Brate, koristim nikakav AV inace sam serviser za mnogo sta pa i za PC... A ovo je do njih definitivno. Jer sam sve trajno "UBIO" i AV i Firewall.
Printable View
Brate, koristim nikakav AV inace sam serviser za mnogo sta pa i za PC... A ovo je do njih definitivno. Jer sam sve trajno "UBIO" i AV i Firewall.
Trazi zamjenu modema/rutera radi prekida konekcije prilikom preuzimanja fajla.
Kada izadje ekipa na teren,pokazes im i oni ti zamijene uredjaj.
Meni stavili novi ruter bili kada sam uzeo mtel,posle 5 dana dosli isti zamijenili. Internet je nestajao posle svakih 10 minuta
Sent from my Kinensko Mudovište
Stanujem u ulazu gdje nema GPON, samo KDS.. Odavno je razvucena optika T-coma u ulaz, pa me cudi da nije mtel odradio isto, jer obicno tako biva..Kako najbrze mogu provjeriti da li ce ikad bit optike tu? Da znam sta mi je radit' :D
obicno nikad bez ako ti je kum u mtel
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Zahvaljujem, tako sam i mislio :)))
Interesuju me T-com vs m:tel GPON iskustva?
Posebno ako su sa Starog Aerodroma.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Cekam 11 dana da mi srede internet/kablovsku koji su nestali odjednom, izgleda imaju 2 servisera za cijelu Crnu Goru. Lik iz Bara koji servisira po Podgorici 10 dana, e svega mi koja propala kompanija.
Vele sefovi su obavjesteni po 5 puta, sramota od kompanije i servisa.
Evo odavno nije mi desilo da je internet toloko los,5G je potpuno ne upotrebljiv na koaksal. jedva do stize do 12mbps. Resetovao modem/ruter isti djavo
Trenutno kod mene na wifi, inače optika https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9306432a77.jpg
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Ipak do mene tj wifi kartice. Brzina na lap topu i tel je max.
Jel moguce ako nije instaliram program od wifi kartice da nece da max brzinu na win 11?
Na win 10 ta kartica realtek je normalno radila sa max brzinom
Sent from my 22101316G using Tapatalk
Aktivirah prije neki dan Hbo Max preko app Moj Mtel,ne da je prespora app nego je i paket onaj najjeftiniji izgleda,odgledah samo jednu seriju domacu i odmah jutros deaktivacija,mada sluchajno sad provjerih josh sam ulogovan i mogu gledat,e sad trebam li ih zvat i jebatat se sa call centrom...neko da zna?
Imam li pravo na neki prigovor da mi se smanji racun i kako se to uopste radi?
Vec 2 nedjelje niko ne dolazi da zamjeni ruter, prijavio bezbroj puta.
Sent from my S22+ using Tapatalk
... Vidim da mnogi imaju probleme u M:Tel mrezi pa ajde i ja da se ukljucim:
dana 20.06 u cetvrtak doslo je do prekida cijele infrastrukture ili da se bolje i lakse izrazim: prekinut je opticki kabel kao i kabel za televiziju (koaksialni) u mojoj okolini ...
prijavio sam problem u Bar, i cak zvao preko 2x puta na dan (svaki dan) kako bi urgenisao prijavu da bi se brze resio problem ali izgleda da je sve uzalud ...
prijavljeno je u centrali da smo X puta zvali medjutim vec posle 48 sati pa cak i 72 sata niko ne dolazi ... kapiram da za vikend ne izlaze u susret ...
Postoji li neki nacin na prigovor ili zalbu da se smanji racun ili otpise trenutni mesec ?
ps. gubim finansije jer radim online, takav mi je ugovor sa poslodavcem, a najgore od svega je sto cu se morati prebaciti u TCom (sa nekom nadom ako imaju sprovednu optiku do moje kuce) jer WIFI sa bandere u svoju kucu ne mislim da ,,pustam,, upravo iz starog iskustva kojeg sam imao mnogo, mnogo davno ...
pss. moze bilo koji info u inbox :)
Mtel nema interneta,kada mi je najpotrebniji🫤
A cijene skaču
Cijela zgrada ostala bez neta i tv od sinoc. Evo jutros na zoru sam prijavio,da vidimo kada ce doci da otklone kvar.
Provjeri osigurac u zajednickom ormaru. Tako se napaja pojacalo. Ako je koaksijala…
Nasao kljuc,bila sklopka u putanju kao sto je rekao kolega.
Eto tako :)
Ja sam raskinuo ugovor sa Mtelom najveci paket jedva da izbaci 200 sa 10 . Od kako sam presao na Telekomovu optiku pocinuo sam. Mtel-ova optika je postala zadnjih 6 mjeseci uzasno smece i ne zasluzuju da im se uplati ni 20% racuna za servis koji isporiciju!
Stari aerodrom/konik nemaju internet od sinoc, zivo me zanima sta se desilo pa su 2 naselja bez interneta a u call centru nemaju nikakvih informacija bez da su kolege na terenu. Kladim se da na terenu nije niko nego posto je subota svi odmaraju kuci.
Ja nemam problema sa internetom....a u tom reonu sam.
Blago ti se onda :)
Eo skoro 24h nema interneta, a pretpostavljam sa obzirom da je subota da su davno kuci posli pa ce sjutra to zavrsit a mozda tek i u ponedeljak. Znam ja da njih ne zanima sta im kupci govore, kad drze monopol boli ih uvo samo u ponedeljak da svratim do poslovnice i raskinem ugovor pa da se predje u Telekom.