Samo se nadam da toga pezoa nije djevojka vozila
I opet ponavljam da auto i stil voznje nemaju nikakve veze - osim izgled auta, ako me kapirate sto ocu da kazem
Printable View
Samo se nadam da toga pezoa nije djevojka vozila
I opet ponavljam da auto i stil voznje nemaju nikakve veze - osim izgled auta, ako me kapirate sto ocu da kazem
Ne ne, bio je neki sivi iz UL ili BR, sa diodama naprijed.
Ovaj je BR ali za diode ne znam :)
Kukala joj majka. ;D
Ovo radi talije
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05...6c280cf1c8.jpg
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Aha, aha..pa naravno ali ne treba gasiti to (ako uopšte može da se ugasi) kad je već tu :)
Ja lično ne bih prešao 60kmh sa autom koje nema ABS.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahah to nece ali pojasevi oce. I mozda pokoji airbag. Onaj u sjediste i krov sigurno
Kako se Rusi fino igraju
https://m.youtube.com/watch?v=L-qvEgF12OA
Meni je na Asconu bjezao zadnji kraj CT-PG, tri trake pa jos nizbrdo pa jos suvi asfalt i to pri 70 na sat, doduse pet ljudi je bilo u kola. Kad sam bi sam ili sa suvozacem nije se desavalo. Nikad udes s njom nisam imao i sad mislim da je to jedno od boljih auta ikad proizvedenih...eeee 12 lijepih godina :D
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
E, ali tada je bio star par godina a sad ima 30.
Mada jaje je uvijek bio kanta.
Nije to toliko davno bilo, prije 30god ja sam još uvijek bio u mislima hahahah :)
Audi jaje jeste kanta ali dobra :) od nje su uveli pocinčani lim čini mi se :p i jako je auto dosta, kad se poredi sa pjužotom, opelom, renolom itd
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05...7f29450051.jpg
Bitch please...
Od elektricnih pomagala šiber na kurblu i svjetlo u pepeljari...
Na felnama bile bct s600 gajnc...
Sad bih stavio jedan klip,no pusti djaola :)
Stavi ae :)
Kalorex hahhahhhaa
to je za stabilnost odlično :D
Ma kao po sinama.
Jeli moguce ovo???? P×××××a se u megija.
kako ovo jezivo izgleda.
Nema tog pantera koji moze ovo u red dovesti.
...osim mozda na CT.
Danas situacija - vracam se iz pg za bar, i pretice jedna zena od nekih 40ak godina citav red, znaci 2 auta, kombi i kamion tu kod vranjine i rekoh majku ti u pi8ku je8em dje zuris BD tablice bjehasu, i dobro, dolazim blizu susnja (susanja) kad ono neki sudar, gledam tri auta cuknuta, lancani, ovoj zen SA BD TABLAMAi udubuljena hauba, i zadnnja u tom vozicu, e rekoh neka je vala da se naucis pameti malo.
Sa kojim autom? Obicno su najveci "trkaci" likovi sa baracinama (do 100/130ks max)
Mnogo visok nivo saobraćajne ne kulture. Previše puta psujem ispod kacige, skoro svaki put kad hoću kroz grad nešto da završim.
Ljudi se prestrojavaju bez žmigavaca, naglo skreću bez najave, polukružno se okreću u sred raskrsnice, isto bez ikakve najave. Uključuju se na put, ne gledajući ima li motorista, i to baš po klizavom asfaltu dje se ne može ukočit bez pada ili sudara.
Raskrsnica kod djecje bolnice sad, neki crveni Megan ce imat podebeo racun kod limara... ne vidjeh drugo auto koje je...
Vidjeh rascvjetan semafor onamo, sto bi ono
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Ne stajah, zurio sam, al vidjeh taman kad su ga utovarali na slepu...