Kolko je para to?
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Printable View
Nek mi neko kaze ko ima iskustva.
Uzeo sam danas jedan A3 i primjetio da gume bucne.Rekoh mozda su neke kineske.
Izadjem vidim kao nove (nisam mogao nocas da provalim datum) M+S Uniroyal je u pitanju.
Pozadi su ljetnje.
Moze li bit da je fabricki ta guma bucna ?
I bil pokusaj balansiranja mozda rijesio stvar ?
I ujutro cu da vidim da nije neko pogresno rotaciju okrenuo.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Bem’ li ga. Honda me stvarno služila sjajno 10 godina (skoro bez ijednog kvara). Ovo što sad gledam čini mi se da je odnos cijena/ponuđeno škoda ponajbolji izbor. Takođe, od skoro svih CG auto dilera/prodavaca/servisa skače mi pritisak...
Suzuki vitara S mi je isto interesantna ali mi se čini Karoq udobniji, malo veći... Što reče Fabija jes malo dosadan al prošle me godine kad mi treba uzbuđenje za volanom.
Sad bih volio pouzdan auto za otvoreno i kroz grad i da me ne nadimaju serviseri (hondu sam vodio u Bg na servis)..
Sviđa mi se i Tupson al mi je malo prevelik/težak za benzinski motor (nešto nebik dizlo ako ne moram)...
U suštinine ne mora SUV (samo mora automatik).
Superb mi je TOP al mi nešto predugačak za svakodnevnu vožnju kroz PG
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
koliki ti je budzet?
sto ne vidis rav4, uz masivni popust to ti je best buy
Sto je dobra kupovina za oko 6000, dizel? I da je sto novije godise.
Vidim na autodiler 2015. godiste ovaj Klio, cini mi se dobar, za oko 6000-6500 se prodaju. Kakvo je to auto? Neka alternativa?
Registracija je najjeftinija bila u Loyd Auto na Zabjelo sad kad sam gledao.
Ja bih polo ili ibicu,ovo ostalo bih zaobisao...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja bih ono sto je najmanje preslo.
Polo i ibiza su meni klasa ispod.Od C4 ,Senica itd.
ne volim francuze.Ali za najmanje para najvise muzike..
Evo ovako praštaj što citirah tebe, al eto. Danas sam obišao par lokacija pa da napišem eto možem nekome valjat:
Auto Mama kod našeg Diskonta 256€
Smokva (kod građevinara 244€
Janković (na Tuški) 255€
Capital na Konik (i onaj tehnički pored) 255,5€
Zagorič tehnički u ulicu đe je Tajo mesara 270€
Kod Čepuraka tehnički 260€
Sjutra ako ugrabim vremena Lojd i Stanić na Zabjelo ću viđet i Radulović na Stari A.
VW Golf 5 1,9 77kw 2004 god (oduzete tablice prije 15 dana) i cijene su sa novim tablicama (mada ako vrate stare -10€ je cijena)
Aj vidi pa javi
https://www.facebook.com/Tehni%C4%8D...1990457634763/
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Obidji i AMD Stanić :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
F1 Formula se zove tehnicki o kojem sam pricao.
+382 67 477 147 Zovi ih sjutra pa javi.Bas me zanima :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...32740a6ed1.jpg
Valjda treba polisa da bude povoljnija ako auto nije udarano? Koliko, kako da to iskoristim itd? Moram li u istu osig. kucu ili mogu u drugu preci a da to iskoristim?
AS tehnički pregled je povoljan dosta. Onamo iza Reno Aliance kad se krene, pa onda lijevo u onu ulicu i samo pravo dok se ne izađe na čistinu đe su oni.