Za koliko su je tebi ono vratili?
Ja kad sam svima govorio da ne vjerujem da je prava km na moj auto svi su se kleli da jeste na njihov... Auta iz 2016 su sa 250 300k km a ne ova nasa 18+
Printable View
Ja mislim oko 100-150 000 da je meni skinuta
Čovjek je uvezao auto sa 80k, za prodaju, i nije bilo načina da ubijedi ikoga, a imao je cak i servisnu.
Bacio je, dodao 100k na tablu i auto je prodato posle 10 dana sa 180k.
On to sam priča.
Poslato s Jadrana
zato se auto kupuje samo sa provjerljivom servisnom istorijom - sve ostalo je podlozno muckanju :)
Inace, svi koji vjeruju da po inostranstvu ljudi kupe dizela i voze ga po 10000 godisnje su u zabludi :D
dizeli su barem 30000+ x broj godina - sve ostalo je tesko za povjerovat (nije nemoguce, ali je bas rijetko)
Ne znam, ali u inostranstvu je auto sa 500k km ocuvanije nego neko kod nas sa 200k km.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dovoljno vam je da uzmete neki model koji se kod na na placeve prodaje npr 10000e, i potrazite na mobile ili scout nesto takvo, i vidite da 95% ili vise ponudjenog nema sanse da se uklopi u cijenu koja je kod nas... a ovi sto prodaju nisu ludi...
Ma ova auta sto se ovdje kupuju sa 180k u njemacku ne mozes za tu cijenu da nadjes,npr passat 5.5 je gore sa tom km preko 3000e,a ovdje za 2500 i sve bi to ok bilo da nije km vracena bar 300k
A tek kako se svercuju servisne knjige i pecati to da ne pominjem
Dva auta imama uvezena iz francuske na oba je prosjek bio oko 30kkm svakih 6mjeseci, pa sami racunajte.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Dobro, i ne mora da znaci.
Ja sam Alfu kupio prije 10 godina 66k km je imala, ali je bila bukvalno nova, covjek je kupio u Italiju doveo je za CG parkirao u garazu i otisao u inostranstvo, nekoliko godina paljena nije bila, i onda javio nekom prijatelju da je proda i ja je izmem, sve papire sam imao od nje. E jesam posle imao problema nekih od tog garaziranja ali km je bila prava.
Al kad vidim na plac ili ovako da je auto iz Francuske i da nema ogrebotine to znajte da je farbano. Ako ste ikad bili u Pariz ili bilo koji drugi Francuski grad znate o čemu pričam...
Vecina po placevima i priznaju to.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
vise zahvata imaju ova auta sto dodju kod nas od uvoza dok ih izloze na plac nego soraja i karleusa zajedno
Svaki do jednog sa placeva je udaran bio. Pa malo ili totalka. [emoji23]
Evo moje iskustvo sa jednim placem preko puta Bodiko marketa u Gornju Goricu sa lijeve strane iz pravca novog kružnog (od kruznog nekih 800m sa lijeve strane).
Zove me kum da mu pogledam auto, aj reko doći ću. Al kad čuh da je na plac reko nema tu leba al ajde ispoštovaću te.
Vlasnik sa placa preko telefona na pitanje dal je farbano auto da se ne cimam bez potrebe da dolazim veli ne brate fabrička boja je na auto, kao novo je, odrađen set kvačila ima račune sve. Na moje pitanje koliko je prešlo auto i dal ima servisnu knjugu odgovor je bio autu piše 191k (2007 godište) auto je iz Njemačke ima neke knjige u auto. Meni nije ulivalo povjerenje al ajde poći ćemo da ne bude nismo pogledali.
Sa ulaza vidim auto promašena boja branika prednjeg i zadnjeg (sa 40m se vidi razlika), aj dobro nije strašno branici ofarbani, primakosmo se autu kora se vidi od farbanja na oboje vrata, na prednji desni blatobran lak otpao i zakamufliran malo. Razbih se ja odmah al ovaj sa placa uporan da se vidi unutra auto i da se upali. Aj reko da vidim i to čudo. Unutra odrađeno dubinsko namirisano prelijepo, tabla namazana da sija, stavljena nova koža na menjač. Sve po PS-u uradjeno. Otvorim haubu svježe opran motor, al dzaba kad ulje i dalje toči ispod glave motora.Po meni neko skidao glavu pa ili nije dobro zategao ili glava treba da se radi. Upalim auto da probam to "novo" kvačilo. Probam da krenem kvačilo odvaja malo iznad gornje sredine (što znači da niko dirao nije). Zahvalim vlasniku na izdvojenom vremenu i veli brate mogu li nešto iskreno rečem. Aj reci. Veli ovaj auto možda su ofarbani ti branici (a na tel nije htio živ priznat da je farban no je fabrička boja), al auto je top. Tačno ćete uzet neku baraku od auta. A bolji od ovoga sigurno nećete nać. Vazi hvala.
Ne znam kako se zove plac al ima masu bijelih auta...
E zivote, a mene za Accorda ubise sa pricom zbog zguzvanog boka vozacevog sjedista i par crta po prednjem braniku.
@kapetane zazmurio bi na crte po braniku i na sjediste ali kad vidim cijenu oci mi iskokrlje :) :) nisam jos skupio sva pare... :)
Hahahha mile dodji da pricamo ;)
Jbg, nema ni u Germanije jeftinije.
Naravno, 2 osobe uvjek bolje vide od jedne. On ne obrati pažnju na nešto što ja primijetim i obrnuto.
Slažem se da je baš nezahvalno reći nekome da je auto TOP, a da se posle ispostavi da auto ne valja ili tako nešto.
Kolega sa CDM-a je kupio auto koje sam ja gledao i on je zadovoljan s njim, tako da...