smece koje nema ni dhcp rezervacije ni mogucnost podesavanja dns-a, pa bih da ga koristim kao obicni modem a da rutiram kroz moj postojeci ruter...
1600 kazu da treba sam da ga podesim u bridge, a opcija sakrivena :thumbsdown: