Poliranje farova na Reno clio...
btw u alliance nisu mogli da nadju o cemu se radi, resetovali su check engine svijetlo i sve radi ok....svašta!
https://forum.cdm.me/showthread.php?...88#post2502688
Printable View
Poliranje farova na Reno clio...
btw u alliance nisu mogli da nadju o cemu se radi, resetovali su check engine svijetlo i sve radi ok....svašta!
https://forum.cdm.me/showthread.php?...88#post2502688
Ne mogu da vjerujem da ne mogu da nadju kvar a imaju najmoderniju tehniku.
Istina fabia, istina, rekli su mu da je u pitanju nešto sa sagorijevanjem benzina, dali su mu predracun za 4 nove bobine, i predracun za veliki servis, i to je to. Rekao mi je da mu se auto poslije 2 dana isto ponašalo, ali čim je napunio rezervar i sipao onaj aditiv, da je auto normalno išlo, doduše lampica za "check engine" se ponovo upalila.
sem toga goriva :)
Naisao sam na jedan Pezo 307 1.6 hdi, 2004. godiste registrovan, presao 156 000. Dao bi ga za 4500.
Sta mislite?
Quote:
Uhapšen radnik NIS-a jer je daljinskim upravljačem pljačkao vozače
02. decembar 2011. Share
http://www.portalanalitika.me/images...i_404688S1.jpgPolicija u Srbiji uhapsila je radnika benzinske pumpe zato što je specijalnim daljinskim upravljačem pljačkao vozače koji bi došli natočiti gorivo.
Uhapšen je Predrag M. (54) zvani Karlo, radnik pumpe Naftne industrije Srbije u Smederevskoj palanci. On je u Beogradu za 1500 eura kupio specijalni daljinski upravljač. Dok bi radio na pumpi, daljinski bi sakrio ispod majice.
Kada bi se mušterija malo udaljila od auta u koje bi se točilo gorivo, Predrag bi daljinskim zaustavio isticanje goriva, dok bi se brojčanik automata nastavio vrtiti. Lukavog radnika tereti se da je kupce benzina opljačkao za 490.000 dinara, ili za oko 5.000 eura.
Blic piše da je jedini način da se kupac zaštiti od takve pljačke taj da gorivo toči prvo u kantu, a onda u rezervoar automobila.
U policiji sumnjaju da ovo nije izolovani slučaj pljačke na benzinskim pumpama.
Ima li slicnih primjera u CG?
Hvala Lepo
Cuo sam jos prije za ovu foru, i bas sam nesto gledao, skoro svaki put ovi sto sipaju drze ruke u dzepove :D
Vjerovatno idu na "sitno", jer skazaljka ili digitalni mjerac goriva pokazuju koliko je goriva u rezervoaru.. Jadno bas.
Hvala Lepo
svaki put upalim na obc litrazu u tank-u i provjerim. baz zbog ovakvih gadova!
Kako da znam koji Antifriz ide na Megane 1.5 dci 105 KS 2006 godiste?
Sipaj antifriz bez fosfata i uzivaj.
Kod Cottona imas OMV-ov, crveni, mnogo dobar.
Sipaj pola pola i cao.
Znaci samo kazem, daj mi antifriz bez fosfata jer ce mi po motora odpast ako mi das neki drugi :) OK.
LOL
Ne bre, nego ides tamo i trazis OMV antifriz crveni, kosta 5,5 eura.
OK, Hvala!
Ljudi imam 20 litara bezolovnog benzina pomiješanog sa dvotaktolom. oko 2.5% dvotaktola je u njemu. Interesuje me dal bih smio da natočim to gorivo u moje auto? inače imam pežoa 106, 93-će godište, poluajnšpric.
Sipaj, bez ikakvog straha.
Fabia kao i uvije kratak i jasan :) Hvala :)
Dje u PG povest Grand Cherokee (2003-04) na diagnostiku,i koji je oglasceni servis(Ljetopis ?) ?
Inace,misljenje, 2.7 crd,automatik je u pitanju? Mane? ?Iskustva?
Ljetopis, mada su u kurcu totalnom.
Ne znam da li rade u Vujacic, prije su oni servisirali Chrysler.
Misljenje? Bolje ne.
Vujacic? Sto rade sa gumama,u Golubovce?
Jos neko?
Da, oni su prije servisirali Chrysler, raspitaj se.
situacija prije 5dana a vezano za ovo auto.akteri; moj otac,totalna neznalica sto se tice automobila a trudi se. prijatelj-prodavac: stvoren za prodaju kola takvim osobama.
tema- grand cheeroke gore pomenuti 2.7 ( auto preslo cudo bozije, svo nikakvo, gleda se preko slika sa mail, italija)
naravno prijatelj prodavac ga fali,otac odusevljen bas bi volio da ima takvo.
prijatelj: pogledaj ga, specijalna boja (teget ona horor), pogledaj unutrasnjost (koza izlizana), vidji volan pogle koliko komandi,ovaj ima i saltanje na volan sigurno(cruise control), pazi gume nove( horor gume), kako to ide, a nista ne trosi( 15l). odrzavanje prejeftino (daaa).
otac presrecan.
Koliko para na PG? 1300 eura?
da.tako nesto.ono kao bas povoljan za odrzavanje. lol
reg+gume dovoljno da se ukopas