067300155 Čoms otpad ,
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Printable View
Hvala.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Fino Mann filter na svakih 9000km ga mijenjaš
Na 5000km ga vazda otvorim, očistim suvišnu prašinu i tako to.
Kakvi kaeni, pečurke i čuda
Jedino što reče Laz ako voziš truju
Još ako je Abeef ili veršes dohc
Amsoil ima strasne suve filtere.
Jedino ako ćeš organizovat povoljne cijene da ih uvozimo iz USA. [emoji1787]
Ne znam, ne bih se slozio da su bas tako i toliko losi KN proizvodi...
Sto se ostalih stvari tice sigurno moze pomoci ako se odradi jos stvari na auto...
Jedno je pecurka a drugo je panelni filter, sto se tice nezeljenih stvari vise se moze izgubiti sa pecurkom dok sa filterom nije takva situacija..
Sve u svemu da me neko pita da li bih ga opet uzeo naravno da da.
Ciscenje egr u kucnoj varijanti, da ili ne? Ecotec benz motor.
Da. Uzmi Abro choke cleaner u Scekic ili Bolex i teraj.
I rukavice kad uzmes to jer jedee sve zivo
Dje uraditi straight pipe u Podgorici? U zamjenu za katalizator?
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ne znam bas koliko je to pametno,cuo sam da ce da uvedu ubrzo da se ne moze proci tehnicki bez njega,tj ako ima previse dima....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benzinac je u pitanju...
Meni se prekinula žica od lambde bila a da nisam primijetio.Na tehničkom su kutarali pola sata da im očita mjerenja sa kojim može da prodje auto. Na kraju je moralo da se isturira dobro i onda su ok parametri bili. Tehnički je u pitanju koji ne zateže skoro ni oko čega al ovo su morali da imaju napismeno. Bez katalizatora pretpostavljam da ćeš ti imati sličan problem.
Pa i ja mislim nego sto znam...mozda i grijesim ali mislim da nije bas bitno je li benz ili dizel,i jedno i drugo ima odredjene parametee koji su postavljeni vjerujem sa katalizatorom...
Moze da makne katalizator pa kad dodje vrijeme za registraciju opet ga navarit?
I ja sam cuo da ce biti da ne moze auto da se reg bez katalizatora.
Lako mi je za registraciju, nego me interesuje ko radi dobro u PG... Prvenstveno zbog zvuka
Ako ti dosadi, imas na ebay "Magnaflow" high flow cat
Jel neko u skorije vrijeme prevodio auto sa fizičkog lica na sebe?
Jedan prijatelj me ubjeđuje da je morao da plati 25€ atest jer je to "po novom" atest mu treba da bi registrovao auto na svoje ime.
Auto je Dizel i meni čudno bilo kako treba atest i obični papir u koji piše broj motora. Novi način za šišanje ljudi koji prevode auto?
Prije par mjeseci prevodio, i nisu to trazili.
Poslato s Jadrana
Ista prica i ja,nisu mi trazili nista
Ja sam sa prevep dva auta i nikakav atest nisu trazili. Atest ne moze imati nikakve veze sa prevodom. Nesto je pobrkao.
Je li ima kakvih zackoljica oko ovih besplatnih pregleda i dijagnostike, elem ovaj Knezevic, zvanicni za Pezoa rade upravo to, pa bih odveo da mi pregledaju to.
Zna li ko sta>