Koje godine?
Printable View
Koje godine?
Uh...pade mi kamen sa srca...nije me volja zivjet danas
Dosao juce u PG, kisa stala nije jedne sekunde cijeli dan, cijelu noc i cijeli danasnji dan...
Cim sam napustio PG i prosao Sozinu, u Baru kapi kise nije palo, cak se i sunce na kratko probijalo medju oblake...
E znam da ne napustam svoj grad narednih nedelju dana...
Evo i danas pada ne staje. Da nisi opet u PG? Nemo' dolazit vise kumim te kapicom :)
Ne bogomi no glavom bez obzira danas nazad u ove lijepe krajeve...
Samo nek' ste zdra'o.
Ti ka' da te neko ćera' da dolaziš
Gledah sad vremensku >>> kisi nema vidika da ce prestati... >>> jedino moguce mrvicu u utorak..
Da ako preteknemo...
Procitah, nivo Morace porasao za 4 metra....Podgorica, 116 litara/m2, Cetinje 135....evo se oduzila sto nije padala evo po' godine
znaš li ti što je nivo Morače +4 metra. Šanse nema da je moglo tolko od ovoliko kiše...
Evo ne znam....
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...o-cetiri-metra
Evo cak i na forumu rhmzcg kazu da je nivo morace porastao za 4 ipo metra. U PG za 12 sati palo 151 mm kise
Kao da Moraca zavisi samo od padavina u Pg...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kisa, kisa, e pa sta je?
Ako je kisa nije lav!
Kisa, kisa pa neka je;
Ne boji se ko je suv
Raznosi fino ovo. Mogla bi opet neka poplava u najavi...
Ima li kiše na primorju? Ako je već moralo usut bolje da se ispada u Podgorici nego da poplutaju primorski gradovi...:)
Slabo je ovo, moze bolje :)
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Kakav kijamet, sto je ovo.....????
Koje potkrovlje ne protoči noćas neće nikad :)
bas mi mi odgavaralo naredne nedelje da nastavi
Najavljeno je do desetoga. Nadam se da grijese, inace cu proklijat od ovoliko kise
Bas romanticno vrijeme >>> samo da potraje..
Ajde sto pljusti - nego i vjetar raznosi.
Idealno da se coek parkira u neku saunu.
Na primorju je malo prije počelo da pada ali ništa strašno, standardna kiša sa malo vjetra.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk