Valjalo bi krenut put kreveta polako... Jutro i tebi :)
Printable View
Valjalo bi krenut put kreveta polako... Jutro i tebi :)
Tomorrow's rain will wash the stains away,
But something in our minds will always stay.
To sleep or not to sleep.....
gladna sam. nema nista u frizideru. idem da kupim nesto.volim sve ovo da podijelim sa vama. javicu vam se kasnije. cmok!
Kad mene poruka uspije da probudi neka ce muka bit...
Al dobro suuuuuuuuuunceeeeeeee sijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Alkohol ladnen, granen i lajnen :)
Dzabe mi dajes ruku Crna Magicna Zeno kad nisam prezivio tu radioaktivnost, cak nije ni alkohol kao dezinfekciono sredstvo pomogao.
"Ona nikada nece saznati koliko je njen pogled govorio o njoj. Nikada nece saznati da sam u njenim ocima vidjeo uplaseno dijete koje vapi za malo ljubavi i koje skroz drugacije gleda na svijet od svih nas, a krije se tako vjesto ucaureno u oklopu te osobe, nje. A ja nikada necu prezaliti sto nisam imao vremena da upoznam i budem sa tom osobom sto me gleda...Mozda nekada zaboravim nju, priznajem lik njen magli ali taj pogled necu nikada..."
ovaj zadnji dio kida. :)
bezobraznice :D
...kad smo bili mali i hodali bosi(grehote) po makadamu, cekali da nam majka namaze pekmez na krisku LJeba...eee
da, to su bila vremena... :)
Status: odoh da sanjam nesto ruzno :D
hahaha xD
I see the crystal raindrops fall and the beauty of it all is when the sun comes shining through.
To make those rainbows in my mind when I think of you sometime and I want to spend some time with you.
Prijatelj je chovjek koji o tebi zna sve, ali te uprkos tome boli.
(Elbert Habard)