Za tvoju info... Skakao je bungee jump i bio sa mnom u kola dok sam hill climb vozio.
Dakle: Ima mOOda kao lubenice...
CVX Over & out!
Printable View
Niko ne pominje MILION MOMAKA I DJEVOJAKA STO PJANI I NADROGIRANI VOZE SUBOTOM VECE PO CRNOJ GORI, bitno je da se osudi coek koji vozi brzo a pritom je doktor voznje, i sasvim je priseban. I jos sa sportskim autom koji moze bez problema da se vozi tako.
Koliko samo sa ovog foruma ljudi ima koji pjani voze svaki vikend, i ugrozavaju svakoga duplo gore nego li 150 da voze trijezni..
Momir Bulatovic ispade heroj Balkana sto je vozio naliven ka crna zemlja i udara taksiste po Beogradu. Svima je to simpaticno, ali im nije simpaticno kad prodje sportas 150, jer ih je strah za djecu.
Obraz?
Zasto npr u USA policija juri za kolima, eno gledam na emisije jure za pijanim vozacima samo tako...
Drugo, golf V ti je sportski auto (ok znam da je GTI, ali i dalje je golf...), i on moze da se vozi na pg-ct 200 sigurnom voznjom?
I realno, nije vam passat kriv sto ste vozili 200, ne znam kome uvaljujete tu pricu, kriv je samo vozac!
I malo je glupo sad kad bi se svi uporedjivali sa pjanima/drogiranima sto voze "ej kolliko ima pjanih vozaca, sad cu i ja da vozim 200 makar znam sta radim"
Hahahahah some lack of brains we got here :)
I think i just lost 10 IQ points watching this thread
Hahahhaa, legendo, ja sam pricao likovima na forum sto su o djeci pisali, a nemaju vise od 18 godina. Da si pazljivo procita ukapira bi to. Znam nekolko ljudi odavde koji su PISALI KAKO SU NA PUT SA DJECOM STALNO, a ni djevojku nemaju, kamo li zenu i djecu!
Kvarni npr sere nesto konstantno, a gleda sam ga sto sa onom Korvetom cini kroz naselje dje ima djece ZILION.[/QUOTE]
Nemoj ti kvarnog dirat ;) :p
Al da ste napravili glupost - jeste, i to zestoku. Da imam 20 godina, moza bi vam se divio, ali vise ne, vjeruj mi
skakao sam i ja bandzi pa nemam 'muda' za takvu voznju... PG-BD 60tak minuta.
Cak stavishe, moji testisi su prosjecne velicine, ni manji ni veci od obicnog gradjanina.
Hill climb, to ono kad si profesionalno vozio brdsku trku u svojoj klasi? Sjecam se dobro !
Cak si i neki rekord postavio. Jole Acimic se trudio da ga obori ali bezuspjesno.
PS, uopste nije momak htio reci da KEJDAUN nema muda.Ali morao si ti pomenut sebe/voznju/EMa/hillclimb itd
Je li se ovo kupe fore od Vlade Crne Gore. Oni kada su najviše krivi napadaju sve druge...
Je li moguće da pričaš policiji o njihovim pravima, pa prozujao si pored njih kao komarac i onda očekuješ da te samo snime i to je to? A da je recimo izvršen atentant na nekog, ili se znalo da je u tom autu nešto sumnjivo ujutru biu bila priča, "onaj idiotski pasat samo zaustavlja mirne građane, kada god treba nema ga niđe, ne smije on neka auta da zaustavi, kladim se da će i taj snimak da ispari, neka nas ufate za *****.. "
Znači odbrana, oni-su-krivi-jer-su-me-jurili-a-ja-sam-"samo"-bježao pali samo kod djece (do 14 godina).
Svaka čast za vožnju, vjerovatno je bio doživljaj, adrenalin, osjećaj, ne osuđujem, jer se nikom nije desilo ništa loše (a moglo je), a i takva vožnja vam nije praksa.... Samo kao i sve u životu budi spreman za posledice i njih izdrži muški..
Izvinjavam se članovima foruma i tebe posebno GENIJU što sam počeo ovu priču a prethodno nijesam pročitao pažljivo sve što je napisano, pa mi je tako promakao najvažniji momenat cijele priče tj. da vas je passat cijelo vrijeme gurao u branik i pri tome stalno povećavao brzinu dok vas nije naćera da idete 200 na sat...bez IKAKVE POTREBE.
takav kiks mi se više neće ponovit...obećavam...
treba to sve u zatvor! no se ponavljam...
Kazem ja, izgubi covjek po koji IQ poen citajuci te umotvorine
Svako moze vozit brzo... Bio bih glup kad bih po tome mjerio ko je koliko moodo, ali ono bas glup....
Mene samo zanima jedete li vi što drugo osim pizze u Carine?
Samo da napomenem da se ođe glavna polemika vodi sa suvozačem.
Znate i sami koliko poremecenih ljudi ima na svijetu. Pojedini pobiju 20 ljudi kad polude, i to da ne trepnu. Mogu i ja malo poluditi i pobit 4-5 ljudi - sto da ne: ima i gorih od mene.
Sreca sto ste vi tu da pricate price. Ko vise prati koliko ljudi izgine vozeci mnogo manjim brzinama.
p.s. Samo mi je zao sto ne vidim da ste mnogo naucili iz svega, nego i dalje pominjete lubenice i bandzi.
Evo i mene :* ♥ uz JAG XJS V12
http://i53.tinypic.com/2mez9ya.jpg
http://i54.tinypic.com/efgs2p.jpg
http://i56.tinypic.com/2n8sacl.jpg
http://i54.tinypic.com/ixa835.jpg
Sto ce on kod moje zgade dva dana, ja stvaarno ne znam.. ali lijepo stoji..
Ajd sad, za razliku od dosadašnjih POSTova na temi, da konačno budem ozbiljan.
Nekome je porok da se pjani subotom veče s društvom, nekome je zadovoljstvo da gleda svjetsko prvenstvo s drugovima. Neko je nekrofil, neko siluje babe po parkova. Neko je homosexualac i šeta Beogradom na paradi ponosa. Neko se drogira i živi od jutra do mraka samo razmišljajući dje da nadje kintu za taj jedan "šmrk"... Neko je pedofil, siluje dječake... Neko je serijski ubica i uživa da gleda žrtvu dok pati...
Neko je totalno nezainteresovan za sve ostalo, samo mu treba taj adrenaline fix, živi normalan život... Jednom u 5 dana izadje na neko napušteno mjesto... Pusti svoje demone da odu... I nastavlja sa svojim normalnim životom...
Ne vidim u čemu je problem?
P.S. Da, problem je u mentalnim sklopovima koji pretiču u nepreglednoj krivini dje POSTOJI ŠANSA da naidje vozilo iz suprotnog smjera. Takve uhvatit, i objesit za mOOda glavačke da vise na sred trga...
Potvrdjujem, nazalost. Mene dvojka gubi gas na 170 inace bi te okinuo!!!
Znam tacno. Ako me laze coek koji radi u policiju, lazem i ja.
Nemoj ti kvarnog dirat ;) :p
Al da ste napravili glupost - jeste, i to zestoku. Da imam 20 godina, moza bi vam se divio, ali vise ne, vjeruj mi[/QUOTE]
A sto cemo sa tvojim poprecivanjem Korvete i jurcanjem kroz naselje? :D
Eee...:)
Ja sam jeo ono pilece meso u subotu, da ne znas ko ga je platio?
Kako si ti to zakljucio, a? :)
Nijesi u toku. :D
Ochigledno da ovi koji najvishe koriste rijech hrabrost, zapravo i ne znaju shta znachi...hrabrosti kao i recimo razboritost su vrline i to je upravo suprotno od onoga shto je vas navelo da uradite ovu budalashtinu - poznatije je kao mana. U ovom sluchaju to je smjelost koja je prouzrokovana manjkom razboritosti...ali ti mislish da je to hrabrost jer se kod tebe slabo javlja ta vrlina razboritosti...ko zna mozda se razvije i kod tebe jednog dana :)
Potpisa coek koji je visok 177 cm, a nick mu je Gorostas.
http://www.thatanimeblog.com/wp-cont...1223672935.jpg
Jedan prejaki momak.Pravi gospodin. http://www.manysmileys.com/files/j/h...M837596723.gif
Sinoc je jedan imitirao KEDOWN-a :)...pretekao me prije vidikovca sa jedno 170 km/h ,posle ponovo kod GRAND namjestaja...siva golf 3...
Rekorder u pokusaju. :D
Evo da ti kazem nesto iskreno i otvoreno i potpuno svjesno cu da trpim sve konsekvense koje ova recenica nosi:
NE KENJAJ DA TE ZAMOLIM!
Ti zavisnik od adrenalina? Skaces na bandzi i vozis kola brdo? Skocio si jednom (ako si, posto ne pratim temu) ovo ljeto, a sto si do ovog ljeta cinio? Samo vozio brzo? Adrenalin ti skace tako sto ides na napusteno mjesto i izvodis gluposti sa kolima? Meni to jedino dize kiselinu u zeludac da povracem, a adrenalin dizu stvari gdje kontas da ti malo i zivot visi o koncu...
Poznajem zavisnike od adrenaline, ali za razliku od tebe, to su normalni momci, koji se niti furaju, niti im prica lici na tvoju, jer ovo tvoje je samo "adrenalinska prica"... Malo sam vise i duze u tom svijetu od tebe, a za svo ovo vrijeme sam naucio da prepoznajem prave zavisnike i one koji vole adrenalin od onih koji kada upraznjavaju neku stvar to rade da bi mogli da pricaju price...
I jos nesto... Bandzi nije uspio da iscijedi ni jednu jedinu kap adrenalina iz mene... Prvi put mi je bilo da skacem, mislio sam da ce to da bude adrenalinski sok, ali nista... Vise adrenalina izadje kada mi policajac da signal palicom da se zaustavim, a ja pomilim da sam zaboravio da upalim svijetla!
@Igi, cijenim otvorenost :cool:
1. Nisam skakao bungee.
2. Od danas... Naredno mjesec dana ne POSTujem na "automobilizam" (ne treba mi to ništa... A i, nije lijepo od mene počesto da sam ironičan i baČam h8.)
3. Sjutra možda prodam M3 (ovo nema nikakve veze... No eto, nekome izgleda smeta što je on tu)...
4. Izraz "Neko" je neodredjen, može li to da bude neko od mojih prijatelja (takvih znam dosta i poštujem ludake koji su zavisnici i UMIJU da uživaju u tome).
5. Moja priča na CDMu i van njega je često... Dan i noć... (SREĆOM) :cool:
Ako će ti pomoći... Slobodno mi opali sad ti stavku:
"6. BAN - da odmoriš neko vrijeme"
Neću ti zamjeriti... Samo ako ti pomaže. Nije mi cilj bilo koga da nerviram.
Ne opaljujem na banove niti ih odredjujem...
Svi mi imamo nekoga ko je na ovaj ili onaj nacin vezan sa ovom ili onom temom, ali ti uvijek imas nekoga ko je vezan sa svakom temom na ovaj forum, a da bi to zvucalo vjerodostojnije ti ih uvijek pises u prvom licu jednine!
Total Posts
Total Posts: 8,742
Posts Per Day: 14.79
Ovo je tvoj prosjek... 15 postova dnevno u PROSJEKU... Ako odes 7 dana na odmor, vec si u zaostatku 105 postova koje moras nadoknadit cim se vratis...
Nemoguce mi je da imas toliko toga da nam kazes!
Vidim ja, tebe sagore ovo sto sam rekao da golf nije neki sportski auto....
Ako cemo sad pravo, mozemo pricat svasta ali su Cvx, kedown i case logic simboli ovog foruma, trenutno.... Ljudi od akcije. Svaka cast momci :clap: