istekao rok blututu koji sam prije 2god kupila ođe :livid:
Printable View
istekao rok blututu koji sam prije 2god kupila ođe :livid:
davno je to isteklo moj baka :D
Sajt MUP-a. Nista ne mogu da nadjem sta mi treba!
FOND ZA RAZVOJ I POMOĆ (FRP)
Izvinite, prijatelji, žurim na avion,
Putujem u daleki grad - dvonedeljni pansion,
Naš Fond ne može da čeka,
Pripremamo još jedan projekt veka.
Naš Fond čine sve pametne glave,
Učeni ljudi, po celom svetu ih slave,
Iako spadaju u visoku klasu,
Oni nikad ne zaboravljaju masu.
I tako, po šesti put zaglavih u Šeratonu,
Ne žalim se, tako mora po bontonu,
Jurcam tako, jadan, po celom svetu,
Već triput sam preleteo planetu.
Za svakim ručkom pričamo o gladi,
Tako nam se ponekad i supa ohladi,
Te afrička suša, te poplave u Aziji,
I bez dezerta se može ostati ako se ne pazi.
Bavimo se teškim temama,
A govorimo jezikom kojem me nije učila mama.
"Mikro", "makro", "logistika" i "sheme",
Globalizacija i demokratija za neke su još dileme.
Dosta ovih stihova, nema se vremena,
Sutra tretiramo probleme peruanskog plemena,
A onda na red dolazi sirotinja metropole,
Smišljamo im slogan da se malo osokole.
Idem, neću da kasnim, neću frustraciju,
Da i to otaljam, pa se vraćam u civilizaciju,
Odoh sada, dužnost me zove,
A kad se vratim, zna se - biće love.
(Prema satiričnoj pjesmi Rosa Koginsa)
tvrdoglavost
Spameri & sakupljaci postova + kashalj.
Bio na kafu sa jednim likom i kako se vraćemo doma, ja pustio neku muziku itd... I ladno veli momak: 'sad ću da ti podesim zvuk' :mad:
I tako je narednih 5-6vminuta on to podešavao, dok sam ja ključao... I sad nemam volje da sve opet vratim na staro. :mad:
Jeeeeeeeeeeeeeeeebote!
ti kao da si se njegovim kolima vozio, a ne u svojim.......
Još mu na početku velim 'ne bih ja to radio, to sam ja podesio po meraku', na šta on veli ''sad ćeeš ti da vidiš'' pa poče da 'podešava' :mad:
Attachment 98996
Zbog ovakvih stvari bih istrijebio citavo covjecanstvo.
Sto bi radio tek da vidis ovo?
http://www.adventure-journal.com/wp-content/uploads/2010/10/dolphin_slaughter_taiji_japan_the_cove_brooke_mcdo nald_23.jpg
A sto postavljate ovakve gadosti?
Ekonomija, tj Osnovi ekonomije i ludi prof koji predaje ovaj predmet, veze nema sa onim sto ja studiram. A povrh svega toga, daje nam 100 strana da naucimo za jedan kolokvijum ,kako je lud covjek pa ne mogu vjerovati , pih.
Za neke ljude odje bi trebalo ponovo otvoriti chat! -.-
Aktivni ljudi u 6 ujutro. Mrs!
Nervira me to što mi je koncentracija bila slaba danas dok sam obavljala jedan poslić.
Popraviti to.
sto se nikad necu naspavat...
isti problem, makar ove nedjelje, bas los san.....
Glavobolja. ****!
Ne znam koji fax studiras ali lupetas za medalju. Sta god da studiras ekonomija ti treba, a na prvoj godini ekonomije u prvom semestru iz predmeta ekonomija knjiga ima preko 800 strana.
on topic: Ne nerviraju me stvari vec ljudi koji se stalno nesto zale i kukaju i vazda im nesto fali.
kad odigram kao danas 5nba mečeva da noćas pratim i dodam još jedan fudbal i naravno promašim
Kad me probude ujutro da ucim...
Nervira me što od nekog jada zaboravih da poslušam buksovce. Eto...mnogo me to nervira. :mad: I Andrija Mandić me nervira.
Leopard. Opet se isprljao, a mislio sma ga u krevet poslati.
هذا المنتدى غبي
Glupa koleginica i jos gluplji sef ....:stupid:
spor internet koji placam 20 e mjesecno
extra tv i pravo na prenos koje je otkupila lokalna tv stanica
rusi
guzva u saobracaju
prostakluk i nevaspitanje
taksa od jedan euro
Odusevljava me sto mi sa CDM-a stizu po 2 maila za svaku poruku u inbox... :D
Odlicna saradnja izmedju CDM-a i T-com-a :D
EDIT: Kako ne bi spamovala... Evo sad mi stigla 3 maila... Ono da budu sigurni da sam dobila mail o poruci u inbox jel? :D A qq mene! :D
130 nepročitanih mailoooova http://www.discoweb.org/forums/images/smilies/ack2.gif
Glupača iz publike, u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", koja se već nekoliko zadnjih emisija smije kao lud na brašno... :cower:
Kad mi neki nesposobni invalid za volanom prisloni svoju kantu na vrata od vozaca i lagano se odveze sa parkinga...
Ko sve danas vozi + nema obraza kao covjek da ostavi br telefona i regulise stetu
Nikad mi se nije desilo da tako nesto "izvedem" ali sam jednom bio suvozac i lagano smo izasli drug i ja i ostavili br telefona pod brisac...
Takve stvari se realno desavaju, a kad treba da lakiras npr vrata, nije mala para...
Sto znam, valjda sam ja naucio da postujem tudju muku, eto nam ne padaju sa neba pare(vecini), pa valja bit covjek i platit svoje greske...
Ljudi koji potpuno svjesno rade najljigavije moguce stvari nekome kome je jako mnogo stalo do njih. Pi.ke obicne, kad nemaju onu stvar da igraju fer plej.
Kamen u bubregu.
Ne postoji gora stvar, tvrdim.
Udala se jedna za programera, pa se razočarala kad je videla koliko taj blene u kompjuter...k'o da nije znala.
Misiiiim...:roll:
Bardan
nostrifikacija diplome,jbo me otac i đe diplomirah