Denver puca iz svih oruzja izgleda zavrseno Saric za Jonasa Valančijunasa
Printable View
Denver puca iz svih oruzja izgleda zavrseno Saric za Jonasa Valančijunasa
Dosta bolje nego prošle godine.
tako je... nesto ne vjerujem da ce trcati na parket naredne sezone, nek se spremi za jos jedan juris 2026/7, moci ce da bira gdje ce, a ja bih volio da se vrati u portland, ako uznapreduju do tada do play off nivoa.
bucksima svaka cast, bez obzira na ishod svega, ne moze se reci da ne pokusavaju da nadju rjesenja iz teskih situacija i da ispostuju giannisa do poslednjeg, a salary cap ogranicenja su golema. razmontirali sampionsku ekipu do poslednjeg i krpe sta mogu. nisam bio fan trejda za lillarda, ali sam postovao logiku da se ne tupka lopta u mjestu predugo. isto i za kuzmu/middletona. za ovaj manevar sa turnerom svaka cast na hrabrosti.
I ioš DNVR-u ostaje da nađe nekog backup playa tipa Brogdona, Exuma...
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Kris Pol.
Mada on vrv ostane u SAS jer oni i OKC idu na titulu.
48 milion D Robinson, agentu da podigne spomenik
Osvoji Fever komisiner kup.
Poprilicno ubjedljivo.
Sto ti je kad imas ubjedljivo najvise glasanu igracicu za all star, a jos ona sprijecena da smeta.
Nije plej, ali potpisase i Tim Hardaway Jr. na godinu dana - i on i Brus Braun potpisali za veteranski minimum, vjerovatno se nadaju dobroj sezoni sa Jokicem pa da to unovce sledeceg ljeta.
Mislim da se Denver i sa ova 4 nova ugovora i dalje kvalifikuje za onaj MLE koji je 14 mil/god za 25/26 sezonu, tako da bi mogao da doda jos jednog dobrog igraca.
anpopjular apinion - mogli su taman vestbrukaru da ostave sad kad konačno imaju šutera,adelman ga je vrhunski držao na lancu u PO,tako zavezan je više nego koristan.kris pol bi bio 1 na 10 ali koliko kolaju priče čaršijom gospođa neće niđe nego u LA
Veseli se, denverski rode...
Verujem, veli, u moga Denvera Jokića.
ako se i zeke nadja otrse i dobiju ista zauzvrat, bice jedan od najjacih prelaznih rokova ikada. gdje su i sa kojim resursima poceli, i ovo je vec za anale.
Volio bih i ja da Jokara pređe u Minesotu, da pokaže koliki je vuk.
Ne očekujem da će Nnajija slati negdje... (Doduše kad su mogli da utope Šarića, sve je moguće :D )
Nnaji je bio ekstremno neiskorišćen jer je guran na backup Jokića što je krajnje pogrešno on je četvorka.
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
i sarica i MPJ-a... MPJ-a mogu donekle da razumem, mada je presti za upijanje minimalaca u salary cap dobijao po pik iz prve runde ili 2 iz druge, a za multimilionske razlike u platama po 2 pika iz prve runde. tako da je sa te strane 1 pik, iako potencijalno dobar, manji dobitak od ocekivanog. plus je johnson bolji igrac na odlicnom dvogodisnjem ugovoru. tesko mi je da zamislim da je to najbolje sto su netsi mogli dobiti, ali postujem kockanje sa denverovim pikom.
saric / JV, nepojmljivo, kingsi ni pika iz druge runde nisu dobili zauzvrat, a prije pola godine su dali 2 da ga dovedu. saronja je vec cekirao kartu za let za dubai.
volio bih da sam u mladjim danima imao moc ubjedjivanja kao novi GM nuggetsa.
Iskreno, ono sto je ovaj novi "Front office" Denvera napravio u ovih 2 dana je ravno nekom čudu.
- Oslobodili su se MPJ ugovora i za duplo manje para potpisali realno boljeg igrača.
- Oslobodili se Šarića koji bukvalno nije odigrao jedan minut neke imalo bitnije utakmice i na njegovo mjesto doveli Valančijunasa, koji ima oko 10 mil/god u naredne 2 godine.
- Potpisali Brusa Brauna i Tima Hardaveja Jr. na veteranski minimum na godinu dana.
- Sve to ih je koštalo 1 pik prve runde iz 2032. godine (Orlando je dao Memfisu igrače i 4 pika prve runde i jednu zamjenu za pik prve runde za Desmonda Bejna).
4 igrača su doveli koji ih koštaju manje nego MPJ na godišnjem nivou.
Kad bi i Nadzija nedje sproveli pa to bi bilo ravno čudu.
8 miliona on mislim da treba da primi u nastupajucoj sezoni.
Напокон да се крене даље.
https://x.com/ShamsCharania/status/1...I7ldwqsxg&s=19
Nadži ima ugovor na još 3 godine i 23 mil = 8 + 7,5 + 7,5 mil (zadnja mu je "player option" koju garantujem da će iskoristiti, jer čisto sumnjam da će dobiti ijedan ugovor posle toga).
I to je ugovor što je onaj panj od Kalvina Butha dao igraču koji u karijeri ima 21 utakmicu u plejofu, sa prosjekom od 4 minuta i 1,5 poena po utakmici.
Jedino đe vidim da on ode jeste u neki tim koji ima dosta mjesta u seleri kapu i koji planira da tankuje za neki naredni draft, tipa Portland, Juta, možda Vašington ili Čikago.