Nerviraju me zamljotresi...http://www.emsc-csem.org/Earthquake/....php?id=291053
Printable View
Nerviraju me zamljotresi...http://www.emsc-csem.org/Earthquake/....php?id=291053
Danas nije moj dan. Bolesljiva sam, hladno mi je (imam losu cirkulaciju), treba sama da spremam rucak:dejection:, Itunes mi se zaglavio sto znaci da sam ostala bez sve muzike koju imam (ako ima koji posteni kompjuteras/ica da mi pomogne bila bih mu/joj neizmjerno zahvalna). Uz sve ove muke, nerviraju me i italijanske patike za muskarce sa djonom od 3 centimentra (muka mi sad traziti sliku, da vam docaram taj ocaj). Ali, dzaba im tri centimetra, svakako sam visocija. E tako.
Mislim da treba da izadjem sa ovog topika, da vas ne bih ugusila previse.
"Telešop" cijene po radnjama... 9,99€ itd... Jel oni stvarno misle da je neko debil, pa će ga ovaj jedan cent zavarati da nešto manje košta nego što jeste...
dobro je to nego kola 9,999 :)
Zubarka koja mi naplati ni da mi izliva zlato umjesto plombe.
Kad fudbaler postigne gol, protiv svoje bivše ekipe, pa tobože se snevolji, ko da je babi na četeresnicu pošao, neće da se raduje... A ne mlatite svega vam...
Salterusa u posti koja me nije ni pitala ocu li da platim sve racune, no bitno da je proknjizila sve i da mi je uzela pare. A to sto ja sad treba da smislim kako cu da platim jos stvari koje imam to je komsijin problem.
Sva li joj na svijet!
svoi me nerviraju :D
sve cu pobit :P
ps. najvise me uvijek izbace neke sitnice i gluposti iz takta a nikad neka velika ili krupna stvar
Prica kako treba da ucim za bolju buducnost xD
Nervira me ovo kad dodjem kuci u NK I svega imam pogotovo wifi ne manjka I sjutra odem za pg sankcije nema nista. Ili kad sjedim u pg kuci I trazim wifi I veoma dobar signal komsijskog neta a ja nemam sifru a hitno mi treba. Uh samozapalicu se
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Trip uopšte. Kad se utripujem, kad se drugi utripuju... ;)
"Oni dani..." Teže padnu muškarcima nego ženama, tačnije, na nama se vazda oduši... :D
Hahah. Tvoji su se bas uzivili u podsticanju tebe da zagrijes stolicu :D.
Ne znam zasto ne volis da ucis :). Za ucenje ti je potrebno da se motivises necim, da znas negdje u sebi da to sto radis nije uzaludno, jer na kraju, trud se isplati, mozda ne odmah al kad tad DA! Zato knjigu u sake, a ovdje dodji samo u pauzama :).
dobih neke pare na kladionici i nikako da ih potrošim -_-
pos*ana pre'lada ...
[QUOTE=changes;3028665]Ovaj ginekolog kaze da nijedan muskarac ne bi trebao da prisustvuje zeninom porodjaju ako zna sta je dobro za njega kaze to su shokovi strasni neki ne izdrze vec se onesvijeste[/QUOTE]
Kakvi ste mekušci,a mud*nje kad treba da oplodite...
Edit:Ne znam što je sa quote noćas...
ja u tim momentima ne bih zahtijevala ništa drugo :lol:
Prije neku noć gledam na tv mušku babicu,pa kako su babice obično žene pitaju ga kako se opredijelio za taj posao,i on kaže da je gledao sestru kako se poradja i da je to iskustvo na njega imalo uticaj da počne da se bavi time.Ne postoji ni jedan doživljaj za njega,parafriziram,koji može da ga toliko gane kao dolazak djeteta na svijet i ja mu se iskreno divim kao i muževima i budućim tatama koji sa svojim ženama prolaze kroz to zajedno,a da se ne onesvijeste već da ih to još jače poveže sa svojim djetetom kao i majkom djeteta.U toj emisiji imali su i porodilju koja budućeg oca nije mogla da dobije cijelu noć na telefon,van dostupa,negdje je pjančio pa dodje lik ujutro kad ga na sve jade dobiše,ulazi u sobu i gleda dijete kao da nije njegovo...Znači ne da bih mu dala dijete da pridrži no bih klompu dofatila da ga razvalim po glavi...eto tako...
Inače znam da se sprdaš i to...
Prehlada
Prva objava na vijestima je kako porodice kojima su izgoreli stanovi nemaju pravo ni na sta i da ce im opstina dat po 300e...Daju Rusima na desetine miliona za KAP i ostale kurčeve, a kad je nesreca "pokažu" se sa pišljivih 300e...Oni isti su ih nacerali tu da zive, sa evropskim standardom sto nam uvode smecari jedni...
Prehlada 100x
hahahah Kedown,nemoj da ti dolazim tamo...:D
Hahahahahaha............. Pazi šta pričaš, PG... Nk za Ct gine. Ako na vas udarimo jedni s jedne, drugi s druge strane, pazićete kome prijetite.
Nervira me što mi je muka dovući se do PG da KRKNI opalim tarot uživo. Ne, Krkna, nisam zaboravila. Baba pamti dokle ne umre.
koliko prdnjave ...
Kako mi je iritantan ovaj voditelj jutarnjeg programa na RTCG. Što je ovo ljudi, čovjek uopšte ne treba da bude novinar. Nije za to.
I opet, nervira me besparica. Ne mogu ni kavu popit' ka beg vise.
Kolega koji je provalio radio na netu i *ebava me u mozak treći dan sa našim pop-om.
A pušti mi narodnjake, makar da se smijem.
e nije mi jasno kako neko može da počne da čita erotski roman (znači, znaš šta si uzeo) i batališ jer je previše vulgaran, a udata si žena i sramota te je hahaahhahahha e što sve neću čut..
Na jednom americkom univerzitetu, jedna djevojka sa nasih prostora stavila je ovo na njen profil: "
Languages Spoken:
English, Montenegrin, Serbian, Croatian, Bosnian, Italian, French, German, Spanish"
No puedo believe da ona prica crnogroski, srpski, hrvatski, bosanski, e bona bona :)
Ova Barsa koja gubi 2-0...
A i koleginica koja ne znam kad je radila nocnu smjenu zadnji put, kika kako ne moze da radi nocne. I da joj se ne daju. A to sto joj koleginica koja radi s njom radi nocne smjene evo po godine, zena sunca vidjela nije (sad i nece posto pada mrak u 4), ko je...
Odvratna li je pohlepa ljuCka! :mask:
Ovaj Čelzi, koji dobi na mišiće ovu utakmicu, pih! Šahtjor sam sebe pobjedi... :crushed:
Ljudi, nervirate se zbog gluposti...