Prizvah li ga, prizvah :mrgreen:
TT
Printable View
Prizvah li ga, prizvah :mrgreen:
TT
Eto tako, za početak povećanje brzine :) a tek da vidite brzine optike :) znači najmanja brzina sad kod telemacha 40/4 + tv = 22.90
Sent from my LG-D858HK using Cafe Del Montenegro mobile app
Oce li se automatski povecati brzine na postojece pakete ili se moraju produzavati ugovori ?
Automatik :)
Svaka im cast vala :fat:
Svaka cast. Sad umjesto 20mb imam 60 😁😁😁😁
Opaaa. Svaka pohvala [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Kada mozemo ocekivati povecanje brzine? :)
Pisi Milijana Vako
Ubrzo [emoji6]
Da ne idem speetest svako malo,javices ti nama kada zvanicno nam puste :) :)
Pisi Milijana Vako
Kod mene nema uslova za telemach niti bilo sta slicno, osudjen na ttv
Opa sad cu imat jebenih 120Mbps!!! Svaka cast!
Na telekom optiku takodje ne rade sk kanali na eon pltformi...
A imam i jos jedan dodatni problem... na laptopu mi rade HBO kanali, FOX, kao i Nat Geo wild i National Geographic, a na iPad-u mi javlja informaciju "Reprodukcija odabranog sadrzaja nije moguca zbog bezbjednosnih pravila."..
Dok nalegne valjda :D
U toku naredne nedelje sve ce biti kako treba :)
Jesu li otključani xxx kanali preko browsera? :D
TT
Jesu, samo nisu preko Android telefona :)
Samo što nije PIN 1234 a nisam ga mijenjao? :D
P.s. ponegdje je već počelo :D
TT
Стварно топ ово повећање брзине али већина људи не користи ни дјелић ових брзина а славе као да је не знам што...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Straus brate reci mi sto ne mogu ja da koristim Eon a imam nekakav Duo Fiber Silver paket, 22.9 placam. Trebalo bi da bude ukljucen makar 1 uredjaj gledajuci ove pakete na sajt mada ovog mog nidje nema
Ne moze Duo Silver. Pocinje od Duo Gold paketa.
Duo gold, a to je od drugara koji isto ima duo gold (ex 20/2 :D )
TT
Meni je paket Duo Silver i na d3go je moglo tri uredjaja, posto je pisalo da ce moc i na ovaj EON juce ga `upalih` na kucni kompjuter, a onda sam htio i na Lap Top medjutim izbacilo je gresku da sam vec ispunio limit, a to je `jedan uredjaj`, podjoh na moj nalog izbrisah taj jedan uredjaj ili ti kucni komp, upadoh na lap top, ulogova se normalno, otvorim kanale ni slike ni tona, sve crno, a dolje tajmer pici kao da radi, od juce mi nije `mrda` .....
inace vidim internet su izgleda vec `ubrzali` ... bravo !
http://beta.speedtest.net/result/6609096492 :eagerness::applouse::applouse::applouse::applouse ::applouse::applouse::cool:
Bice ispostovane nove brzine jer se radilo na unapređenju mreze, uskoro ce kad budete usli na sajt mojtelemach.me pisati koje su vase brzine. U svakom slučaju uživajte :)
Fercera :D Paket 40/3
https://preview.ibb.co/bGMJOa/IMG_20170909_121912.png
Ako imate bijeli WiFi ruter od Mkabl-a (TP-Link WR740N) obavezno promijeniti podešavanja u WiFi settings sa bg mixed na bgn mixed pa u padajućem meniju ispod sa 20 na 40... A gore kanal sa auto na neki konkretni viši broj. Hvala drugaru na instrukcijama :)
TT
Je li probao neko moze li EON na Android boxuda radi.
Moze
Oce li biti besplatna zamjena za nove risivere sa eon platform, kad krenete sa tim, il ce biti ko one bbm fore, za risiver sa hdd doplata xx eura itd
Cekajuci neku caku [emoji851]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Udjem na power u video klub, kaze HD pretplaceni ste, a kad izaberem epizodu kaze,pretplati se, a ja imam Gold
Svi koji imaju fiksni telefon u paketu gold i veci paket dobice neke povoljnosti u fiksnoj telefoniji.
Znači li ovo da mogu koristiti taj eon ili ne, paket mi je duo net silver. Najjače je što i ne gledam tv ali volim da isprobam novitete :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d10b54c4b2.jpg
Sacekaj da se to sredi do ponedeljka
Instalirah i radi, imam još jedno pitanje, da li je sve ovo besplatno, tj u okviru paketa, ili će na računu biti surprise?
Za sada tj do kraja godine svi kanali otkljucani.
Ps, mnogo dobra akcija stize i za postojece i za nove korisnike, spremite se :)
Daj neki hint, brzine? :)
Sent from my P10 using Tapatalk