To je više nego tačna konstatacija jer koliko god se pokušavalo predstavit kako je DPS politička partija koja nije baš sve uradila na štetu gradjana a u korist pojedinaca ja bih volio da mi se navede primjer kolektiva dje od pojave partijskih funkcionera nije došlo do stečaja ili do gašenja !!! Volio bih da neko kroz brojke pokaže kako ti kolektivi postoje !!! Druga bitna stavka koja karakteriše političku pariju DPS je da niko u poslednjih 23 godine nije uradio ništa kontra zemaljskih zakona ili moralnih svejedno !!! Jedina žrtva što se toga tiče su Marovići u Budvu a ni oni ne bi bili žrtve da u pljačku nijesu umiješani strani državljani pa se nešto moralo konkretno uradit inače sigurno ne bi ništa !!! To je više nego dovoljan znak kako je po srijedi neko mafijaško udruživinje kako bi tranzicija državnih resursa prešla u privatne dzepove a kako je KAP mnogo velik kolektiv i kompanija dje je potrebno uložit ogroman napor ( i edukaciju kadra koja nije jaftina ) da bi poslovao makar na pozitivnoj nuli on je prodat nekome ko će obezbjedjivat socijalni mir nego sad naprsno postade problem što vlasnik nije u stanju to radit godinama !!! Vlada ima legitimitet gradjana da u narednom periodu UGASI KAP i obešteti zaintresovane strane i sigurno ima podršku gradjana ali kao što kaže reklama EPCG "podijelimo teret" ima i obavezu da natjera miljenike tranzicije da rade kao crnci a ne da običan narod satre !!! Lično podržavam pošto smo u sezoni da se svi turistički kapaciteti oderu ( tu naravno ne mislim na goste koji dolaze po ugovorenim aranžmanima ) i tako radi narednih nekoliko godina !!! Ako je premijer spreman da to uradi onda je svaka priča suvišna ali ako želi da uvijek ima otvoreno pitanje KAP-a kao neku veš mašinu koja samo okreće prljav veš sigurno će imat velikih problema ...